Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım stres malesef yine karşımıza çıkıyor ben tam bunalım takıldığım hatta buraya uzunca destansı bir vazgeçiş yazıp ağladığım dönemde covid geçirdim. Üstüne regl olunca bağışıklığım tam düştü. Belki şuan test versem yine pozitif.

Olumsuz yazılar olumsuz düşünceler olumsuz hasta bir bünyeye neden olabilir.. Bugün moral bulacağın mutlu olacağın bir şeyler yap covid pozitif olduğunu at çöpe. Belirtilerini dinleme akşam a saat kur o saatte dinle vücudunu artan bir durum var mı? Çok belirgin hastanelik bir durumu direkt anlarsın zaten vücudunu dinlemeye gerek kalmaz.... Hamilelik gibi bir şey bu velet dinledikçe belirti buluyoruz. İnşallah negatifi en kısa sürede göreceksin. Bol bol su içerek daha hızlı vücuttan atılıyor. Atılasıya kadar Bağışıklığı da mutlu olarak ve yeşillik tüketerek - yeşilliklere çatal bıçak değdirmeden- güzellikle atlatırsın inşallah.. İçin rahat etmesini istiyorsan sağlık ocağı aile hekiminle konuş istersen bana su ve yeşilliği o söylemişti baya da moral vermişti. İlaç kullanmadan atlattım ben biliyorsun.
Ilgin için çok teşekkür ederim cnm uygulayacağım dediklerini mutlaka sabah kan sonuçlarıma baktim dun hastanede antikor testlerini de yapmışlardı igg yazan sey bağışıklığı gösteriyormuş igm yazan da vücutta aktif virus varlığını gösteriyormuş galiba netten anladığım kadarıyla benim igg pozitif cikmis 5.6 sonucu ama igm 0.9 negatif cikmis oyle yaziyo yani bu sonuca göre igm negatif yazıyorsa bence bende suan aktif virus yok ınsallah oyledir dogru anlamisimdir

Ilgin için çok teşekkür ederim cnm uygulayacağım dediklerini mutlaka sabah kan sonuçlarıma baktim dun hastanede antikor testlerini de yapmışlardı igg yazan sey bağışıklığı gösteriyormuş igm yazan da vücutta aktif virus varlığını gösteriyormuş galiba netten anladığım kadarıyla benim igg pozitif cikmis 5.6 sonucu ama igm 0.9 negatif cikmis oyle yaziyo yani bu sonuca göre igm negatif yazıyorsa bence bende suan aktif virus yok ınsallah oyledir dogru anlamisimdir
canım çok geçmiş olsun 🌸
igg yazab bağışıklık var mı yok mu yani antikor igm ise suan vucurtta aktif virüs var mı onu gösteriyor. hızlı testlerden kan ile yapılan biz de denemiştik. yani sende antikor var suan ama covid testin negatif. o yüzden bence pnik yapacak birşey yok suan

canım çok geçmiş olsun 🌸
igg yazab bağışıklık var mı yok mu yani antikor igm ise suan vucurtta aktif virüs var mı onu gösteriyor. hızlı testlerden kan ile yapılan biz de denemiştik. yani sende antikor var suan ama covid testin negatif. o yüzden bence pnik yapacak birşey yok suan
Sagol cnm bnm .Evet cnm bağışıklığım var igg pozitif ve igm negatif aktif virus yok heralde ki doktor bi arkadaşa sordum az once pencere dönemi diyoruz virüsün gecis dönemindesin sen yüksek ihtimal dedi virus hala vücutta var ama inaktif hasta da etmiyo bulasmiyo da biz 3 aydır pozitif çıkan hasta bile gördük dedi biraz daha rahatladim o oyle diyince ama tam emin olamıyo insan niyeyse bi de igm enfektenin basinda negatif cikabiliyormus ya ondan emin olamıyorum

Canım sen de antikor testin pozitifmiş 😍 ben her ikisi de pozitif zannetmiştim.. Geçiren birinde 0.9 gibi olması iyi bir şey aşı olarak düşün.. şuan antikorsuz birinden daha dayanıklısın. Çok sevindim. Ben her ikisi de pozitif zannetmiştim😌

Kızlar bende yeniden anne olmak istiyorum yaklaşık 5 aydır deniyoruz.. dün test yaptım ilaç kullanmam gerekiyordu.. testi ciddiye almadım hemen kenara koydum çıkmaz diye düşündüm.. oğlumu uyutup geldim bir baktım ikinci çizgi var gibi.. ama yarım saat bakmadım nezaman çıktı bilmiyorum bat 5 ocak yani daha 5 gün vardı.. testte ki sarılık akşam geç saate çektiğim için çok durduğu için
Canım testin sararması kuruyunca oluyor ama kuruma çizgisi profu olarak çizgi kuruma çizgisi gibi değil. Kuruma çizgisinde tek tarafı kıpkırmızı diğer yarısı açık renk oluyor. O yüzden iki arada bir test olmuş gibi tekrarlayıp ilk 10 dk da çekip atarsan netleştirelim şu müjdeyi.

Canım testin sararması kuruyunca oluyor ama kuruma çizgisi profu olarak çizgi kuruma çizgisi gibi değil. Kuruma çizgisinde tek tarafı kıpkırmızı diğer yarısı açık renk oluyor. O yüzden iki arada bir test olmuş gibi tekrarlayıp ilk 10 dk da çekip atarsan netleştirelim şu müjdeyi.
Eşimden istedim alıp gelecek bakalım hayırlısı :)

Kızlar ben bugün bal çörek otu tarçın kürüne başladım aktar kapalıydı aslan pençesi bitkisini alamadım. Ballı küre de adetin ikinci günü başlanması lazımmış benim dördüncü gün ama olsun. Bu ploraktin yumurtlamaya da zarar veriyormuş kalitesini düşürüyormus gerçi doktor normal herşeyin dedi ekstra bir yumurta ilacı vermedi.bende heray ovulasyon da pili ve çatlamayı görüyorum ama genede kullanıcam sakıncası olmaz inşallah.

Eskiden nasildi? Düzenli hep gününde gelirmiydi yoksa genel olarakmi battan önce gelir? Bizde 3 aydir deniyoruz olmadi bu 4. Ayimiz bakalm bat 7.1. Test negatif cikti demin. Erken yaptm ama belirtiler var diye. Belkide bana öyle geliyo piskolojikmen
Yok hep düzenli gelirdi, korunmayalı böyle oldu.

Merhaba kızlar çok mutsuzum adet oldum 🥺yeni yılda ana vatan kan ağlıyor anlayacağınız oysaki karantinadaydık ne güzel🙈☹️😁çok üzüldüm ya gelmeyecek sanmıştım göğüslerim 10 gündür çok şişti kasık ağrımda yoktu 😞

X