RABIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.TEZ KAVUSALIM YAVRULARIMIZA BITSIN BU OZLEM.
AMİİN CANIM BENİİİM![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RABIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.TEZ KAVUSALIM YAVRULARIMIZA BITSIN BU OZLEM.
AMİİN CANIM BENİİİM![]()
TATLIM ŞİMDİ MSJ YAZMA YERİNDE YUKARDA A VAR BÜYÜK HARFLE ONA TIKLA RENKLER ÇIKIYO SEÇ![]()
YA BEN TKLIYORUM SU A YA OLMUYOR.
YA BEN TKLIYORUM SU A YA OLMUYOR.
ÖNCE YAZDIGIN YAZIYI İŞARETLE OLUYO MSJ ÖN İZLEME YAP GÖRÜRSÜÜÜNNN
ÖNCE YAZDIGIN YAZIYI İŞARETLE OLUYO MSJ ÖN İZLEME YAP GÖRÜRSÜÜÜNNN
YAPIYORUM SIMDI CANIM
YAPIYORUM SIMDI CANIM
HADİ BAKALIIIIIM :13::13::13::13::13::13::13::13:
DUR ANLATAYIMDA GÜÜÜL TATLIM ŞİMDİ BEN BURAYA ÜYE OLDUM TOPİK AÇTİİM Bİ ÇOK ARKADAŞ BANA YZDI MA BEN YAZDĞM MSJ BULAMIYORUM KİMSEYE CVP YAZAMIYORUMMM TABİ BEN ÖĞRENEE KADAR KİMSE KALMADIII![]()
HADİ BAKALIIIIIM :13::13::13::13::13::13::13::13:
DUR ANLATAYIMDA GÜÜÜL TATLIM ŞİMDİ BEN BURAYA ÜYE OLDUM TOPİK AÇTİİM Bİ ÇOK ARKADAŞ BANA YZDI MA BEN YAZDĞM MSJ BULAMIYORUM KİMSEYE CVP YAZAMIYORUMMM TABİ BEN ÖĞRENEE KADAR KİMSE KALMADIII![]()
YA BENIM KAFA IYICE KARISDI BEN .AY OLDU
![]()
YA BENIM KAFA IYICE KARISDI BEN .AY OLDU
![]()
NAPSAK BİLEMEDİM Kİİ YYAAAA![]()
AFERİİİİİN HARİKAAAA
NAPSAK BİLEMEDİM Kİİ YYAAAA![]()
arkadaslar merhabaaa bende sohbetınıze katılmak ıstıyorum fakat takıp edemıyorummmm :d karısık geldıııı burası yenı uyeyımdee :44:
SONDA OLDU TESEKUR EDERIM CANIM[/COLOR]
TEBRİKLER TATLIM KOYU RENKLER İYİ OLUYO
:
hoş geldin canım benim bende ilk üye olduğumda öyle oldu özel mesjlar var canım ordan takip et bide cevap için alıntı ile cvp ver hemen görürüz![]()
tamamm cok tesekkur ederım aranıza izmirden katılıyorum 28 yasımdayımmm yaklasık 8 yıllık evlıyım ve cocugumuz olmadı esımde ılerı hızlı spermlerınde azlık vardı 2 kez asılama yapıldı fakat olmadı sımdı tup bebege karar verdık bu ay renglımı beklıyorum tedavım baslıycak cok tedırgınızzz :18::18::18::18:
TEBRİKLER TATLIM KOYU RENKLER İYİ OLUYO
:
HANGI OLUR TKLYORUM![]()
tedirgin olma canım morel çok önemli hayırlısı olsun inşallah burda hepimiz evlat hasreti çekiyoruz tüp bebeğin şansı daha yüksek inşallah olurr tatlımm![]()
[sıze=2][/sıze]
[ı]​inşallahhh hepımızın allah yardımcısı olsun kucuckte olsa bır umut yok degıl ama kendımı umutlandırmak ıstemıorum [/ı]