- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
erkenden yağ yakmaya başlamak için canım.kahvaltı yap geri yat istersenyok canım pes değil sadce sabah cok erkenn o kotuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkenden yağ yakmaya başlamak için canım.kahvaltı yap geri yat istersenyok canım pes değil sadce sabah cok erkenn o kotuuu
tamam arada da oyle yaparımmm bi başlıyalım vucud alıssınnerkenden yağ yakmaya başlamak için canım.kahvaltı yap geri yat istersen
tamama şeyda coskun gibiiitamam yarın görüşürüz yaşam koçun olacağım bırakmıycam yakanı
Ay o kadın gibimi ıyyyy!kardeşi mehemeyle evliyditamama şeyda coskun gibiii
mehmet ali miiiAy o kadın gibimi ıyyyy!kardeşi mehemeyle evliydi
evet bil,iyormuydunmehmet ali miii
biliyorummm bosverr beni zayıflatınca tvye cıkarızz bizdeeeeevet bil,iyormuydun
şarj bitmişti,ne diye çıkacağız Allah aşkına.sedaya çıkalım bari2
biliyorummm bosverr beni zayıflatınca tvye cıkarızz bizdeeee
ya ne diye olcak doktorlar hastalarını zayıflatıyo ya sende beni zayıfalatmıss olacaksınn yenı meslekkşarj bitmişti,ne diye çıkacağız Allah aşkına.sedaya çıkalım bari
pöhöpö evet pardon anlayamamıştım,iyi değerlendirip gittiğimiz programlardan para kırmaya bakalım o zamanya ne diye olcak doktorlar hastalarını zayıflatıyo ya sende beni zayıfalatmıss olacaksınn yenı meslekk
Diyet nasıl gidiyo sınavların bitmedi mi daha şifoşum?tamam arada da oyle yaparımmm bi başlıyalım vucud alıssınn
diet mı oyle b,şey hatırlamıyorummDiyet nasıl gidiyo sınavların bitmedi mi daha şifoşum?
yav bu kadar tatlı olmasan kızacaktım bak ilahi hatırlamıyorsun demek ben sana hatırlatırım şu okul Bi tatil olsundiet mı oyle b,şey hatırlamıyorumm
son sınavlar canımm tatili dört gözle bekliyorum ıanankı
sen nasılsınn neler yapıyon
Ne yapalım çalış dinlen sonra yine aynı.yeni müdür geldi bize dolmakalem takımı almış bakalım inşallah iyi biridir.cümert olduğu kadar izin vermeyi de seven biridir inşallahdiet mı oyle b,şey hatırlamıyorumm
son sınavlar canımm tatili dört gözle bekliyorum ıanankı
sen nasılsınn neler yapıyon
inşallah ızınde seviyordurrr hediye alması guzel bi davranış tuttum müdürüNe yapalım çalış dinlen sonra yine aynı.yeni müdür geldi bize dolmakalem takımı almış bakalım inşallah iyi biridir.cümert olduğu kadar izin vermeyi de seven biridir inşallah
gecen guun hastaneyi aradımm 3.tüp bebek cıkmışşşyav bu kadar tatlı olmasan kızacaktım bak ilahi hatırlamıyorsun demek ben sana hatırlatırım şu okul Bi tatil olsun
Evet beraber pikniğe gidecektik hemde.inşallah ızınde seviyordurrr hediye alması guzel bi davranış tuttum müdürü
öyle hergu *n aynı seyleri yapıyoruz yaaa yaz gelsinn ama sen ankaraya geleceksın bugunleri telafı edecegizz
nereye gideceksin?hacettepeye inşallah.gecen guun hastaneyi aradımm 3.tüp bebek cıkmışşş
bi gideyim dedim görüşmeye ama kaldı oyle işte