- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
ev görmeye arkadaşlar geliyor.misafirmi geliyooo ne menusuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ev görmeye arkadaşlar geliyor.misafirmi geliyooo ne menusuuu
yuruyunce oluyo tabi şimi mesallalaağrı yapıyormu?
hımmm yapalımmm börek şartev görmeye arkadaşlar geliyor.
Geçmiş olsun bu aralar gerçekten çok işin varmış demek ki ayaklarını paralamışsın valla.yuruyunce oluyo tabi şimi mesallala
kısır-olmazsa olmazhımmm yapalımmm börek şart
sonra tatlı bir şey bide salat
sen aklındakı menüyü söylede ben ona gore yorum yapayım
aynen oyle canım valla salı gunu hoca ile kavga eettım ağlayarak geldim eve dedim bırakacam okuluGeçmiş olsun bu aralar gerçekten çok işin varmış demek ki ayaklarını paralamışsın valla.
hımmm yaş pastamı yapacaksınn canımmm kısın çok fazla meyva yokkNeli pasta yapıyım
değişik bişeyler yapmak istiyorum.fix aynı menü olsun istemiyorum
çıtır çıtır bi klıymalı borek tarıfı verebilrimmkısır-olmazsa olmaz
kıymalı börek
pasta
mayalı çörek
Sakin okula küsme senin hayatın o,bırak hoca sizden bezsin tayin istesin.Sen çok iyi kalpli Bi insansın değerini bilmeyenler utansın.Takma kimseyi.aynen oyle canım valla salı gunu hoca ile kavga eettım ağlayarak geldim eve dedim bırakacam okulu
hersey ust uste geliyo bazennn
doğru yok ama donmuş falan bulurum artık.bana Bi pasta seç hadihımmm yaş pastamı yapacaksınn canımmm kısın çok fazla meyva yokk
çok sevinirimçıtır çıtır bi klıymalı borek tarıfı verebilrimm
ben sık yaparım herkes çok begenırr
yufkacıdan alıyoruz yufkaları marketten olmazz kalın oluyooçok sevinirim
Çok sağol canım bunu yaparım mutlaka,başka ne dersin?yufkacıdan alıyoruz yufkaları marketten olmazz kalın oluyoo
sıgara böreği gibi kesiyoruzz 8e bölduk ya bi börek iki parcadan oluyoo
tereyagı eritiyoruz içine bi çay bardağından az su koyuyoruz bunu önce ilk kata suruyoruz sonra ikinci kata tekrar yagdan sürüyoruz iç harcı koyupp kıyma soğan maydonozz kalın bi sıgara böregi gibi yapıyoruzz
güzel bi saklma kabına ilk sırrayı yerlestirip üstünü buzdolabı poseti ile kapatıyoruz ve ikinci kata geçiyoruzzz
en az bir gece buzlukta duracak pişecek zamanı hemen cıkarıp beklemeden yumurta sarısı sürüp fırına atıyoruzzz
çok guzel oluyorrrr dene bakkk hem bi kaç gün önceden yapa bilrsinn
yalla olmadığım için öyle olduuu gerçekten çok üzülldümm dun hiç birşey yiyemedim ben bu okula ne emek veriyorumm kendime bi faydam olsun diyeee sessiz de biriyımdır derste falan yüksek puan da alıyorumSakin okula küsme senin hayatın o,bırak hoca sizden bezsin tayin istesin.Sen çok iyi kalpli Bi insansın değerini bilmeyenler utansın.Takma kimseyi.
uzun msjlar yazdım ya ondan geç yazıyomm kusura bakam canımmBen hava karanlıkken uyanıyorum biliyorsun demi şifo?bu gidişle zor biraz ama,sen meşgulmüsün
kısır olacak börek pasta diyorsunn kaç kişi olacak bazende yenmiyo yazık çok seyy yapıyoruzzzÇok sağol canım bunu yaparım mutlaka,başka ne dersin?
Yokmuş gibi davran Bi süre sanki radyo dinliyormuş gibi yap.Amaan bu devirde herkes böyle olmuş(anasının gözü)yalla olmadığım için öyle olduuu gerçekten çok üzülldümm dun hiç birşey yiyemedim ben bu okula ne emek veriyorumm kendime bi faydam olsun diyeee sessiz de biriyımdır derste falan yüksek puan da alıyorum
hoca bi tuhaf zaten dersde anca kendini överrr yok söyle zenginim böyle zenginin sürekli sipariş veriri avonn tuppur falan dersden başka herşey var anlyacagın adeletsız ona kızdım yoksa ne hali varsa görsünn
millet hocaya ne iltifatlar ediyorr oda bayılıyo kaça ay geçti bi adımı ezberlemediYokmuş gibi davran Bi süre sanki radyo dinliyormuş gibi yap.Amaan bu devirde herkes böyle olmuş(anasının gözü)