Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
bılmıyorumkı belkı diğer hormonlarlamı bır degerlendırdı acaba bılmıyorum. banada ıkı hap var yarya boluyorum haftada 1 kere dort hafta surcek. ıns banada etkı eder hemen
İlk ilacını adetliyken mi içtin canım? İlacı nasıl bölüyorsun minicik değil mi zaten? Bende 4 yıl önce içtiğimde sanki çok büyüktü öyle hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama bugun Bi açtım bit kadar

Reglim bıttı ertesi gün ıctım oyle denk geldi. Aynen cok ufak doktor ılacı ıkıye bolcen her yarımı haftada bir ıccen dedi.herkese farklı onerıyorlar kısmı haftada bır tam kımı yarım kısmı haftada ıkı. Doktor nasıl uygun gorurse

Canım dediğim gibi doktor değilim ama 60dk nın çok üstüne ilaç tedavisi verebiliyorlar düzeliyor forumda bir yerde okumuştum birinin eşine ilaç tedavisi vermişti. Zaten hızı iyiyse tek başına sorun olmaz diye düşünüyorum. Paniğe hiç gerek yok bu konuda.
Hakkımızda hayırlısı

Bana da bölme dedi 3 gün arayla iç dedi benimde sormak aklıma gelmedi bugun mü içeyim diye. Eve geldim içtim bir tane. 5.günü adetimin. Baya kafa yapar söylim dedi valla ilkinde bişe anlamadım dedim kafa yapmaya fırsat kalmadan geldi minişim. İnşallah sendede hemen etki eder. Yumurta takibine gidicem bende haftaya bu hormon yumurtan olsada çatlamasını engelliyormuş.

Sen icmeye basladiktan 5 gun sonra bakiyolar o zaman canim. Ben 11de baslicam 18 de bakicaklar. Baya gec ya. Doktoruma sorucam niye arada bi ultrason daha yok
Canım tüp bebek kişiye özel bir tedavi,hepimizin sağlık durumu farklı olabilir.Ama aklında olsun sen yine doktoruna hatırlatırım.İnan her doktora gittiğimde herşeyi papağan gibi tekrarlıyorum.Ya unutuyorlar ya atlıyorlar detayları

Ben bu dakika meselesini epey araştırdım ama pek bir şey bulamamıştım. Sadece uzun süre olması iyi değil istenmeyen bir şeydir yazıyor sitelerde ama nedir nasıl çözülür hiçbir şey yazmamışlar hızı da çok iyi değildi ama benim doktorum sende sıkıntı yok bir şey kullanma dedi eşime. Bence yine de ürolog gözüyle bakamıyor kadın doğum doktorları diye düşünüyorum. Eğer bir süre daha olmazsa ona da doktor yolu gözükür artık. Dediğin gibi hayırlısı olsun sakin ilerleyip kafaya takmamaya çalışacağım bu ay ovulasyon testi de yapmayacağım ilk defa

Bende ekler misiniz bat 9 Ocak 2021 4 ay

Kızlar bacağım sağ bacağım çok ağrıyor uyuşuyor düşük mü bu ne kahverengi kan geliyor böylr bir şey yaşayan var mı
Ben düsükte sancili adet oldum 6
Haftadaydim düsük oldu. Affedersin wcye gittigimde ses geldi keseydi düsen ama bostu zaten et parcasi gibi ama 2. Günü öyme oldu ilk günü yavas yavas adet baslar gibiydi. Ozamanlar kasik ve karnimda batmalar oluyodu siddetli

Bence de üroloji uzmanının görmesi şart hatta androlojide uzman üroloğa gitseniz daha da güzel olur. Bizim sperm değerleri diplerde ama her adetten sonra yeni bir umut dönemi başlıyor. Bu ay bende çok kasmadım vücudumu da dinlememeye çalışıyorum. Ovülasyon da arada yaptım bu ay hiç yapmam heralde.

Bakalım bana bıtek bunu verdi haftaya gel demedi dort hafta sonra bitecek ılac zaten regli olursam giderim yine. Banada hıc bı yan etki yapmadı,ama sanırım iki gün snra felan başlıyormuş yan etkı.

Bi hafta sonra ilk rendevum va sorucam canim

Evet inşallah gerek kalmaz ama gitmeden araştırırız artık iyice kesinlikle umutlu olmak lazım tek yumurta tek sperm yeterli ne de olsa gönlümüze göre olur inşallah

Kızlar bitik durumdayım geçen hafta 144 olan ve gayet güzel yükselen değerim bugün 29a düşmüş. Ne demek bu şimdi? Kimyasal mı?
Evet canım kimyasal gebeliklerde bhcg değeri düşüyor.Sakın üzülme inan en masum gebelik kaybı kimyasal gebelik.Ben hepsini yaşadığım için en masum ve tehlikesiz olanı ,en azından vücudun sağlıksız embriyo dışardan müdahale edilmeden kendisi atıyor.Kürtaj olmak zorunda kalmıyorsun.Çünkü kürtaj sonrası sorun yaşan arkadaşlar var .Tabiki her kürtaj olan yaşayacak değil,ben iki kere kürtaj oldum ama hiç sorun yaşamadım.Eğer ilk gebeliğin değil ise iyi bir doktor bulup sebebi araştırılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…