Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Arkadaşlar lütfen bakabilirmisiniz çokmu kötü sonuçlar eşime soramadım tam olrak doktor ilaç vermiş on gün sonra tekrar sperm testi vercek kötüdür söylemeye cekiniyodrdiye üzülür dye detaylı sormadım

Eklentiler

• B59A999D-B2EF-4299-8FED-80C4F3A1A287.jpeg
    B59A999D-B2EF-4299-8FED-80C4F3A1A287.jpeg
    171,6 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar lütfen bakabilirmisiniz çokmu kötü sonuçlar eşime soramadım tam olrak doktor ilaç vermiş on gün sonra tekrar sperm testi vercek kötüdür söylemeye cekiniyodrdiye üzülür dye detaylı sormadım
Spermlerin %88 hareketsiz en az ileri hareketli ve yerinde hareketli %40 üzerinde olması gerekiyor %12 çıkmış. Morfoloji çok kötü değil %3 çıkmış. İlaçlarla düzelir inşallah.

Spermlerin %88 hareketsiz en az ileri hareketli ve yerinde hareketli %40 üzerinde olması gerekiyor %12 çıkmış. Morfoloji çok kötü değil %3 çıkmış. İlaçlarla düzelir inşallah.
Banada degerler cok kötü geldi bu durumda gebe kalamicam hiç :KK43: düzelmez bence

Toplam sperm sayısı cokmu dşük
Toplam sperm sayısı 39-40 milyon normali, eşinizin 22 milyon. Ml de 15 milyon olması gerekiyor eşinizde 3 milyona yakın çıkmış. Şekil iyi 3, 4 normal kabul ediliyor. Bizim değerler daha kötü sizden. İlişki perhizi kaç gündü oda etkiliyor sayıyı.

Toplam sperm sayısı 39-40 milyon normali, eşinizin 22 milyon. Ml de 15 milyon olması gerekiyor eşinizde 3 milyona yakın çıkmış. Şekil iyi 3, 4 normal kabul ediliyor. Bizim değerler daha kötü sizden. İlişki perhizi kaç gündü oda etkiliyor sayıyı.
3 gün yaptık pehriz olmazsa tüp bebeğe hazırım bu sayılar yeterliyse

3 gün yaptık pehriz olmazsa tüp bebeğe hazırım bu sayılar yeterliyse
Uygun zamanda eşinle konuş doktorunuz ne demiş. Ben sadece yaşadığımız süreçlerden dolayı biraz bilgi sahibi oldum ona göre yorum yaptım. 3 gün normal. Bu sayılarla hamile kalanlar var hemen tüp bebek düşünme yaşınız müsaitse. Önemli olan hareketi oda ilaçlarla artıyor.

Kızlar bugun reglime 2-8 gün arası var (düzenim değişti iki aydır 23 günde oluyorum) ve öglen kaltıgımda ilk idrardan sonra akıntıyla gelen cok acık kırmızı cok küçük bir leke geldi peceteye 2 saat sonra yine tuvalete gidince acık kahverengi akıntı içinde yine kırmızı bir damla bile etmiycek kadar az pembesi leke geldi bu ywrlesme kanaması olabilir mi sık sık tuvalete gidiyorum gelen giden yok tamamen kesildi

X