- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
İstanbulda bir kliniğe sormuştum, aşağı yukarı aynı fiyatlar demekki. Aynen canım yumurta dondurmaya ekstra 5 bin alıyorlarmışİnşallah canım isteyen dileyen bakabilcek herkesin kucağı boş kalmasın şu an iğne 1000 kusur tuttu 2 kutu yazmıştı doktorum yasak var diye 2 sini de aldım mecburen tüp bebek de doktorum 9400 dedi ama içinde yumurta dondurma falan yok sanırım
Kuzum regl oldum ben dün
Anladm canm... saglik olsun kuzum insallah yeni yil hepimizr hayirli ugurlu gelirKuzum regl oldum ben dün
Gittim canım sabah, geçen ay ki tedaviye devam ediyoruz cumartesi iğne vurulacağım. Yumurtalar iyi dedi doktor 18 mm olmuşlarminseo canım sen bugün kontrole gidecektin, nasıl durumlar
Kuzu sonuçların çıktı mı senin pıhtılaşma mı varmışBen düşük yaptım, pıhtılasma sorunum varmıs..
Süper canım inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla, dualarım seninle ve hepimizleGittim canım sabah, geçen ay ki tedaviye devam ediyoruz cumartesi iğne vurulacağım. Yumurtalar iyi dedi doktor 18 mm olmuşlar
İnşallah kuzum inşalllaahhAnladm canm... saglik olsun kuzum insallah yeni yil hepimizr hayirli ugurlu gelir
Bildiğim kadarıyla tek çözümü ameliyat..Teşekkür ederim Bunun ilaç yada bitkisel tedavisi varmı acaba
Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz içinSüper canım inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla, dualarım seninle ve hepimizle
Yanında bir refakatçi ile gidebiliyorsun zaten sen ameliyat olacaksın mecbur gelecek eşin endoskopi olacaksın yanında biri olması şart ama bi prosedür vs var mı onu gideceğin hastaneyi arayarak öğrenebilirsin canımKızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı sizlere dışarı çıkma yasağı olan gunlerde hastaneye gidebiliyor muyuz daha dogrusu tek mi gitmek zorundayız randevumuz varsa eşim benle gelemez mi hastaneye ben cumartesi safra kesesi ve reflü ameliyatı olacağım aynı anda bunun icin bı gün öncesinde endoskopi olmam gerekiyor tek de gidemem hastaneye biliyor musunuz tek mi gidiliyo refakatciyle mi
Evet cnm, pazartesı gunu cıktıKuzu sonuçların çıktı mı senin pıhtılaşma mı varmış
Peki bu durum hamile kalmayı güçleştiriyor muymuş canım? İlaç vs içecek misin hay Allah ya üzüldüm ciddenEvet cnm, pazartesı gunu cıktı
Bebege kan gıtmedıfıgı ıcın gelısım duruyor, ılac veya ıgne olacak hamılelık olunca, bebege kan 6. haftadan sonra gırmeye baslamrmıs, o yuzden dusuklerın cogu 6 da kalıyorPeki bu durum hamile kalmayı güçleştiriyor muymuş canım? İlaç vs içecek misin hay Allah ya üzüldüm cidden
Canım benim eşim ameliyat oldu varikoselden sperm değerlerini etkilemişti. Ultrasonda damarda reflü görülmüş o yüzden ameliyat yaptı doktor. Eşim ocakta kontrole gidip tekrar spermiyogram testi verecek. Çaresi var merak etme.Arkadaşlar eşimde damar genişlemesi varmış( ultrason çektirdi,ultrasondaki doktr öyle demiş. sperm testide yarın yapılcak doktor yarın bakacam demiş yıkıldım resmen
benim de bugün yarın olmam lazım ama dün test yaptım negatiftiSelam kızlar..
30 Aralık batdaşlarım hepimizi bu ay pas geçti sanırımBen içimizden illa biri müjdeli haber verir diyordum kendimce ama olmadı sanırım aaa bidakka S sedanur4004 sen test yaptın mı
Anladım canım bundan sonra ona göre devam edersin en azından çok mu yüksek peki pıhtılaşman doktor ne dedi?Bebege kan gıtmedıfıgı ıcın gelısım duruyor, ılac veya ıgne olacak hamılelık olunca, bebege kan 6. haftadan sonra gırmeye baslamrmıs, o yuzden dusuklerın cogu 6 da kalıyor