- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
geldim canım neredesin gelde konuşalımtamam canım bugün gece oruca kalakalım dün denk gelmedim sana hiççç
akaşam detaylı konuşuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim canım neredesin gelde konuşalımtamam canım bugün gece oruca kalakalım dün denk gelmedim sana hiççç
akaşam detaylı konuşuruz
geldim canım neredesin gelde konuşalım
bende geldimmmmmm
hoşgeldin😊
diyete başlayalım şimdilik haftaya salı oruca başlayalım ne dersin
tamam zaten eşimde pazartesi başla deyip durdu
tmm sabah diete başlayalımm
normal az ekmeki kahvaltımı yapacağızzz napalımmm
valla ben ekmek yemiyorum ancak makarna pilavdan yerim .esnek diyet arkadaşlığı topiğine bakarız arada orda menü falan yapıyorlar
kilolarımızı iki günde bir ölçelim birbirimizi gazlayalım😊 yok gezmekten biraz şey oldu tatildi bizetamam olur bende az yerimm artıkkk
mecburr
akşamları yemem
tamam beraber menü yaparızz hafta sonu ıspanak falan alırımm sebze olarak başka şeylerr
ee neler yaptın girmedin iş mi yoğundu canım
tamam olur bende az yerimm artıkkk
mecburr
akşamları yemem
tamam beraber menü yaparızz hafta sonu ıspanak falan alırımm sebze olarak başka şeylerr
ee neler yaptın girmedin iş mi yoğundu canım
kilolarımızı iki günde bir ölçelim birbirimizi gazlayalım�� yok gezmekten biraz şey oldu tatildi bize
sen nasılsın?
ben 63,5 tan düşmeye çalışıyorum sen kaç kilosun?
ayyy ben fazlayımmm söylemeyimmm kiloyum bennnn biliyooon işteeee
o zaman kaç kilo zayıflamışsın onu söyle yarışalım daha zevkli olur vermesi.
özeline yazdim nebf cok sevindim bana umut oldu yazin bin kez Allah razi olsunnnnn
ayyy ben fazlayımmm söylemeyimmm kiloyum bennnn biliyooon işteeee
Allah yardımcın olsun canım süreci bizimle paylaşşşş
Canım tedavin hayırlı olsun musmutlu bir sonla bitsin inşaallah :) güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kal ...
sen sağol kader ortağım inşallah mutlu olursun hep.
kizlarr geldimm:))
klomenle dogal tup bebek tedavisine basladi.. az yumurtam oldugu icin once klomenle basliyor gerekli gorurse son bir iki gun igne kullandiracak..
4 tane yumurta varmis.. herzamanki gibi az ama yapacak birsey yok..sali gunune kadar ilaci kullanip gidecegim..
hicbirzaman donmus sansim olmadi ne yazikki hep sil bastan...
hayirlisi diyorum artik..
bu arada hem zayiflamaya hemde yumurta kalitesine ispanak, semizotu, kuru fasulye, nohut, zeytinyagli fasulye bir numara kizlar.. ben 47 kiloyum hep bu tarz seyler yerim..
haftada bir baklagilll mutlaka yapin cok faydali sirf bu yuzden duduklu tencere aldim yoksa calisirken yapamiyordum..
canım diyet arkadaşım.com diye bir site var ordan yediklerinin kalorisini hesapla günde şu kadar kalori alabiliriz diyip ordan ayarlayıp diyetimizi yapalım
kizlarr geldimm:))
klomenle dogal tup bebek tedavisine basladi.. az yumurtam oldugu icin once klomenle basliyor gerekli gorurse son bir iki gun igne kullandiracak..
4 tane yumurta varmis.. herzamanki gibi az ama yapacak birsey yok..sali gunune kadar ilaci kullanip gidecegim..
hicbirzaman donmus sansim olmadi ne yazikki hep sil bastan...
hayirlisi diyorum artik..
bu arada hem zayiflamaya hemde yumurta kalitesine ispanak, semizotu, kuru fasulye, nohut, zeytinyagli fasulye bir numara kizlar.. ben 47 kiloyum hep bu tarz seyler yerim..
haftada bir baklagilll mutlaka yapin cok faydali sirf bu yuzden duduklu tencere aldim yoksa calisirken yapamiyordum..
tamam canım sen nasıl dersen öyle yapalım ben sana tam uyarımmm