RABIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.TEZ KAVUSALIM YAVRULARIMIZA BITSIN BU OZLEM.
AMİİN CANIM BENİİİM
TATLIM ŞİMDİ MSJ YAZMA YERİNDE YUKARDA A VAR BÜYÜK HARFLE ONA TIKLA RENKLER ÇIKIYO SEÇ
YA BEN TKLIYORUM SU A YA OLMUYOR.
YA BEN TKLIYORUM SU A YA OLMUYOR.
ÖNCE YAZDIGIN YAZIYI İŞARETLE OLUYO MSJ ÖN İZLEME YAP GÖRÜRSÜÜÜNNN
ÖNCE YAZDIGIN YAZIYI İŞARETLE OLUYO MSJ ÖN İZLEME YAP GÖRÜRSÜÜÜNNN
YAPIYORUM SIMDI CANIM
YAPIYORUM SIMDI CANIM
HADİ BAKALIIIIIM :13::13::13::13::13::13::13::13:
DUR ANLATAYIMDA GÜÜÜL TATLIM ŞİMDİ BEN BURAYA ÜYE OLDUM TOPİK AÇTİİM Bİ ÇOK ARKADAŞ BANA YZDI MA BEN YAZDĞM MSJ BULAMIYORUM KİMSEYE CVP YAZAMIYORUMMM TABİ BEN ÖĞRENEE KADAR KİMSE KALMADIII
HADİ BAKALIIIIIM :13::13::13::13::13::13::13::13:
DUR ANLATAYIMDA GÜÜÜL TATLIM ŞİMDİ BEN BURAYA ÜYE OLDUM TOPİK AÇTİİM Bİ ÇOK ARKADAŞ BANA YZDI MA BEN YAZDĞM MSJ BULAMIYORUM KİMSEYE CVP YAZAMIYORUMMM TABİ BEN ÖĞRENEE KADAR KİMSE KALMADIII
YA BENIM KAFA IYICE KARISDI BEN .AY OLDU
YA BENIM KAFA IYICE KARISDI BEN .AY OLDU
NAPSAK BİLEMEDİM Kİİ YYAAAA
AFERİİİİİN HARİKAAAA
NAPSAK BİLEMEDİM Kİİ YYAAAA
arkadaslar merhabaaa bende sohbetınıze katılmak ıstıyorum fakat takıp edemıyorummmm :d karısık geldıııı burası yenı uyeyımdee :44:
SONDA OLDU TESEKUR EDERIM CANIM[/COLOR]
TEBRİKLER TATLIM KOYU RENKLER İYİ OLUYO
:
hoş geldin canım benim bende ilk üye olduğumda öyle oldu özel mesjlar var canım ordan takip et bide cevap için alıntı ile cvp ver hemen görürüz
tamamm cok tesekkur ederım aranıza izmirden katılıyorum 28 yasımdayımmm yaklasık 8 yıllık evlıyım ve cocugumuz olmadı esımde ılerı hızlı spermlerınde azlık vardı 2 kez asılama yapıldı fakat olmadı sımdı tup bebege karar verdık bu ay renglımı beklıyorum tedavım baslıycak cok tedırgınızzz :18::18::18::18:
TEBRİKLER TATLIM KOYU RENKLER İYİ OLUYO
:
HANGI OLUR TKLYORUM
tedirgin olma canım morel çok önemli hayırlısı olsun inşallah burda hepimiz evlat hasreti çekiyoruz tüp bebeğin şansı daha yüksek inşallah olurr tatlımm
[sıze=2][/sıze]
[ı]​inşallahhh hepımızın allah yardımcısı olsun kucuckte olsa bır umut yok degıl ama kendımı umutlandırmak ıstemıorum [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?