- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Ilgin için çok teşekkür ederim cnm uygulayacağım dediklerini mutlaka sabah kan sonuçlarıma baktim dun hastanede antikor testlerini de yapmışlardı igg yazan sey bağışıklığı gösteriyormuş igm yazan da vücutta aktif virus varlığını gösteriyormuş galiba netten anladığım kadarıyla benim igg pozitif cikmis 5.6 sonucu ama igm 0.9 negatif cikmis oyle yaziyo yani bu sonuca göre igm negatif yazıyorsa bence bende suan aktif virus yok ınsallah oyledir dogru anlamisimdirCanım stres malesef yine karşımıza çıkıyor ben tam bunalım takıldığım hatta buraya uzunca destansı bir vazgeçiş yazıp ağladığım dönemde covid geçirdim. Üstüne regl olunca bağışıklığım tam düştü. Belki şuan test versem yine pozitif.
Olumsuz yazılar olumsuz düşünceler olumsuz hasta bir bünyeye neden olabilir.. Bugün moral bulacağın mutlu olacağın bir şeyler yap covid pozitif olduğunu at çöpe. Belirtilerini dinleme akşam a saat kur o saatte dinle vücudunu artan bir durum var mı? Çok belirgin hastanelik bir durumu direkt anlarsın zaten vücudunu dinlemeye gerek kalmaz.... Hamilelik gibi bir şey bu velet dinledikçe belirti buluyoruz. İnşallah negatifi en kısa sürede göreceksin. Bol bol su içerek daha hızlı vücuttan atılıyor. Atılasıya kadar Bağışıklığı da mutlu olarak ve yeşillik tüketerek - yeşilliklere çatal bıçak değdirmeden- güzellikle atlatırsın inşallah.. İçin rahat etmesini istiyorsan sağlık ocağı aile hekiminle konuş istersen bana su ve yeşilliği o söylemişti baya da moral vermişti. İlaç kullanmadan atlattım ben biliyorsun.