- 27 Aralık 2012
- 352
- 179
afedersin hamile sandım kusura bakma ne güzelll Allah yavrunuzu size bağışlasınnnn
en tatlı zamnlarııı
Amin canım herkesin evladını,güzel haberlerinizi bekliyorum ümidinizi kaybetmeyin,moral çok çok önemli inanın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afedersin hamile sandım kusura bakma ne güzelll Allah yavrunuzu size bağışlasınnnn
en tatlı zamnlarııı
Amin canım herkesin evladını,güzel haberlerinizi bekliyorum ümidinizi kaybetmeyin,moral çok çok önemli inanın :)
inşallah bende kavuşurummm yüzne baktığımda dünyami aydınlatan bi yavrum olurrrr
olacak canımm hepimizin olacak yakında inşallah..
bugün 23 nisan herkez cocuğunu törenlere götürdü yada lale bahcelerine gezmelere götürdü..
bende çok isterdim..
şimdi anneler günüde yaklaştı.. 6 yaşında tüp bebekle olan ikiz yeğenlerim var.. ablamın 9. tüp denemesinde oldular.. ablamın eşindede sıkıntı vardı.. minişler annelerine çiçek alırken banada üzülmemem için çiçek alıyor ama bu defa içimde daha çok hüzünleniyorum..
merhaba cnm ben sana tesbih cekmek istiyorum tup tedavin ne zaman yetistiririm heralde eger sende istersen tabi. ozelden ismini yaz hemen basliyim cekmeye. duanin acamayacagi kapi yok ben alti yillik evliyim ve iki aylik hamisim iki tup iki asilama ameliyat birsuru sey yasadim. anlatmakla bitmez hamile kaldimmi unutmucan dedim yasadiklarimi bebek isteyen tup bebek yapanlara tesbih cekiyorum. bi dua verdiler bana gonulden inanarak yaptim ve alti ay icinde hamileydim insallah sizlerede vesile olur. besinci denemen galiba yuce allah bu defa nasip eder insallah.o ic acisini bilirim hic uzulme olacak sende buralari inleteceksin hamisim diye istersen ozelden adini bekliyorum cnm. rabbim sen herseye kadirsin bu arkadasimizin bu son denemesi olsun ol de rabbim olsun. buradaki tum arkadaslarimizin tedavileri pozitif olsun yeniden dogsunlar onlarada o sonsuz tarifsiz mutlulugu tattir rabbim amiiiinnnn
haklısın canım benim 23 nisanda heryer çoçuk doldu bizimde olsaydı şimdi bizede bayram olurduuu
şu günlerde takıoldığımanneler günü hiç sevmiyorumo günü
üzülme bana ç,çek alan bile yokkk teyze olmak da güzeldirrr
olacak canımm hepimizin olacak yakında inşallah..
bugün 23 nisan herkez cocuğunu törenlere götürdü yada lale bahcelerine gezmelere götürdü..
bende çok isterdim..
şimdi anneler günüde yaklaştı.. 6 yaşında tüp bebekle olan ikiz yeğenlerim var.. ablamın 9. tüp denemesinde oldular.. ablamın eşindede sıkıntı vardı.. minişler annelerine çiçek alırken banada üzülmemem için çiçek alıyor ama bu defa içimde daha çok hüzünleniyorum..
merhaba cnm ben sana tesbih cekmek istiyorum tup tedavin ne zaman yetistiririm heralde eger sende istersen tabi. ozelden ismini yaz hemen basliyim cekmeye. duanin acamayacagi kapi yok ben alti yillik evliyim ve iki aylik hamisim iki tup iki asilama ameliyat birsuru sey yasadim. anlatmakla bitmez hamile kaldimmi unutmucan dedim yasadiklarimi bebek isteyen tup bebek yapanlara tesbih cekiyorum. bi dua verdiler bana gonulden inanarak yaptim ve alti ay icinde hamileydim insallah sizlerede vesile olur. besinci denemen galiba yuce allah bu defa nasip eder insallah.o ic acisini bilirim hic uzulme olacak sende buralari inleteceksin hamisim diye istersen ozelden adini bekliyorum cnm. rabbim sen herseye kadirsin bu arkadasimizin bu son denemesi olsun ol de rabbim olsun. buradaki tum arkadaslarimizin tedavileri pozitif olsun yeniden dogsunlar onlarada o sonsuz tarifsiz mutlulugu tattir rabbim amiiiinnnn
nebf bana akrabalarim meryem otu tasi üstünde dediler hamile kalirsam hemen cikartmak zorundaymisim yoksa düsük yaparmisim sen bu meryem otunu hocalardan duydunmu faydasi varmi ...
Sen hangi dualari okuyorsum banada yazarsmisin yapabilicegim herseyi yapmak istiyorum bu tedavimde ?...
bugün ilk günün güle güle git güle güle gel canım çok güzel bir gün bugün hamile haberine 4 hafta kaldı inşallah😊
canımm çok incesinn unutmamışsın..
çok sağol bitanem inşallah hepimiz için herşey yolunda ilerleyecek..
çok öpüyorum..
allah razı olsun allahta evladına sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür versin inşallah.
Nasılsın canım oruç yada diyete başlayalım mı bugün
çok öpüyorum..
Allah yardımcın olsun canım süreci bizimle paylaşşşş
Canım tedavin hayırlı olsun musmutlu bir sonla bitsin inşaallah :) güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kal ...
çok öpüyorum..