Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar tarih vermeyenler durum güncellemesi yapalım

@Hmyr06 26.12.20202 AY
@Ffsr 27.12.20202 AY
@Huysuzzz 29.12.202011 AY
@deniz_busra 30.12.202036 AY
@evrem92 30.12.202010 AY
mell_in_shell mell_in_shell 30.12.20208 AY
@karadenizkizi1982 01.01.202130 AY
@Citemik 01.01.20218 AY
@NaaNaa 01.01.202131 AY
@fiona13 01.01.202125 AY
@Zuzum67 01.01.202149 AY
@Duhanin annesi 03.01.20216 AY
@lorenaece 03.01.20214 AY
@Duygulinda 03.01.202148 AY
minseo minseo canım 23 ocak yeni bat, hayırlı olur inşallah 🥰🍀

süperim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik belirtileri başladı mı :KK68:
Hayrolsun insallah balimm niye bu kadar supersin yoksa kacirdgm bseyler mi var 💚

Ay yok ya, bende hic belirti yok valla ne kusma ne aserme ne halsizlik ben hamile.miyim gercekten hala bilmiyorum 😂😂 arada bir ogurme geliyo o kadar valla başka hic bir sey yok.. diyorum keske braz midem bulansa bir iki istifra etsem de hamile oldgmu anlasam ama yok hic bsey yok vallahi 😕😂

Hayrolsun insallah balimm niye bu kadar supersin yoksa kacirdgm bseyler mi var 💚

Ay yok ya, bende hic belirti yok valla ne kusma ne aserme ne halsizlik ben hamile.miyim gercekten hala bilmiyorum 😂😂 arada bir ogurme geliyo o kadar valla başka hic bir sey yok.. diyorum keske braz midem bulansa bir iki istifra etsem de hamile oldgmu anlasam ama yok hic bsey yok vallahi 😕😂
yoo kuzu rutin her şey sağlığımız yerinde en azından çok şükür, bir de insan kabullenme psikolojisine girince takmamaya başlıyor kafaya onun rahatlığı var üstümde :KK49: oh ne güzel ya totonu kaşı bulantı olmasın :KK70:

yoo kuzu rutin her şey sağlığımız yerinde en azından çok şükür, bir de insan kabullenme psikolojisine girince takmamaya başlıyor kafaya onun rahatlığı var üstümde :KK49: oh ne güzel ya totonu kaşı bulantı olmasın :KK70:
Hersey cok guzel olacak,inaniyorum .. Rabbimden dilegim en güzelini en hayirlisini vermesi sana 💚

ay ne bileyim ya saglikli olsun da boyle gecsin tabi mis 😂
Ama yine de insan azck istiyor esime naz yapayim falan diye dun bana diyo kalk kiz cay koy icek😂dedim ben hamilyim sen koy, kiz sen benden daha iyisin ben senden daha cok hamileyim dedi.. adam hakli 😂😂😂

Hersey cok guzel olacak,inaniyorum .. Rabbimden dilegim en güzelini en hayirlisini vermesi sana 💚

ay ne bileyim ya saglikli olsun da boyle gecsin tabi mis 😂
Ama yine de insan azck istiyor esime naz yapayim falan diye dun bana diyo kalk kiz cay koy icek😂dedim ben hamilyim sen koy, kiz sen benden daha iyisin ben senden daha cok hamileyim dedi.. adam hakli 😂😂😂
amiiiin canım çok sağol, geç olsun güç olmasın allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah benim de tek duam o :KK200:
hahaha sen de yalandan ay midem bulanıyor falan yap bari :spor:

amiiiin canım çok sağol, geç olsun güç olmasın allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah benim de tek duam o :KK200:
hahaha sen de yalandan ay midem bulanıyor falan yap bari :spor:
Dunden sonra anlasilir hemen yaparsam 😂 aklimda ama az braz geçsin oyle yapacagm 😂😂

Kızlar acıl yardım esımın sonucları geldi anlayan varmı?? En altta bıde lokosıt goruldu foto ıyımı kotumu anlamadmm

Eklentiler

• IMG_20210104_140003_0~2.jpg
    IMG_20210104_140003_0~2.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20210104_135932_2~2.jpg
    IMG_20210104_135932_2~2.jpg
    209,1 KB · Görüntüleme: 60
kızlarrr spermıogram testınden anlayan varmı sankı bırı anlıyodu ya. doktora yarın gıdıcek gostermeye ama cok steslendım bı baksanız

Öyle demeyin inanın 1 haftadır çok kötüyüm hiç bir şey yiyemiyorum tuzlu krakerden başka sürekli bulantı hiç bitmiyo ☹️

X