- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çatlama iğnesi de olmışKuzum aşılama diyor ama
*arkadaşAçlık evet simdi sonuclarim cikti insülin 13.6 yaziyor anlamadim bende saolsun arkadar yardim etti carpip boldum falan 3.2 lerde cikti yani unsilin direncim aslinda 3.2 lerde oluyor
3,2 bi miktar yüksek çok değil 1 ay dikkat et düşer canımAçlık evet simdi sonuclarim cikti insülin 13.6 yaziyor anlamadim bende saolsun arkadar yardim etti carpip boldum falan 3.2 lerde cikti yani unsilin direncim aslinda 3.2 lerde oluyor
Inşallah canım ya3,2 bi miktar yüksek çok değil 1 ay dikkat et düşer canım
Merhaba,ne güzel ilgileniyorsunuz açtığınız konu ile.Tebrikler.Ben daha regl olmadım ama bugün yarın olurum.Yeni bat tarihini size bildireceğim.günaydın kızlar tarihleri güncelleyelim
Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME D0RIS 25.12.2020 25 AY @Hmyr06 26.12.2020 2 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Ankara1986 29.12.2020 10 AY @Huysuzzz 29.12.2020 11 AY LorennaGlam 29.12.2020 36 AY Jane Jetgil 29.12.2020 5 AY
Sağol canım durumunda değişiklik olursa beni etiketleyerek yazarsınMerhaba,ne güzel ilgileniyorsunuz açtığınız konu ile.Tebrikler.Ben daha regl olmadım ama bugün yarın olurum.Yeni bat tarihini size bildireceğim.
Geçmiş olsun canım kahveyi biraz azalt şu sıra tansiyonunu etkilemiş olabilir çok içiyorsan dikkat etKızlar pek bakamıyorum herkes iyidif umarım. Boyun fıtığı azdı yine kafamı taşıyamıyorum resmen. Bir de tansiyondan şüpheleniyorum bir haftadan fazladır kalbim kulağımda atıyor resmen güm güm sürekli bir uğultu. Ense kökü ağrısı da var ama onu boyun fıtığına bağladım tansiyon da olabilir valla mahvetti beni bir süredir
Yeni bat 20 ocak bebeğim kontrole gittim. Bi kaç farklı tahlil istedi. Onlara göre transfer için tedavi yönetimi belirliycek. Belki bu ay belki bi dahaki aya yapabiliriz dedi. Haftaya neyleşecek transfer durumu daGünaydın herkese, yeni tarihleri yazar mısınız kızlar ?
@Sevgi0817 17.12.2020 12 AY GECİKME @Rojda56 18.12.2020 13 AY GECİKME Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME @Ihlamuragaci37 22.12.2020 13 AY GECİKME D0RIS 25.12.2020 25 AY @Hmyr06 26.12.2020 2 AY @MEMUR54 26.12.2020 25 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Hafize2511 28.12.2020 6 AY @zeynep-ahmet 28.12.2020 6 AY
Geçmiş olsun canım dikkat etKızlar pek bakamıyorum herkes iyidif umarım. Boyun fıtığı azdı yine kafamı taşıyamıyorum resmen. Bir de tansiyondan şüpheleniyorum bir haftadan fazladır kalbim kulağımda atıyor resmen güm güm sürekli bir uğultu. Ense kökü ağrısı da var ama onu boyun fıtığına bağladım tansiyon da olabilir valla mahvetti beni bir süredir
Özelde çıkıyo hemen canımHormon testlerinin sonucu aynı gün çıkıyormu acaba
Gecmis olsun canim benimKızlar pek bakamıyorum herkes iyidif umarım. Boyun fıtığı azdı yine kafamı taşıyamıyorum resmen. Bir de tansiyondan şüpheleniyorum bir haftadan fazladır kalbim kulağımda atıyor resmen güm güm sürekli bir uğultu. Ense kökü ağrısı da var ama onu boyun fıtığına bağladım tansiyon da olabilir valla mahvetti beni bir süredir
geçmiş olsun canım. bence tansiyokdan ziyade kafein vw uykusuzluk uğultu basınç yapıyo . benim eşim de sürekli masa basında ben ona bu masaj yastıklarından aldım trendyolda var efsane iş görüyor denemeni tavsiye ederimKızlar pek bakamıyorum herkes iyidif umarım. Boyun fıtığı azdı yine kafamı taşıyamıyorum resmen. Bir de tansiyondan şüpheleniyorum bir haftadan fazladır kalbim kulağımda atıyor resmen güm güm sürekli bir uğultu. Ense kökü ağrısı da var ama onu boyun fıtığına bağladım tansiyon da olabilir valla mahvetti beni bir süredir
İyi bari persembe bakalm gorcezÖzelde çıkıyo hemen canım
İnşaAllah kötü bir şey çıkmaz canımİyi bari persembe bakalm gorcez
Çok teşekkürler canım benim ben de onu düşündüm yeşil çay içeyim dedim akşam kahve yerine. Ama normalden daha fazla içmiyorum yani her zamanki gibi gidiyor. Anlamadım gitti bi o eksiktiGeçmiş olsun canım kahveyi biraz azalt şu sıra tansiyonunu etkilemiş olabilir çok içiyorsan dikkat et
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım dikkat et
Çok teşekkürlerGecmis olsun canim benim
Çok sağol canım kesinlikle etkisi var hepsinin. Uzun saatler ekran başındayım. Boyun yastığı var beddonun onsuz duramıyorum nerdeyse hiç. Ama kalbim baya vücudumu sarsacak gibi güçlü atıyor kulaklarımdan çıkacak gibi bu aleti çok merak ettim ama nasıl duruyor yüzüstü yatarken mi koyuyorsunuz boyun bölgesine? Ben normalde oturur vaziyette de çok ihtiyaç duyuyorum boyna sabitlenenlerden falan var bundan mı alsam ondan mı bilemedim faydası oluyor mugeçmiş olsun canım. bence tansiyokdan ziyade kafein vw uykusuzluk uğultu basınç yapıyo . benim eşim de sürekli masa basında ben ona bu masaj yastıklarından aldım trendyolda var efsane iş görüyor denemeni tavsiye ederim
Aşılamada yapılıyor mu çatlama iğnesiçatlama iğnesi de olmış
evet aynen ekran başında da olsan mutlaka o esneme egzersizlerini aklına geldikçe yap. bir de yeşil çayıı sakınn akşam içme çarpıntı yapıyor kafeinden fena hemde. gün içinde tüket canım tecrübeyle sabit :)Çok teşekkürler canım benim ben de onu düşündüm yeşil çay içeyim dedim akşam kahve yerine. Ama normalden daha fazla içmiyorum yani her zamanki gibi gidiyor. Anlamadım gitti bi o eksikti
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler
Çok sağol canım kesinlikle etkisi var hepsinin. Uzun saatler ekran başındayım. Boyun yastığı var beddonun onsuz duramıyorum nerdeyse hiç. Ama kalbim baya vücudumu sarsacak gibi güçlü atıyor kulaklarımdan çıkacak gibi bu aleti çok merak ettim ama nasıl duruyor yüzüstü yatarken mi koyuyorsunuz boyun bölgesine? Ben normalde oturur vaziyette de çok ihtiyaç duyuyorum boyna sabitlenenlerden falan var bundan mı alsam ondan mı bilemedim faydası oluyor mu
Canım bugün regl oldum yeni bat tarihi 27 Ocakgünaydın kızlar tarihleri güncelleyelim
Dilhansah 21.12.2020 16 AY GECİKME D0RIS 25.12.2020 25 AY @Hmyr06 26.12.2020 2 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Ankara1986 29.12.2020 10 AY @Huysuzzz 29.12.2020 11 AY LorennaGlam 29.12.2020 36 AY Jane Jetgil 29.12.2020 5 AY