- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Benimkide kaşınıyor baya kuzum.bunlarda gebelik belirtisiYa kızlar bişe dıcem gogus uclarım dik ve elleyince acıyor ama cok hafif yanı dokunamayacak kadar degıl cok minik acıyor. İlk defa oldu acaba yoruldum felan dicem ama bilemedim yanı hıc kendımı bole ıncelememıstm
Ah öyle olsa keşke ama hafiften ağrımda var adet gibi daha çokCanım yerleşme 6-12 gün arasında oluyor diye yazıyor internette. Dolayısıyla yerleşme kanaması için geç değil bence. Rahim filminin düzeni bozacağını hiç sanmıyorumhayırlısı tabi ama umudu kesme inşallah güzel haberler gelir bu ay senden
Ama sudyen üzerinden elleyınce acımıyor normal bakınca acıdı yanı bı ıkı kere farkettim. Benim gecen hafta sağ gogus ucum kaşındı ıkı karıncalandı sonra gecmıstı. Ay bilmiyorum ben hamıle gibi hissetmiyorum keske öyle olsa amaBenimkide kaşınıyor baya kuzum.bunlarda gebelik belirtisi
Valla bende hiç hissetmiyorum bazıları sudyen bile takamiyoruz acıdan diyorlar bende bir gram acı yok göğüste veya kasıktaAma sudyen üzerinden elleyınce acımıyor normal bakınca acıdı yanı bı ıkı kere farkettim. Benim gecen hafta sağ gogus ucum kalındı ıkı karıncalandı sonra gecmıstı. Ay bilmiyorum ben hamıle gibi hissetmiyorum keske öyle olsa ama
Test yaptin mi sen canim ?Valla bende hiç hissetmiyorum bazıları sudyen bile takamiyoruz acıdan diyorlar bende bir gram acı yok göğüste veya kasıkta
Yapıyorum 3 gündür ama ilk 10 dk da çok belirsiz biseler çıkıyor çok az yarım saatte anca belli oluyor bilmiyorum kurumadir diye pek ümit etmiyorum kuzumTest yaptin mi sen canim ?
InsAllah degildir kuruma bebisin seninledir umarimYapıyorum 3 gündür ama ilk 10 dk da çok belirsiz biseler çıkıyor çok az yarım saatte anca belli oluyor bilmiyorum kurumadir diye pek ümit etmiyorum kuzum
Üst üste 3 testte de kuruma çıkar mı hepsi aynı marka gerçi ama yarın yapmicam kuzum ya iyice sistematige bağladımInsAllah degildir kuruma bebisin seninledir umarimbide baska markayla yap testi sabah ilk idrarla
Yarın çatlamanın 12. Günü ben yapcam hadi inşallahÜst üste 3 testte de kuruma çıkar mı hepsi aynı marka gerçi ama yarın yapmicam kuzum ya iyice sistematige bağladım28 i yaparım en erken
Hadi inşallah bebiş seninledirYarın çatlamanın 12. Günü ben yapcam hadi inşallah
Amin inşallah ya hepımızınHadi inşallah bebiş seninledir
Tatlım yaa son günlerde haber veren ben olduğumdan resmen sayfalarca aradım bana yazmışsın da ben cevap vermemiş miyim diyeBazı hanımlara yazıyorum burdan cevap vermiyor hayırlı olsun diyorum cevap yok hamilesin galiba diyprım cevap yok bir tek sen yazıyorsun cevap sağol cnm o yüzden bende sana yazmak istedim aynı akıntı bende de var geceden beri araştırıyorum, intermete lökore diye gir araştır hamilelik belirtisiymiş bu inşallah hamileliktendir,
Kan veremez misin en azindan net bir sey ogrenirsin supheyle insanin ici icine sigmiyor yaÜst üste 3 testte de kuruma çıkar mı hepsi aynı marka gerçi ama yarın yapmicam kuzum ya iyice sistematige bağladım28 i yaparım en erken
Evet kuzum sokağa çıkma yasağı var özel hastane sadece 1 tane orası da çok kötü kimse onermiyorKan veremez misin en azindan net bir sey ogrenirsin supheyle insanin ici icine sigmiyor ya
Devlette bakmıyor kadın doğuma yönlendiriyor yada sağlık ocağına korona dan dolayo yoğunluk var diyeKan veremez misin en azindan net bir sey ogrenirsin supheyle insanin ici icine sigmiyor ya
Üst üste 3 testte de kuruma çıkar mı hepsi aynı marka gerçi ama yarın yapmicam kuzum ya iyice sistematige bağladım28 i yaparım
Anladim canim nasip sabrin sonu selamettir insAllahDevlette bakmıyor kadın doğuma yönlendiriyor yada sağlık ocağına korona dan dolayo yoğunluk var diye
Ahahahhaha bende hiç bişe yok kuzum ya o canımı sıkıyor biraz sadece bugün arko krem gibi bildigin akıntım oldu damla damla değil biraz fazlaydi regli habercisi de olabilir bilemedim ilk defa olduBat tarihlerimiz ayni bende olmiycagini dusunurek bekliyorim belirti var mi desen ohooo ben isterimde belirti olmaz mi