Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Koronadan dolayı uzak mesafeler sıkıntı oluyor ama 2 saatimi de alsa gidicem başka yere. Sağol kuzum

Kızlar bitik durumdayım geçen hafta 144 olan ve gayet güzel yükselen değerim bugün 29a düşmüş. Ne demek bu şimdi? Kimyasal mı?
Cok üzüldüm canm ya.... bencede Canm kimyasal bendede öyle olmustu amaa düsügün arkasi hemen geliyo 4 hsfta sonra yine hamile kalmistim kizimq simdi 3 yasinda hic korkma kanman heran baslayabilir biraz sancili olabilir bende 6. Haftada düsük yapmistim. Önemli olan kan verip adet sonuna kadar bakmsk hcg degeri düsmeli tamamen

Selam aleyküm benide eklermisiniz 29 aralık son adet tarihim 4 yıldır bekliyorum

İnşallah sağlıkla nasip etsin ne diyeyim çok ağrım var şu anda zaten.. Sabah ola hayrola

Kızlar bitik durumdayım geçen hafta 144 olan ve gayet güzel yükselen değerim bugün 29a düşmüş. Ne demek bu şimdi? Kimyasal mı?
Çok üzüldüm ne hissettiğini en iyi ben anlarım üzülme diyemem o yüzden ama doktorunu değiştirmekte fayda var, çünkü femara ile çok büyüyen yumurtalarına da hiç müdahele de bulunmadı biraz daha erken kontrol edip çatlatma iğnesi verse belki daha farklı olurdu çünkü çok büyüyen yumurtaların döllendikten sonra sağlıklı ilerlemediğini biz bile biliyoruz. Tsh çok ayrı bi mevzu antikorlarına detaylı bakması lazımdı seni dahiliyeye yönlendirmesi gerekliydi mesela benim tsh ım çok yüksek olmamasına rağmen antikorlarım çok yüksekti ve ilaca başlattı o yüzden. Kansızlık sorunun da var normal gebelerde bile kan ilacı takviyesi veriyolar lar seninki neden önemsemedi çok enteresan. Kan ilk aylarda bebeğin en çok ihtiyacı olan şey rahime yeterli kan akışı olması lazım ki bebek beslenebilsin. Çok üzücü insan her şeyi sorguluyor ama nasip işte
Canım korkma bence benim her ay neredeyse pıhtılar düşer, rahim duvarının iyi kalınlaştığını gösteriyor bu tarz şeyler iyi bile sayılıyor doktorlar tarafından. Olsa bende sıkıntı olurdu reglimi çok pıhtılı yaşayan biriyim ama kist vs. Bi problemim yok çok şükür

Kızlar günaydın, testere dişli aslan öncesi aldım hormonum için. Sabahları ıcryim diyorum, nezaman bırakmam lazım yumurtlama gunune kadarmı regliye kadar devam mı edeyim

R Random3 bu arada dediklerimi yanlış anlama ben de ilk kimyasalım da doktor ihmali yaşamış biriyim, beni doğru yönlendirmedi Tsh ıma bile yalvararak baktırdım insülin direncim olduğunu kimyasaldan 6 ay sonra öğrendim vs. O yüzden doktor konusunda çok takıntılıyım en ufak bişey direk benim kafamda soru işareti yaratıyor ve güvenim kırılıyor

R Random3 cnm çok üzüldüm gecmis olsun .Arkadaşların dedigi gibi mutlaka sıfırlanana kadar baktir hcg ne ve mutlaka doktorunu değiştir demir tsh cok onemli bilhassa tsh i yüksek gördüğü anda seni dahiliye ya da endokrine yonlendirmeliydi ne demek bisey olmaz her şey oluyor tsh dan dolayı biraz ihmalkar davranmış doktorun . Rabbım en yakin zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…