neyse yarına kadar düşünelim.ama bana isimle gel lütfen hangi pasta?uzun msjlar yazdım ya ondan geç yazıyomm kusura bakam canımm
çikolatalı olsun meyvalı herkes sevmeye bilr
hadi sen yattt yarın devam ederiz misafirler ne zaman geliyoo kaç kişiiYokmuş gibi davran Bi süre sanki radyo dinliyormuş gibi yap.Amaan bu devirde herkes böyle olmuş(anasının gözü)
5-6 kişi diye bekliyorum ama çocuklu bayanlar,herkesin3er 5er de çocuğu olacakkısır olacak börek pasta diyorsunn kaç kişi olacak bazende yenmiyo yazık çok seyy yapıyoruzzz
böregi şiddetle tavsiye edrimm
bide tuzlu birşey olabilir
ooooyarın daha detaylı menu yaparızzz sşimdi uyuyalım ikimizde iyi gecelerr5-6 kişi diye bekliyorum ama çocuklu bayanlar,herkesin3er 5er de çocuğu olacak
Hiç zeki değilmiş öyleyse insan dalkavuklara bu kadar kanar mı bide kaç ay geçti bütün herkesin seceresini biliyor olmalıydı.Sende git gel derslerine bak hocaları sevmek zorunda değilsin.millet hocaya ne iltifatlar ediyorr oda bayılıyo kaça ay geçti bi adımı ezberlemedi
diğer hocalarla çok iyiyim şükür artık idare edecemm mecburr program dersi oldugu için sürekli muattap olmam gerekiyorrr malesefff
lütfen kendini üzme böyle boş şeyler için.eşin seni çok seviyor,benim canımsın seni seven çok insan var,bırak oda senden mahrum kalsın.ooooyarın daha detaylı menu yaparızzz sşimdi uyuyalım ikimizde iyi gecelerr
bende seni çok seviyorum canım benimmmlütfen kendini üzme böyle boş şeyler için.eşin seni çok seviyor,benim canımsın seni seven çok insan var,bırak oda senden mahrum kalsın.
İyi geceler
benim profilimden Bi baksanabende seni çok seviyorum canım benimmm
zaten pek busaaten sonra değişemem ama işte insan bazen tahammul eddemiyorrr
iyigecelerr tatlımm
nerdesınn bakamıyomm burdasınn sen osayfaya git bende geliyommmBenim
benim profilimden Bi baksana
ben senı buldummm nerdesınnn daha burda ne duruyonnnBenim
benim profilimden Bi baksana
evet buldum bende diyomm nerde sen eşinle ilgilennn musait olunca yaz banaEşim gelmişti canım bulmuşsun topiğide
nasıl liste beğendin mi yapabilirmisinevet buldum bende diyomm nerde sen eşinle ilgilennn musait olunca yaz bana
fena değil ıkıncı gun falan ne yiyecegızzznasıl liste beğendin mi yapabilirmisin
aynı şeyleri yeriz salam sucuklu yumurta yerine kaynamış yumurta mesela,simit yerine poğaça gibifena değil ıkıncı gun falan ne yiyecegızzz
tabi zayıflarsın ekmek cok az akşamm sadce corba
hımm tamam başlayalımmm yarınnn okula gitmeden öğlenı yerimmmAyn
aynı şeyleri yeriz salam sucuklu yumurta yerine kaynamış yumurta mesela,simit yerine poğaça gibi
ne fıstığı tüpten sonra baya hızlandım boğazıma hakim olamıyorumhımm tamam başlayalımmm yarınnn okula gitmeden öğlenı yerimmm
hadı bende şişmanım senın neyine diet yavrummm
fıstık gibisinnnn
iyi ver bakalımmm basşlıyoruz demi yarınnnTüp falan derken 7kilo aldim 5 cik verecegim
saati önemli biliyorsun demi tam ordaki saate uyalimhımm tamam başlayalımmm yarınnn okula gitmeden öğlenı yerimmm
hadı bende şişmanım senın neyine diet yavrummm
fıstık gibisinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?