Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İnşallah canım isteyen dileyen bakabilcek herkesin kucağı boş kalmasın şu an iğne 1000 kusur tuttu 2 kutu yazmıştı doktorum yasak var diye 2 sini de aldım mecburen tüp bebek de doktorum 9400 dedi ama içinde yumurta dondurma falan yok sanırım
İstanbulda bir kliniğe sormuştum, aşağı yukarı aynı fiyatlar demekki. Aynen canım yumurta dondurmaya ekstra 5 bin alıyorlarmış

Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı sizlere dışarı çıkma yasağı olan gunlerde hastaneye gidebiliyor muyuz daha dogrusu tek mi gitmek zorundayız randevumuz varsa eşim benle gelemez mi hastaneye ben cumartesi safra kesesi ve reflü ameliyatı olacağım aynı anda bunun icin bı gün öncesinde endoskopi olmam gerekiyor tek de gidemem hastaneye biliyor musunuz tek mi gidiliyo refakatciyle mi

Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı sizlere dışarı çıkma yasağı olan gunlerde hastaneye gidebiliyor muyuz daha dogrusu tek mi gitmek zorundayız randevumuz varsa eşim benle gelemez mi hastaneye ben cumartesi safra kesesi ve reflü ameliyatı olacağım aynı anda bunun icin bı gün öncesinde endoskopi olmam gerekiyor tek de gidemem hastaneye biliyor musunuz tek mi gidiliyo refakatciyle mi
Yanında bir refakatçi ile gidebiliyorsun zaten sen ameliyat olacaksın mecbur gelecek eşin endoskopi olacaksın yanında biri olması şart ama bi prosedür vs var mı onu gideceğin hastaneyi arayarak öğrenebilirsin canım

Peki bu durum hamile kalmayı güçleştiriyor muymuş canım? İlaç vs içecek misin hay Allah ya üzüldüm cidden 🥺
Bebege kan gıtmedıfıgı ıcın gelısım duruyor, ılac veya ıgne olacak hamılelık olunca, bebege kan 6. haftadan sonra gırmeye baslamrmıs, o yuzden dusuklerın cogu 6 da kalıyor

Arkadaşlar eşimde damar genişlemesi varmış :KK43:( ultrason çektirdi,ultrasondaki doktr öyle demiş. sperm testide yarın yapılcak doktor yarın bakacam demiş yıkıldım resmen
Canım benim eşim ameliyat oldu varikoselden sperm değerlerini etkilemişti. Ultrasonda damarda reflü görülmüş o yüzden ameliyat yaptı doktor. Eşim ocakta kontrole gidip tekrar spermiyogram testi verecek. Çaresi var merak etme.

Selam kızlar..
30 Aralık batdaşlarım hepimizi bu ay pas geçti sanırım😔 Ben içimizden illa biri müjdeli haber verir diyordum kendimce ama olmadı sanırım😔😔 aaa bidakka S sedanur4004 sen test yaptın mı
benim de bugün yarın olmam lazım ama dün test yaptım negatifti :KK43: zaten ağrım başladı.
olsa mucize olur, benim de mucizelere inancım yok 😊

Bebege kan gıtmedıfıgı ıcın gelısım duruyor, ılac veya ıgne olacak hamılelık olunca, bebege kan 6. haftadan sonra gırmeye baslamrmıs, o yuzden dusuklerın cogu 6 da kalıyor
Anladım canım bundan sonra ona göre devam edersin en azından çok mu yüksek peki pıhtılaşman doktor ne dedi?

kızlar kan pıhtılaşması testinden anlayan var mı yarın doktora gideceğiz gerçi ama ben sabredemiyorum bugün geldi test sonucum

minseo minseo canım sen yaptırdın mı 6'lı panel testini

S sedanur4004 kuzum test yaptın mı merak ediyoruz :KK49:

X