anladım devletlerde yapılmıyo mu(((
canım devlet belli yüzde karşılıyor ve bu ücretin cok az bi kısmı devlet bu az ücreti bile 2 kere karşılıyorrr
bi tüp bebek yapılması en az5 milyarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım devletlerde yapılmıyo mu(((
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bende 1 kez tüp bebek yaptırdım ve negatif olarak sonuçlandı şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama nerede yaptıracağımıza karar veremedik antalyada yaşıyorum önerisi olan varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
canım devlet belli yüzde karşılıyor ve bu ücretin cok az bi kısmı devlet bu az ücreti bile 2 kere karşılıyorrr
bi tüp bebek yapılması en az5 milyarrr anladım abla ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN İNAN COK İSTİYORUM Bİ COCUGUNUZ OLSUN HEPİNİZİNDE VALLA BAK YARDIMCI OLAMIYORUM DİYE ÇOOOOOOOOOOOOOKK ÜZÜLÜYORUM![]()
canım zaten coraspirin vermiyormu hastanen..
her durumda hepimize coraspirin mutlaka veriliyor önlem olsun diye..
bi tüp bebek yapılması en az5 milyarrr anladım abla ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN İNAN COK İSTİYORUM Bİ COCUGUNUZ OLSUN HEPİNİZİNDE VALLA BAK YARDIMCI OLAMIYORUM DİYE ÇOOOOOOOOOOOOOKK ÜZÜLÜYORUM![]()
saol canım ALLAH razı olsunnn dualrını bizlere eksik etme
ben işte ücreti biriktirince bide bazı tahlilleri yaptrnca
deneyeceğim tekrar inşallah bu sefer olurrrr
evet banada özelde vermişlerdi ama ne işe yarıyor bilmiyordum 2.tüpde vermedileeeeer:26::26:
low molecular weight heparin diye Bi çeşidiymiş
canım benim kan sulandırıcı oluyor.. pıhtılaşmayı engelliyor çünkü bizde pıhtılaşma olmasa bile tedavi sırasında kullandığımız igneler ve ilaçların kan pıhtılaştırıcı özelliği var.. coraspirin bunun önüne geçiyor.. ben her tedavi öncesinde kaç hafta önceden başlıyorum aslında doktorlarım başlattı..
bunu hiç duymadım canım..
canım her hastane vermiyor, bana 2. dr.um vermemişti ben sormuştum vericekmisiniz diye; oda hayır o sadece hastayı kandırmaca deyip durmuştuki kan pıhtılaşması varmış onuda yeni öğrendim
saol canım ALLAH razı olsunnn dualrını bizlere eksik etme
ben işte ücreti biriktirince bide bazı tahlilleri yaptrnca
deneyeceğim tekrar inşallah bu sefer olurrr inşallaahhhh hamilelik haberlerini alırız burdan![]()
birşey daha öğrendim bu seferki tedavi öncesi bende kullanayımmm canımmm saolll
canım sen yinede doktoruna sor.. bizler buralarda hep birşeyler yazıyoruz ama doktorlara sormadanda başlamamak gerek..
ben gidiyorum kendinize cok ama cok iyi bakın![]()
arkadaşlar bitki çayı içiyormusunuz.. hangilerini içmek iyi olur..bilginiz varmı..
aktarlara soruyorum dünyadan bi haberler..
kan pıhtılaşmasına ada çayı içme.ama karabaş otu demleyip içersen iyi gelirmiş birde limon suyu iyi gelirmiş
sağol canım.. limonlu çay içiyorum arada içinede karanfil atıp.. demek iyi geliyormuş sevindim buna:))
karanfil kurusu iyi değilmiş.canlabaşla araştırıyorum
inşallah Rabbim herkese nasip etsin ben ankaradayım ama burda sana öneride bulunacak arkadaşlar olur neden bebek olmuyor canımm kendinden bahseder misin