Yok canım önemli değil olur öyle şeyler beypazari nda oturuyorum
tamam şimdi hatrladım senii canımm

bak hamile kalınca bana dua etmeyi unutma tamam mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım önemli değil olur öyle şeyler beypazari nda oturuyorum
bende iyim tatlim .ben temuz ayi dusunuyorum bakalim kismet.bende seni kuzum iyiyim sen nasılsın sen ne zaman tüp düşünüyorsunnn
tamam şimdi hatrladım senii canımm
bak hamile kalınca bana dua etmeyi unutma tamam mı
ay hadi bakalım hayırlısı heyacanlandımm ne zaman adet olacaksın sen
bende iyim tatlim .ben temuz ayi dusunuyorum bakalim kismet.![]()
Hehe ::)))) allahmi söyletti yoksa kuzum belki sen benden önce hamiş Olcan :)) kim önce kalırsa birbirine dua etsınnn .d.d
😊 ayın 10 u yaklaşık bende heyecanlandım bak şimdi
Inşallah canim bat 17 Mayıs daha var bugünleri degerdiriyorum bakalım :)olabilr içimden geçti güzel haberi ilk bana veririsin inşallah ne güzellll
inşallah dualrım burdaki herkese anne olmak isteyen herkese
Inşallah canim bat 17 Mayıs daha var bugünleri degerdiriyorum bakalım :)
çok yakınnn o zaman siz bol boll çalışınnnnn![]()
Öyle yapıyoruz canımm :)))))))))) ama cuma günü doktora gitcegiz ya Sperm örneği alirmi acaba öncesin 3 gün behris yaplmasi gerek die biliyorum
hım aslında bir daha gitmemek için öyle yapsanız daha iyi olurrr bence
Ensucum nasıl gidiyor tedavin inşaallah herşey yolundadır :)
Allah yardımcınız olsun gerçekten hiç kolay değil maddi ve manevi olarak çok yıpraniyoruz ama ne yapalım sonu güzel olsun elden başka bişey gelmiyor...bende geçen sene trafik kazası gecirdim karaciğerimde kist vardı patladı ameliyata aldılar karaciğerimin bir kısmını ve safra kesemi aldılar 30 dikisim var Dr. Bebek için bekleyeceksin dedi mecbur bekledim ama sabretmek beklemek hiç kolay değil sınırlarının zorlandığı zamanlar kazadan 5 ay önce de annemi kaybetmiştim zaten onu kaybettikten sonra bebeği daha çok istedim yalnız kaldım bir can bir nefes bir sevinç ama olmadı bugünume şükür ben Allahtan hayirlisini istiyorum o da hayırlı olanı veriyor inşallah bende en güzel zaman da alırım Bebeğimi kucağıma. ..Allah herkese sabır ve güç versin ve en güzel zamanda da bebeğini. ...
canımm bugün doktordaydım.. tedavi çokda parlak gitmiyor 4 tane yumurtam vardı 2 tanesi istenilen seviyede gelişmiş. 3. yumurtada orta seviyede dedi.. biraz tedirgin oldum tedavim yarıda kalacak diye..
yarın sabah e2 testine çağırdı doktor bey ona göre çok yakında toplayacağız dedi.. sadece toplanması mutlu etmeyecek beni çünkü döllenmeme olasılığıda çok yüksek..
yani transferi yapana kadar bana rahat yok..
sen nasılsın canım benim herşey yolundamı..
Sakın moralini bozma tek olsun seninle olsun olacak bu kez hüsran yok inşaallah güzel düşün benim genetik temiz çıktı bi sıkıntı yok şükür bakalım pıhtılaşma ne çıkacak hormon tahlili verdim bugün cuma alacam sonuçları kosturma devam cnm
sağoll canım..
genetiğin temiz çıkmasına çok sevindim bu çok önemli.. inşallah pıhtılaşmadada birşey çıkmaz ama olumsuz birşey olsa bile tedavine başlarken ilaçla başlarsın birşey olmaz..
benim doktorum hep tedaviye başlamadan 1 ay önce coraspirine başlatıyor önlem amaçlı..
tüm testlerin belli olunca için rahat şekilde yeni tedavine başlarsın canım..
Hm bizde öyle dusunuyoruzda canım burasi ilçe devlet hastanesi ya burda bakilirmi bilmiyorum o yüzden bilemedim napsak