valla laf aramızda ben hiç sabredemem sonuncuda sekizinci gün test yaptım Bi dahada yapmadım
bende 9.gün test yaptım ama bi daha yapmam heralde çünkü 12 güne hiç morel kalmıyor kötü oluyorsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla laf aramızda ben hiç sabredemem sonuncuda sekizinci gün test yaptım Bi dahada yapmadım
evdeydim cumatresi sınav var çalışma kağıdı yazdım işte
akşamada hamur işi yaptm giremedim
ne güzel iyi yapmışsın tatlım
bazen 5 dakika konuşmak insanın havasını değiştiyor
bende 9.gün test yaptım ama bi daha yapmam heralde çünkü 12 güne hiç morel kalmıyor kötü oluyorsunnn
heheyt aklıma kopya yazdığım günler geldi senin çalışma kağıtların kadardı.hatta Bi keresinde harita metod defterden kopya çekmiştim defterde arkadaşımındı😆
evdeydim cumatresi sınav var çalışma kağıdı yazdım işte
akşamada hamur işi yaptm giremedim
ne güzel iyi yapmışsın tatlım
bazen 5 dakika konuşmak insanın havasını değiştiyor
ben sabredemiyorum.8.gün yaptım negatifi görünce ilaçlarıda bıraktım hastaneye de gitmedim Bi daha.ondan öncekilerde öyle hiç zamanında gitmedim teste😁
Merhaba kader arkadaşlarım diyeyim artık bugün 3.aşılamamın 11.günü ve idrar testim negatif zaten hiç belirtimde yoktu yüzümde de regl sivilceleri çıktı yarın test günüm doktor adette olsan yaptır dedi ama hiç hevesim yokrabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ya sabretmek zor ve çok zor bir imtihan
![]()
valla ilk dönem pek kopya yoktu ama şimdi çekiyoruzkoluma yada küçük kağıtlara yazıyorum
ama çalışıyorumda
hocalar gülüyor kocaman kadınlar yapmayın diyorlar
dersler zor ama ne yapalım
ne desem boş ...........şu an biliyorum
bence yinede test yaptr daha emin olmak için
aşılamanın şansı daha düşük zaten
çok zor bi imtihan haklısın
kayınvalidem birinden Bi çörek tarifi almış bayıldım yumuşacık çok güzel.maya paketlerinin üzerindeki resimlerdeki gibi olmuştu.
aynen canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah![]()
Merhaba kader arkadaşlarım diyeyim artık bugün 3.aşılamamın 11.günü ve idrar testim negatif zaten hiç belirtimde yoktu yüzümde de regl sivilceleri çıktı yarın test günüm doktor adette olsan yaptır dedi ama hiç hevesim yokrabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ya sabretmek zor ve çok zor bir imtihan
![]()
bende küçükken çekmezdim korkardım lise üniversite iyice coşmuştum.yakalayıncada pek bi acı oluyordu üniversitede yakalamıştı biri beni üffff yerin dibine girmiştim.
aminnnn canım inşallah
kaç yıllık evlisin sorun ne
hem aşılama yaptırmışsın hem idrar testi.aşılamada daha geç belli oluyor bide idrar testinde şimdi görsen mucize olurdu,idrarda kaç haftalık hamileyken bile göremeyenler var mutlaka test yaptır bence inşallah hamilesindir🙏
5 yıllık evliyim canım görünürde sorun yok ama ben niyeyse inanmıyorum Allah vermezse sorun olsa da olmasa da olmuyor işte canım....sen ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş istiyorsunuz?rabbim hepimizin dualarını duysun inşallahhhhhhhhhh![]()
ben gözleme yaptım akşama yemek bulamadım eşimde böyle şeylere bayılıyo
tabi yiyo yiyo kilo almıyooooo
hergün yapsam yerrrrrr yani
benim poğcam güzel olmuyo çörek gibi oluyor malesef
şöyle yumuşacık olsa keşke
kayınvaliden hangi şehirde
hem aşılama yaptırmışsın hem idrar testi.aşılamada daha geç belli oluyor bide idrar testinde şimdi görsen mucize olurdu,idrarda kaç haftalık hamileyken bile göremeyenler var mutlaka test yaptır bence inşallah hamilesindir🙏
sana tarifini yazarım poğaçaları bunla yaparsın bir dahakine çok seveceksin eminim.bende çok severim hamur işini.aynı şehirdeyiz sık sık görüşürüz.ama gözleme türü şeyler yapmaz,pratik fırında olacak poğaça,çörek gibi şeyler yapar.