Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bir kür uygulayınca takla atasım geliyor oldu diye tüp bebeğe gitsem kendimi direkt hamile ilan ederdim.Kizlar tup bebek zamani yaklastikca beni bi heyecan basti. Kotu bi heyecan degil stres degil yani, hani tatile gitmeden once sevindirik olursunuz ya oyle.
Boyle olmak istemiyorum, olmazsa cok uzulucem gibi. Eskisi gibi normal olmak istiyorum.
Tedavi gorenler boyle oldunuzmu
Dogum kontrol hapini biraktigimdan beri boyle. Ama bazen o lekelenmeler bi gun suruyo bazen 5 gun sonra sökuluyo.Allah Allah ya böyle miydi senin hep ? Ben inan hatırlamıyorum benim normalim nasıldı diye. 6 yıl doğum kontrol hapı kullanınca onun standardına alışmıştım ilaçsız nasıl adet olduğumu unutmuşum valla galiba ben kafayı yiyip Taner ustaya gideceğim en son herhalde ne var günübirlik gider dönerim valla en azından endometriozis dedi mi her şeye hakim biri
Adet düzensizliği var bilmiyordum sormak istedim bi arkadaş aydınlattı zatenZaten yumurtlaman çatlatma iğnesi ile gerçekleşti neden ovü yapacaksın ki?
Bilmiyorum kuzum, olmazsa cok uzulucem gibi. Degisik bi sevinc var icimdeCanım benim çok normal değil mi başka başka tedaviler için adım atınca da böyle oluyor, bu en büyük tedavi ister istemez heyecan yapıp umutlanacaksın tabi ki. Tabi çok heveslenince hayal kırıklığı da çok oluyor ama bence olsun sen yine içini ferah tut bence. Takvim nasıl şimdi senin ?
Insallah kuzum yaa. Bende kendimi hamile ilan etim sayilirCanım ben bir kür uygulayınca takla atasım geliyor oldu diye tüp bebeğe gitsem kendimi direkt hamile ilan ederdim.
Evet olmazsa sonucu üzücü yıkıcı olabilir ama pes etmeyeceğiz... tam inançla olumlu düşünceler, mutlulukla karşılaman daha fazla katkı sağlayacaktır.
Olmazsa o zaman bakarsın ama olacak inancın tam olsun ben de 5 6 aya giricem tüp bebeğe sonra bana destek verirsiniz falan neşeni hevesini kötü düşüncelerle bozma
Tamam canim ovu testi yapmana gerek yok reglini bekle.Teşekkür ederim daha yeniyim bu konularda bilmiyorum destek almak istedim İğnemin 13.günü zaten bugün bekliyorum
canımcım sen pozitif düşün çünkü gerçekten çok önemli bir de nacizane tavsiyem çok kimsyee bahsetmeyin tabiki seçim sizin ama herkese kaf anlatmak sonrasında daha da yoruyoInsallah kuzum yaa. Bende kendimi hamile ilan etim sayilir
Ilk tedavide olucak diye dusunmesem iydi
Kimseye soylemedim kuzum soylemicemdecanımcım sen pozitif düşün çünkü gerçekten çok önemli bir de nacizane tavsiyem çok kimsyee bahsetmeyin tabiki seçim sizin ama herkese kaf anlatmak sonrasında daha da yoruyo
Ben yapmaya devam ettim ama koyu çıkınca bıraktım burdanda yapma iğne etkisi diyen arkadaşlar olmuştu Adet olmayı bekliyim artık bakalımTamam canim ovu testi yapmana gerek yok reglini bekle.
Igneden sonra testlere devam etseydin bi kac gun sonra ikinci cizgi siliklesirdi
Evet canim zaten doktor kontrolunde ilerliyosan ultrason ve catlama ignesi oluyosan bosuna test yapmaBen yapmaya devam ettim ama koyu çıkınca bıraktım burdanda yapma iğne etkisi diyen arkadaşlar olmuştu Adet olmayı bekliyim artık bakalım
Ben okuduklarımdan korktum acaba içmesemmi diye düşündüm dedim.internetten cok şeyler okuyup pskolojini bozma diyor.Olabilir canim o zaman bilmiyorum
Aynen öyle iğnemin 13. Günündeyim bekliyim artık hayırlısı teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız içinEvet canim zaten doktor kontrolunde ilerliyosan ultrason ve catlama ignesi oluyosan bosuna test yapma
Bence çekil eşinse ürolojiye gitsin sperm testi verdin neden dersen ben 7.ayımı doldurdum her ay bekledim eşimde varikosel cıktı gitmeseydik Allah bilir daha ne kadar beklicektikKızlar 4 ay oldu benim deneyeli ama sizce rahim filmi çektirmeme gerek var mı yoksa daha erken mi? 23 yaşındayım 10 aylık evliyim
Batina daha cok var canim, test yapma bosuna cikmazKızlar ben de bişey sormak istiyorum tecrübelerinize dayanarak. Bat 13 Ocak ama bugün sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Erken hamilelik belirtileriniz neydi? Testlerinizi hep battan önce mi yaptınız?