Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet canım kimyasal gebeliklerde bhcg değeri düşüyor.Sakın üzülme inan en masum gebelik kaybı kimyasal gebelik.Ben hepsini yaşadığım için en masum ve tehlikesiz olanı ,en azından vücudun sağlıksız embriyo dışardan müdahale edilmeden kendisi atıyor.Kürtaj olmak zorunda kalmıyorsun.Çünkü kürtaj sonrası sorun yaşan arkadaşlar var .Tabiki her kürtaj olan yaşayacak değil,ben iki kere kürtaj oldum ama hiç sorun yaşamadım.Eğer ilk gebeliğin değil ise iyi bir doktor bulup sebebi araştırılsın.
Adama dedim ki tsh yüksek, önemli değil dedi. Demir çok düşük dedim, önemli değil dedi. Hocam yaşım 35 daha sık baktırayım kana dedim, yok 1 hafta sonra git dedi. Deli olucam gerçekten.. Ve en üzücüsü şu ki, ben rüyamda gördüm ve eşime dedim ki anlatmak istemedim sana ama sanırım bişey olacak bebeğe gördüm rüyamda dedim 😔

Hayır kanama falan yok. Her şey yolundaydı. Kimyasal adet gününe kadar yükselirmiş sadece. Benimki düşük galiba canım yaa 6.haftadayım yani. Çok üzgünüm çok 😔
aynı merkezde bakıldı değil mi ? muhtemelen bir kaç güne sökülürsün :KK43: en azından tsh ile ilgili bir destek atsaydı. ilk başlarda düşüğe sebep oluyormuş çünkü burda bi arkadaşımızın o nedenle kimyasal olduğu ortaya çıkmştı. :KK43:
demir de önemli tabiki ama bence tsh orda ciddi bir etmen ☹️

aynı merkezde bakıldı değil mi ? muhtemelen bir kaç güne sökülürsün :KK43: en azından tsh ile ilgili bir destek atsaydı. ilk başlarda düşüğe sebep oluyormuş çünkü burda bi arkadaşımızın o nedenle kimyasal olduğu ortaya çıkmştı. :KK43:
demir de önemli tabiki ama bence tsh orda ciddi bir etmen ☹️
Evet aynı yerde yapıldı. Kesinlikle ben de etkisi olduğunu düşünüyorum. Ya bu doktorlar neden bu kadar rahat bizim kılı 40 yardığımız konularda? 😡

Evet aynı yerde yapıldı. Kesinlikle ben de etkisi olduğunu düşünüyorum. Ya bu doktorlar neden bu kadar rahat bizim kılı 40 yardığımız konularda? 😡
ahh bir bilsem :KK43: zaten o yüzden herşeyi bu kadar kendimiz araştırır olmadık mı ? benim anemler gugıldan tıp bitirdin diye goygoy yapıyolar bana ,

senin stresten çocuğun olmuyor demişti bi doktor arkadaşıma. bi üç bes ay ona gitti . stres dedi sal dedi tatile git dedi bu arada kız 2.5 senedir korunmuyor.

bi gün canına tak etti. infertelitede prof bir doktora gitti. sadece arkadaşımı tüp bebeğe hazırlaması bile bir seneyi geçti ilmek ilmek işledi resmen.meger düşük amh rahmi saran çikolata kistleri tüplerde sıvı birimi . kaç kere rahim filmi histeroskopi laporoskopi yumurtla toplama işlemi.sonuç ilk denemede bebiş. suan kucağjnda çok şükür. demem o ki biraz biz de irdelemek zorundayız galiba bazı şeyleri. :KK43:

Kızlar bacağım sağ bacağım çok ağrıyor uyuşuyor düşük mü bu ne kahverengi kan geliyor böylr bir şey yaşayan var mı
Merhaba ben aynılarını yaşadım ve dış gebelikti. Sol taraftaydı benim sol kasığım sol bacağım ağırlıyordu hatta omzuma bile vurmuştu ağrısı dediğiniz gibi kahverengi kanamam da vardı çamur gibi. Dış gebelikse çok tehlikeli mutlaka en yakın zamanda gidip görünün. Dualarım sizinle 🙏

Kızlar bir sorum olacaktı. Adetim genelde ağrılı ve yoğun olur. Herhangi bir sağlık sorunum, kistim, düzensizliğim yok. Adetimin ikinci günündeyim. Afedersiniz ama o kadar büyük bir kan pıhtısı geldi ki korkudan ne yapacağımı şaşırdım 😩 abartmıyorum bir yumurta büyüklüğünde 😱 rahatsızlık hissedip lavaboya gittim, tekrar kusura bakmayın ama öylece yumurta gibi pedimde kalmış. Başına böylesi gelen var mı 😢

Adama dedim ki tsh yüksek, önemli değil dedi. Demir çok düşük dedim, önemli değil dedi. Hocam yaşım 35 daha sık baktırayım kana dedim, yok 1 hafta sonra git dedi. Deli olucam gerçekten.. Ve en üzücüsü şu ki, ben rüyamda gördüm ve eşime dedim ki anlatmak istemedim sana ama sanırım bişey olacak bebeğe gördüm rüyamda dedim 😔
Canım banada hep malum oluyor bir çok şey...Eşim bile her sabah ne gördün bakılım rüyanda diyor🤦🏻‍♀️Sen o doktora bir daha hiç gitme!İyi bir doktor araştır varsa yakınında üniversite hastanesi mesai saati dışı ücretli doç.ya da prof gidersen hem kafan ve için rahat eder,hemde daha az masraf yapmış olursun.Tekrar geçmiş olsun.

Kızlar bir sorum olacaktı. Adetim genelde ağrılı ve yoğun olur. Herhangi bir sağlık sorunum, kistim, düzensizliğim yok. Adetimin ikinci günündeyim. Afedersiniz ama o kadar büyük bir kan pıhtısı geldi ki korkudan ne yapacağımı şaşırdım 😩 abartmıyorum bir yumurta büyüklüğünde 😱 rahatsızlık hissedip lavaboya gittim, tekrar kusura bakmayın ama öylece yumurta gibi pedimde kalmış. Başına böylesi gelen var mı 😢
Canım belki bilmeden kimyasal gebelik geçirmiş ya da düşük yapmış olabilirsin.sabah sağlık ocağına gidip bhcg baktırabilirsşn.Ben ilk kimyasalımı o şekilde farketmiştim.Hem kafanda soru işareti olmaz.

Canım belki bilmeden kimyasal gebelik geçirmiş ya da düşük yapmış olabilirsin.sabah sağlık ocağına gidip bhcg baktırabilirsşn.Ben ilk kimyasalı mı o şekilde farketmiştim.Hem kafanda soru işareti olmaz.
Canım benim bir kimyasalım var, kese normal iç çamaşırıma düştü, onu biliyorum yaşadım yani 😢 bu ay zaten gebelik oluşmadı 😕 bu adetten kaynaklı ama böylesini hiç görmemiştim çok korktum acaba kist falan oluştu da o mu düştü dedim 😢 Temmuz ayında sonuçlarım temizdi daha yeni sayılır 😳

been, daha dün aynısını yasadım. aynı bir yumurta büyüklüğündeydi. tedirdin oldum annem sağlıkçı foto çekip attım. kan pıhtısı olduğunu söyledi. ama ben geçen ay yani kasımda yumurtlamadım. büyük ihtimal kiste döndü ve onu atmaya çalıştım.

Canım benim bir kimyasalım var, kese normal iç çamaşırıma düştü, onu biliyorum yaşadım yani 😢 bu ay zaten gebelik oluşmadı 😕 bu adetten kaynaklı ama böylesini hiç görmemiştim çok korktum acaba kist falan oluştu da o mu düştü dedim 😢 Temmuz ayında sonuçlarım temizdi daha yeni sayılır 😳
Ben şimdi yaşamadım kızken bir kere bu şekilde yaşamıştım.O dönemlerde de pcos olduğu için demişti doktorum.Ama kafa da soru işareti kalmaması için doktoruna sorabilirsin.

Canm bendede öyle olmustu düsük yaptigimda affedersn wcye düstü blup diye ses cikti büyüktü ve o adetim cok sanciliyidi resmen kivrqndim

Merhaba ben aynılarını yaşadım ve dış gebelikti. Sol taraftaydı benim sol kasığım sol bacağım ağırlıyordu hatta omzuma bile vurmuştu ağrısı dediğiniz gibi kahverengi kanamam da vardı çamur gibi. Dış gebelikse çok tehlikeli mutlaka en yakın zamanda gidip görünün. Dualarım sizinle 🙏
Dis gebelikte kanama nezaman basladi canm? Gecikmeden sonrami

X