Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim dün ve bugun 3 saat te bir akıntı içinde cok az pembe leke geliyor sat 10 Aralık bat ise 2-9 aralık civarı. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Sadece tuvalete gidince geliyor hiç regl belirtin yok ne zaman en erken gebelik testi yapmalıyım? Lütfen cevap yazarmısınız bana da?gögüs uclarım koyulastı normalde kahve olması gereken yer benim hep acık bembedeçir simdi acık kahve oldu ucları da koyu bir renk gögüs uclarım da beyaz yag bezleri olustu. İdrar rengim koyulastı

Hadi bakalm hayirlisi bende demin yaptm cok silik göründü 6 gün var bata
Benim dün ve bugun 3 saat te bir akıntı içinde cok az pembe leke geliyor sat 10 Aralık bat ise 2-9 aralık civarı. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Sadece tuvalete gidince geliyor hiç regl belirtin yok ne zaman en erken gebelik testi yapmalıyım? Lütfen cevap yazarmısınız bana da?gögüs uclarım koyulastı normalde kahve olması gereken yer benim hep acık bembedeçir simdi acık kahve oldu ucları da koyu bir renk gögüs uclarım da beyaz yag bezleri olustu. İdrar rengim koyulastı

minseo Benim dün ve bugun 3 saat te bir akıntı içinde cok az pembe leke geliyor sat 10 Aralık bat ise 2-9 aralık civarı. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Sadece tuvalete gidince geliyor hiç regl belirtin yok ne zaman en erken gebelik testi yapmalıyım? Lütfen cevap yazarmısınız bana da?gögüs uclarım koyulastı normalde kahve olması gereken yer benim hep acık bembedeçir simdi acık kahve oldu ucları da koyu bir renk gögüs uclarım da beyaz yag bezleri olustu. İdrar rengim koyulastı

Bat ne zaman canım

Düzenim karıstı 2 si yada 9 u. Son 2 aydır 23 günde oluyorum ama normalde 30 günde olurum 23 günde oldugumu varsayarsak 2 si. pembe leke ara ara 31 aralıkta basladı cok az geliyo akıntıyla.
Canım 2siyse teste çıkar ama 9uysa çıkmaz şuan bence. Yerleşmeyse koyulaşmaması lazım ama reglse daha da koyulaşır. Ama aklım kalmasın diyosan bi erken gebelik testi yap

Bat ne zaman canım
Dün test yaptım 2 saat idrarımı tutarak c kontrol cizgisi ilk anda biel cok soluk cıktı ama 2. Cizgi de hayali cizgi olarak 2 dk içinde belirdi heyecandan idrarımı beklemeden 2. Kez test yaptım acık renk idrarla o test negatif cıktı ama ilk yaptıgı test bozuk diye düşünüyorum cünkü 3-4 damla damlattım yazıyo 4 damla damlattım kontrol cizgisi bile soluk mor cıktı elimde 2 tane microteck kaset tipi test var uzun süre alma imkanına yok o yüzden bugun yapmadım test

Canım 2siyse teste çıkar ama 9uysa çıkmaz şuan bence. Yerleşmeyse koyulaşmaması lazım ama reglse daha da koyulaşır. Ama aklım kalmasın diyosan bi erken gebelik testi yap
İşte regl tarihim net değil. Leke dediğim kan falan değil cok akıntı var peceteye gelen. İşte bu akıntı İn içinde incecik bir ip gibi silince gözüküyor koyulasma yada artma yok 2 gündür ve 4 kez böyle geldi her tuvalete cıktıgı dada gelmiyor zaten

Kiular cizgiyi görebiliyomusunuz? Ilk 5 dkdq glründü kuruyunca belirginlesti biraz daha

Eklentiler

• 20210101_150654.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 58
Bence 6.1. Yap bszen hatta battan sonra bile cikabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…