Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı hanımlara yazıyorum burdan cevap vermiyor hayırlı olsun diyorum cevap yok hamilesin galiba diyprım cevap yok bir tek sen yazıyorsun cevap sağol cnm o yüzden bende sana yazmak istedim aynı akıntı bende de var geceden beri araştırıyorum, intermete lökore diye gir araştır hamilelik belirtisiymiş bu inşallah hamileliktendir,Kızlar birşey soracağım bilgisi olan yardım etsin lütfen böyle krem yapısında bembeyaz ve biraz fazla akıntı normal mi ilk defa böyle birşey yaşıyorum ? Regli oldum sandım bembeyaz krem gibi akıntı geldi
Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim canımCanım ben hiç böyle denk gelmedim. Değer düşmeden hiç regl olmadım sadece covid olduğumdan dolayı 37 üstünde regl oldum.
36.6 tam sınır regl için.. altında regl üstünde hamilelik olabilir diye biliyorum..
vücut ısısı düşmeden regl olunmuyor. Bir de vücudunu tanıyorsun. Muhtemelen bugün olmazsın..
Ayrıca 11.gün negatif verebilir tüp bebekte bile en erken 12.gün kontrol ediyorlar diye biliyorum... İnşallah döllenme olmuş ve yerleşmeden dolayı sıcaklık artıyordur.
Kızlar çok üzgünüm benden kahve leke gelmiş
Kız bişe hissettim ay dedim regli mi oldum yoksa bı baktım bembeyaz krem kıvamında akıntı normalde benim akıntım su gibi olurdu regle anlamadım ay insallahhhh
Adet olduguna eminmisinKızlar çok üzgünüm benden kahve leke gelmiş
Yumurtlama olunca yumurtlamadan tam 14 gün sonra gelirdi.. yumurtlama günümden eminim ve adetin çarşamba günü gelmesini gerekiyorduNormalde gelir miydi adet öncesi
Belki yerleşmedir canım daha 4 gün varYumurtlama olunca yumurtlamadan tam 14 gün sonra gelirdi.. yumurtlama günümden eminim ve adetin çarşamba günü gelmesini gerekiyordu
Adettir başka ne olurki yumurtlamadan hep 14 gün sonra olurdum ama erken gelicek demek.. zaten olmadığına emindim ama yine de üzdüAdet olduguna eminmisin
Yok canım ya sanmam o daha erken bi dönemde oluyor diye biliyorum rahim filmi çekilmiştim belkide ondan bozuldu düzenimBelki yerleşmedir canım daha 4 gün var
Hmm haberdar et bizi de inşallah yerleşmedirYok canım ya sanmam o daha erken bi dönemde oluyor diye biliyorum rahim filmi çekilmiştim belkide ondan bozuldu düzenim
Tamam canım , Hayırlısı olsun inşallah..Hmm haberdar et bizi de inşallah yerleşmedir
İnşallah kuzumBelirti olabilir canım inşallah öyledir
Ben bana birşey söylüyorsa görürsem yazarım zaten kuzum belki gözlerinden kaçırmış olabilirler ins gebeliktendir bende araştırayım biBazı hanımlara yazıyorum burdan cevap vermiyor hayırlı olsun diyorum cevap yok hamilesin galiba diyprım cevap yok bir tek sen yazıyorsun cevap sağol cnm o yüzden bende sana yazmak istedim aynı akıntı bende de var geceden beri araştırıyorum, intermete lökore diye gir araştır hamilelik belirtisiymiş bu inşallah hamileliktendir,
Ayy hadiii kizzz inşallahDemin bende de olmuş :S takip etcem bakalım bıdaha olcakmı bende arada olur ama bayadır yoktu bakalm ıkıncı kez olursa umutlancam bende
Erken değil mi kuzum ya daha 4 gün varKızlar çok üzgünüm benden kahve leke gelmiş
Erken ama geliyo demekki hafiftan ağrımda varErken değil mi kuzum ya daha 4 gün var
Kızlar çok üzgünüm benden kahve leke gelmiş
Yumurtlama olunca yumurtlamadan tam 14 gün sonra gelirdi.. yumurtlama günümden eminim ve adetin çarşamba günü gelmesini gerekiyordu
Canım yerleşme 6-12 gün arasında oluyor diye yazıyor internette. Dolayısıyla yerleşme kanaması için geç değil bence. Rahim filminin düzeni bozacağını hiç sanmıyorum hayırlısı tabi ama umudu kesme inşallah güzel haberler gelir bu ay sendenYok canım ya sanmam o daha erken bi dönemde oluyor diye biliyorum rahim filmi çekilmiştim belkide ondan bozuldu düzenim
İnşallah canım değilsin inşallah rabbim bu ay nasip eder... ben covidken tam günümde oldum gecikme olmadı..Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim canım
Sabahtan beri adet sancım var adet olmuş gibi, lavaboya gidip bakıyorum akıntı geliyor.
Normalde bu sancı adet olduğumda olur. Hem göğüs ağrım yumurtlamada başladı ve hala geçmedi. Göğüslerim Yanıyor ve batıyor gibi.
Allahım inşallah korona değilimdir
İnşallah yerlesmedir kuzum o değilse bile düzene girmiş olsun önümüzdeki ay olur inşallahErken ama geliyo demekki hafiftan ağrımda var