Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Aşıdan dolayı değil canım hastalık kapamamak için bende aynı düşüncedeyim o yüzden erteliyorum şubata felan
Yok canım aşı zorunlu değil ama çemberi çok daraltacaklar ve aşıya mecbur hale getirecekler. Atıyorum devlet dairesine giremeyeceksin, uçağa binemeyeceksin avm ye giremeyeceksin gibi. Korkum covid değil aşının beklenmedik sonuçları. O yüzden hızlandırmak istiyorum ben olursa tabi

Ya gerçekten bizimle aynı durumlarda olan tanımadığımız insanlarla konuşalım moral olsun diye giriyoruz benim gibi birçok kişi okuyordur yazdıklarınızı moralden daha çok stresten başka işe yaramıyor hiç giresim gelmiyor o yüzden foruma 🙄 biraz sakin kalsak ne güzel olurdu🤗
👏🏼👏🏼👏🏼

Bugün regl oldum, takvim 26 ocak olarak değiştirdi, onun da kafası karıştı tabi düzen olmayınca bende 🤷‍♀️ minseo minseo hayırlısı bakalım

Kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize
Biz aşılamaya geçtik serüvenimizde
Bugün çatlatma iğnesi yapacağım kendime karnımdan
Çarşamba günü de aşılamam var Allahın izniyle
Az önce doktordan geldim yumurtam 21 milim olmuş şükür
hayırlı olsun canım, güzel sonuç alırsın inşallah. ne kadara mal oldu aşılama ?

3 gün kaldı canım akşam yaptım ama negatif gibiydi gebelik değil sanki ya korona gibi hissediyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah sadece bi griptir... halsizlik mide bulantısı üşüme titreme hepsi gebelikle aynı belirtiler dediğin gibi:) allah şifa versin..

X