nörüyonnn kurban olduğummmmmakarnadan farkı yokki hazır eriştenin.benim eşimde mantı makarna gibi şeyleri hiç sevmez bende kendimi avutmak için hazır erişteyle idare ediyorum işte.
nörüyonnn kurban olduğummmm
gittimi misafirlerrrr bende iyiyim tv ye bakıyorummm canımmmmnörüyüm ay,misafir ağırladım,ustaların başında bekledim,hastaneye gittim yeğenin yanına.sen nörüyon bahiyim datlı dillim.
yok şükürr daha iyiyim hatta kaşıntı başladıı iyileşiyorr inşallahhhnasılsın canım acı varmı acı?
gittiler,elti adayım birde kayın babamgil ev görmeye gelmişti.gittimi misafirlerrrr bende iyiyim tv ye bakıyorummm canımmmm
çok güzel okulun yarın yoktu yine dinlenirsin.iyi denk geldi bu bayramda demi?yok şükürr daha iyiyim hatta kaşıntı başladıı iyileşiyorr inşallahhh
aa öylmi yeni gelinde geldiii ee yemek falan yediniz mi daha ev düzgün değilidi sonra gelselerdigittiler,elti adayım birde kayın babamgil ev görmeye gelmişti.
evet canımm okul yoktu yarın varrr okullll tatil iyi oldu dinlene bildimmm bugün eşimde evdeydiçok güzel okulun yarın yoktu yine dinlenirsin.iyi denk geldi bu bayramda demi?
evin fotolları şimdi hemen çektimm sırf sen gör diyee pek iyi olmadı ama acele olduğundan böyle olduuu tam net değillerrçok güzel okulun yarın yoktu yine dinlenirsin.iyi denk geldi bu bayramda demi?
evet bişeyler yaptık ama tabi çok iyi değildi.kayınvalidem acele etti Bi bildiği vardır herhalde.haftasonu kıza söz kesmeye gidecekler.buda aradan çıksın demiş.aa öylmi yeni gelinde geldiii ee yemek falan yediniz mi daha ev düzgün değilidi sonra gelselerdi
neyse nede olsa artık gelir giderrr belki gösteriş yapmak istemiştirrrevet bişeyler yaptık ama tabi çok iyi değildi.kayınvalidem acele etti Bi bildiği vardır herhalde.haftasonu kıza söz kesmeye gidecekler.buda aradan çıksın demiş.
güle güle otur evini çok beğendim eşyalarında çok güzel valla.bizim parkelerle bunlar aynı renk,koltuk takımına bayıldımevin fotolları şimdi hemen çektimm sırf sen gör diyee pek iyi olmadı ama acele olduğundan böyle olduuu tam net değillerr
evin bi kaç fotosunu attımm bakkkkkevet bişeyler yaptık ama tabi çok iyi değildi.kayınvalidem acele etti Bi bildiği vardır herhalde.haftasonu kıza söz kesmeye gidecekler.buda aradan çıksın demiş.
saol canımm benimmm benim tlf pek güzel çekmiyorr salonumun koltukları bende seviyorumm bu evde en çok mutfagımı seviyorumm diğer evde dolpalar çok eskiydiii bardaklarr açıktaydııııkoridorun halısını yeni aldıkk bu eve taşınınca oturma odası küçük zaten iki kanepe sığıyorrrgüle güle otur evini çok beğendim eşyalarında çok güzel valla.bizim parkelerle bunlar aynı renk,koltuk takımına bayıldım
kime gösteriş yapacakki gelin adayınamı?olabilir valla hiç düşünmemiştim.neyse nede olsa artık gelir giderrr belki gösteriş yapmak istemiştirrr
kaynanm hiç birşey yapmaz ama benle çok övünürrrr oğlunun aldıkalrı ile falannnn
vestiyer falan yokk henüzz daha yaptrmadıkkk zaten çok borç oldu eşime deimmm boşverr biraz idare edlimmm sonra yaptırırızzz herşey bigünde olmazzz plastik ayakkabılık aldımmm evet parkler açık renkk şimdi yeni evlerde öyle yapıyorlarrrrgüle güle otur evini çok beğendim eşyalarında çok güzel valla.bizim parkelerle bunlar aynı renk,koltuk takımına bayıldım
çok güzeldi fotoğraflar netti gayet ve ne kadar temiz evin mis gibi.mutfağında çok güzel,o taşlı halılardan bizde almak istiyorduk hep başka bahara kaldı bakalımevin bi kaç fotosunu attımm bakkkkk
saol canımm benimmm benim tlf pek güzel çekmiyorr salonumun koltukları bende seviyorumm bu evde en çok mutfagımı seviyorumm diğer evde dolpalar çok eskiydiii bardaklarr açıktaydııııkoridorun halısını yeni aldıkk bu eve taşınınca oturma odası küçük zaten iki kanepe sığıyorrr
evetttt eminimmm öyledirrrr caanımmmmkime gösteriş yapacakki gelin adayınamı?olabilir valla hiç düşünmemiştim.
yok canımmmm taşlı değil öyle çıkmışşş demkkiii hep çok açık renkk halıllarr varrr zor buldummm bunudaa evet bugün şöyle bi topladımmm etrafıııı kiradan kurtuludkk çok şükürrrr bide bebemizz olsaaaa oturma odasını onun odası yaprımmmm ayy nasıl süsülerimmm okulda neler öğreniyorummmm sizin veviniz çok güzell inşallah eşye kolayy hepsini bir arada alırsınnnn inşallahhhhçok güzeldi fotoğraflar netti gayet ve ne kadar temiz evin mis gibi.mutfağında çok güzel,o taşlı halılardan bizde almak istiyorduk hep başka bahara kaldı bakalım
vestiyerinde beyaz olsun bence mutfakta beyaz takım olurlar.yaptırırsın sonra hiç önemli bişey değil bence olmasada olur hani bana kalsa yaptırmazdım.bambudan askılık alırdım.ayakkabılarda plastik ayakkabılkta,kirlenince hop yıkanır.bizim ev hep batıyor eşim bilmiyor vestiyer kullanmayı.vestiyer falan yokk henüzz daha yaptrmadıkkk zaten çok borç oldu eşime deimmm boşverr biraz idare edlimmm sonra yaptırırızzz herşey bigünde olmazzz plastik ayakkabılık aldımmm evet parkler açık renkk şimdi yeni evlerde öyle yapıyorlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?