umut her zaman var yeterki sen onu hisset Rabbim büyük olacak inşalllah
[sıze=2][/sıze]
[ı]​inşallahhh hepımızın allah yardımcısı olsun kucuckte olsa bır umut yok degıl ama kendımı umutlandırmak ıstemıorum [/ı]
insallah canım ınsallahhh cok gzl bır sıte gercekten sureklıı forum takıpteyimm
tatlım tüp bebeği ne zaman düşünüyorsunuz
evet canım bende burda arkadaşlarla konuşunca mutlu oluyorum morel buluyoruuum
kesınlıkleee memnun oldum tanıstıgımızaaaa
hsg mi çekecekler,hsg adetliyken çekilmezse daha iyi olurmuş Bi internette araştırsana.bende Ankara ünv de adetliyken çektirmiştim ama kk daki forumda falan herkes normal zamanda çektirmiş.çünkü adetliykenki gelen kanlar parçalar hsg sıvısıyla tüplere karın boşluğuna gidebilirmiş.
bende canım tedavi çok yakın o zaman ben daha önce 2tüp bebek denedim olmdadı maleseffşimdi beklemedeyiiim
evet nasıp olurs hadıı yaa nıcın negatıf oldukı sızdekı sorunn neydııı allah yardımcımız olsun gercekten okadar paralar dokucez okadar sıkıntılar cekılcek sonu husranla bıtmesı cok zorrrAma allahtan umut kesılmezzzzz
doğrudur ben hsg ve histereskopi yaptırdım cnm ama 5 yıl önce tekrar isterler mi bilmiyorum
canım bende polikstik over var onsan olmuyo evet maddi manevi yıkıldık ama elden gelen birşeyy yoook
anladımmm cnm yaaaa buuu tup bebekteee yumurtlar dollendırılıp konuluo rahımmeeee sadece tutunması beklenıooo bazen bunye kabul eetmıomus bunu sanırsam ve negatıf oluomusss pekııı tutmayınca adet mı goruosun yoksa dusuk falanmı oluoo
evet canım bebiş oluyo sana konuluyoo anneyi sımsıkı tutarsa kalıyoeğer tutmazsa adet oluyorsun canım
ayyyy o bılee guzelllll bebısı ıcıme konulmasııı bıze heppp doktorlar normal yolla olur dedılerrr bu zmana kadar yasımızında genc olmasından dolayı bızde ıhmal ettık en sonu artıkkk bızde ıstedık tup bebegı vee bı prof gıttım oda tup yapalı sıze dedı bırazda psıkolojkkk bu ısler yaa ınanıorum olucak yanııı Allah senınde emeklerını bosa cıkarmasın en kısa zamanda buraya hamıleyızz yazalımmm
EVET BÖYLE DÜŞÜNÜNCE ÇOK HEYECANLIIII
İNŞALLLAH CANIMMM İSTEYEN HERKES ANNE OLURRRRR:
ZATEN Bİ KAFAYA TAKMASAK KEŞKEEEE:18::18::18::18::18::18::18:
biz elimizden gelenı yapalımda hayırlısıyla bol bol dua etmekten baska yapacak bısey yok gerısı doktorlara en onemlısıde allahıma kalmısss o ne zaman nasıp ederse ozmn olsun
rabbim dualarımızı kabuuul etsin inşalllah hayırlı evlatlar nasip etsinnn
Doğrudur ben hsg ve histereskopi yaptırdım cnm ama 5 yıl önce tekrar isterler mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?