canım sende inşallah güzel haberini verirsin
evet canım ama kan sonuçlarım iyi troid engel değil yani bana
bakalım yarın söylüyeceğim doktor ne diyecekkk ozaman bende önce bunları sonra onu yaptrırım çok saol canım yaaaa bunlarr bi umut oluyo bana
canım sende inşallah güzel haberini verirsin
evet canım ama kan sonuçlarım iyi troid engel değil yani bana
bakalım yarın söylüyeceğim doktor ne diyecekkk ozaman bende önce bunları sonra onu yaptrırım çok saol canım yaaaa bunlarr bi umut oluyo bana
Aynen bende umutluyum bakalım ama tahliller hep temiz çıkıyo.dün baktım perşembe çıkacak testlerin sonucu erken çıkmış,hepsi normal aralıktaydı canım.bugün pıhtılaşma testini vereceğim bakalım.tiroidini sürekli kontrol ettirmenmi gerekiyor?
canım sen bunların hepsini adetli değilken verdin demi? :44::44::44::44: tahlillerinin temiz çıkmasına sevndim canım inşallah benimde öyle olurrr pıhtılaşma önemli inşaşşah sonuç güzel çıkar canım bzim ailede genetik annemde teyzemde var ben kendim acaba varmı diye baktrdim çıktıı şükür endişelenecek şekilde değil doktr ilaç vermedi düzenli kontrol dedi gidip muayene oluyorummm
ben bugün gidecektm adet olurum diye gitmdedimmm maleseff:26::26::26:
tiroidde adet günü önemli ama.bunlarda değil canım için rahat olsun
aa öylemi seni tatlım sorularmla bunaltyorum hakkını helel etZaten olmadımda:26::26: Yarın erkenden gidiyoruummm hastaneye çok saol kardeşim
yok canım nolacak birbirimize yardım ediyoruz.sonuçlarımızıda paylaşalım.pazartesi doktorla randevum var.sonuçları göstereyim bakalım ne diyecek.
tamam tatlım pazartesiyi merakla beklyorummmumarım bizde anne oluruzz RABBİM BİZEDE NASİP EDER
inşallah bir kız bir oğlan olur her iki tattanda mahrum kalmayız💜
inşallah bir kız bir oğlan olur her iki tattanda mahrum kalmayız💜
iyi akşamlar canım bugün hastaneye gittim bunları bi kağda yazdım bu hastanede bazıları yapılıyomuş maalesef başaka bi hastaneyi önerdi sen testleri bunlARI YAPTIRIKEN SIINTI OLDUMU ,karyotip testi yaptırdım,Faktör 5leiden,Faktör 2(proxombin2),CD56 hücreler,MTHFR gen mutasyonu yaptırdım,prolaktin,Tsh,tam kan sayımı,hıv1+2ab,Hbs Ag,ANTİ HCV,Rubella lgG,75grOGTT,Anti tpo,Anti tg,
CANIMMM ÇOK MARALİM BOIZULDU YADİĞER HASTANEYE GİTSEM DOKTR 2 TÜP BEBEK DİYE KABUL ETMEZ DİYORUM SİZİN EBRİYOLAR NASILDI TÜP BEBEK DE
canım bide sen bana yazdıkların dışındabaşka birşey yaptın mı pıhtılaşma falan bana yazdıkların içinde demiii
doktrma söylememe rağmen hiç bi tahlil istemedi sadece sana yazdğım yapıldı
Hey arkadaslar umutsuzluk yok Rabbim ol derse olur Allahin kuluna en kirildigi zaman kulunun umutsuz olmasiymis ne yalsn soyliyim bende donem donem bu hisse kapiliyordum hemde bir kac gun oncesine kadar biz elimizden geleni yapicaz gerisi takdiri ilahi bu arada test gunum pazar Allah ne demisse o olur . Belki anne olurum yada olamam insallah hepimiz cennet kokumuza kavusuruz
Yarın bende start veriyorum Zeynep - Kamil hast. Gidecem bu genetik tahlilleri yaptırmak için umarım herşey yolunda gider...
sana yazdıklarım dışında bişey yaptırmadım.hatta ancak bugün mthfr gen mutasyonu için gideceğim.bide hsg çektirelim demişti doktor.onda bişey çıkmazsa histereskopi yaptıralım diyordu.hsg için iyi bir hastane araştırıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?