nerde çalışıyordun? Dışarısı buz gibi hele işyerleri çok soğuk en güzeli ev canım.internete girersin.televizyon izlersin.ne güzel.ay canımm işten girebileceğini düşünmedim ben o yüzden yanıldım:))
15 yıl bende sabah 6.00 akşam 21.00 çalıştım canım ama inan şu anda o dönemi daha çok özlüyorum.. ev modu hiç güzel değil:)
ne güzel tedavi için bi engel kalmadı sen tüp mü yaptıracaktın canım
nasipse işlh. Bu 6. Tüp deneme olucak
nerde çalışıyordun? Dışarısı buz gibi hele işyerleri çok soğuk en güzeli ev canım.internete girersin.televizyon izlersin.ne güzel.
günaydın nasılsın?
nerde çalışıyordun? Dışarısı buz gibi hele işyerleri çok soğuk en güzeli ev canım.internete girersin.televizyon izlersin.ne güzel.
Günaydın nasılsın?
işin çok güzelmiş sahiden Bi taraftanda sınava hazırlanıyorsun bravo çok çalışkansın harika olur müşavir olursan hem daha çok kazanırsın hem daha rahat olur işin.canım ben İstanbulda Gümrük firmasında İhracat departmanında çalışıyordum..çok yoğundu 06.30 - 21.30 arasıydı hep...böyle evdende iyi ama şu anda işyerimde olmayi çok isterdim.. peş peşe sık sık tedavi olabilmek için böyle evdeyim o yüzden bu süreci iyi değerlendirmeliyim.. Ekimde Ankaraya geleceğim Gümrük Müşavirliği sınavım var onada hazırlanıyorum bir yandanda kursa gidiyorum sınava hazırlık için..
bu sene hamiş olup ocak-şubat ayına kadar doğursam seneye iş başı yapardım..
tabi bunlar benim planlarım ama Allahın benim için planları ne bilmiyorum..
son iki gün canımm test içinn :18::18:
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
2 haftadır psikolojim iyi değildi regli oldum şükür
en azından ruhen daha iyiyim
işin çok güzelmiş sahiden bi taraftanda sınava hazırlanıyorsun bravo çok çalışkansın harika olur müşavir olursan hem daha çok kazanırsın hem daha rahat olur işin.
Biliyorum canım az kaldı cumartesi özeller yarım gün çalışıyor biliyorsun gerçi,sabah hastaneye gideceksin ilk müjdeyi alacaksın.
Oh rahatladın yani bende olunca eşim çok seviniyo yoksa evde trafo gibi dolaşıyomuşum.
inşallah canım plandiğın gibi olacak herşeyyyyy
bebişe son 2 gün süperrrrrr teyzeleri merakla bekliyo onu
evet canım darısını sana
hayırlısı canım inşallah bu son tedavin olurrrr
tüpde sorun olduğu bugüne kadar farkedilmedi mi
biliniyodu canım ama maalesef bu hidrosalpeks çok karşıık bir durum,
işin çok güzelmiş sahiden Bi taraftanda sınava hazırlanıyorsun bravo çok çalışkansın harika olur müşavir olursan hem daha çok kazanırsın hem daha rahat olur işin.
biliyorum canım az kaldı cumartesi özeller yarım gün çalışıyor biliyorsun gerçi,sabah hastaneye gideceksin ilk müjdeyi alacaksın.
.
inşallah canım plandiğın gibi olacak herşeyyyyy
bebişe son 2 gün süperrrrrr teyzeleri merakla bekliyo onu
sağol canım bakalım hayat ne getirirse onu yaşayacağız..
canım gittiğim yer hemen 1 saate sonucu mail atıyor.. içimden bi his yarın git kan ver diyor eşimede telefon açtım sabah kana gidelim dedim kabul etmedi.. bakalım ne yapacağım karar veremedim.. ablamda ne bekliyorsun yarın git diyor..
Bi gün daha bekle lütfen.Acele etme anlıyorum bir an önce öğrenmek istiyorsun,bende çok merak ediyorum ama allah sabrını ödüllendirecek yarında sabret.
iyiakşamlar canım nasılsın bugün konuşamadıkkkkk
bencede bekle canım zaten 1 gün dedğin nedir ki
evet 😊 hemen tüymüşsün neler yaptın?ben komşularımı bahçeye toplayıp kaynattım biraz çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?