düğüne mı hazırlıkkk gelinden güzel olcaksınnnTüp falan derken 7kilo aldim 5 cik verecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düğüne mı hazırlıkkk gelinden güzel olcaksınnnTüp falan derken 7kilo aldim 5 cik verecegim
eveet sense başla tsmamıiyi ver bakalımmm basşlıyoruz demi yarınnn
saatmı dıkkatımı cekmedii dur bi tamm okuyayımmsaati önemli biliyorsun demi tam ordaki saate uyalim
pantalonlar daraldı anacım yakında çıplak kalacağımdüğüne mı hazırlıkkk gelinden güzel olcaksınnn
eveet sense başla tsmamı
ama okula denk geliyooo saatler napacammm derste oluyommm bide hergun yemek tasıamma lazımmmpantalonlar daraldı anacım yakında çıplak kalacağım
ne taşıyacaksın küçük Bi saklama kabına bişey atarsın iki dakikada çatallar yersin.ama okula denk geliyooo saatler napacammm derste oluyommm bide hergun yemek tasıamma lazımmm
yarın bi başalyalımm bakalımmmne taşıyacaksın küçük Bi saklama kabına bişey atarsın iki dakikada çatallar yersin.
bu diyetın tam mantıgı ne su olmazssa yerıne yencek ne ben onları merak ettım kafam karıstıne taşıyacaksın küçük Bi saklama kabına bişey atarsın iki dakikada çatallar yersin.
hadi canım ya başarınca çok mutlu olacaksınyarın bi başalyalımm bakalımmm
konuşur beraber karar veririz Bi sonraki gün ne yiyeceğimizebu diyetın tam mantıgı ne su olmazssa yerıne yencek ne ben onları merak ettım kafam karıstı
tamam canım oyle yapalımm hadı bakalımmmkonuşur beraber karar veririz Bi sonraki gün ne yiyeceğimize
mantığı bulamayınca yemeyerek aç kalıp zayıflamakmışbu diyetın tam mantıgı ne su olmazssa yerıne yencek ne ben onları merak ettım kafam karıstı
ciddimi yaaamantığı bulamayınca yemeyerek aç kalıp zayıflamakmış
şaka tabiki :)ciddimi yaaa
bi kaç gun deneyelım olmezzsek devam ederızzzzşaka tabiki :)
yarına uyarımm aksam diğer gun için konusuruzz be şimdi çıkıyomm canımm okul için yapamma gerkenler varrrYarın ne yiyelim menüye uyabilirmisin
ya hadiiiiiii!baştan pes ediyorsun sankibi kaç gun deneyelım olmezzsek devam ederızzzz
yok canım pes değil sadce sabah cok erkenn o kotuuuya hadiiiiiii!baştan pes ediyorsun sanki
tamam yarın görüşürüz yaşam koçun olacağım bırakmıycam yakanıyarına uyarımm aksam diğer gun için konusuruzz be şimdi çıkıyomm canımm okul için yapamma gerkenler varrr
cok öptmmm