anlamamıştım valla.bi gariplik olduğunu sezdim.yoksa torunu kızı hastanede kendi eğlencede anormal yanievetttt eminimmm öyledirrrr caanımmmm
yoksa neden acele etsinkiiiiii hahhha ayyy çok mu fenayımmm sen mi safsınnnnn
evet canımmm bende açık renk düşünüyorummm hem karanlık olmaz koridorrrrvestiyerinde beyaz olsun bence mutfakta beyaz takım olurlar.yaptırırsın sonra hiç önemli bişey değil bence olmasada olur hani bana kalsa yaptırmazdım.bambudan askılık alırdım.ayakkabılarda plastik ayakkabılkta,kirlenince hop yıkanır.bizim ev hep batıyor eşim bilmiyor vestiyer kullanmayı.
taş deseni yokmu şimdi bunlardayok canımmmm taşlı değil öyle çıkmışşş demkkiii hep çok açık renkk halıllarr varrr zor buldummm bunudaa evet bugün şöyle bi topladımmm etrafıııı kiradan kurtuludkk çok şükürrrr bide bebemizz olsaaaa oturma odasını onun odası yaprımmmm ayy nasıl süsülerimmm okulda neler öğreniyorummmm sizin veviniz çok güzell inşallah eşye kolayy hepsini bir arada alırsınnnn inşallahhhh
öyledirrr kesinnn aklıma bşka birşeyy gelmiyorr çünküüüü bide bu işler böyledirrrranlamamıştım valla.bi gariplik olduğunu sezdim.yoksa torunu kızı hastanede kendi eğlencede anormal yani
yokk canımmm ama anımsatıyorrr leoparr gibi deseniiii festivalinn halısı katoloğda çok kötü görünüyordu yakından beğendimmm aldıkkkktaş deseni yokmu şimdi bunlarda
banyo olarak kullanmıyacaksın yani orayı öylemi?yazık değilmi?evet canımmm bende açık renk düşünüyorummm hem karanlık olmaz koridorrrr
bizim evin yatak odada banyo vardı orayıa raf yaotı eşim kutulardaki aykkabılarımm orda hatta çoğu şey orda iyiyki orası varmış evin kalabalığını aldı aman rekekler öylee eşim çamurlu alıyo koyuyo sisnir oluyorummm vallaaa
bin kre diyorumm ma ne faydaa askı açıkta olunca pek kalbalık görünüyorr bide pelstik yakkabılık azz ya yakkabılarr sığmıyooo kredi kartına borçler bitince alırızz inşallahhhh bugün ustalar ne yaptı sizin evdeee
evte canımmm zaten bi batrya takılı banyo olarak kullanmayı düşünmüyorumm ama zatenn raflarıı seyyar yaptık istediğimiz her an çıkartabilirizzz fayanslara zarar vermedikkkk belki sonra fikrimiz değirşe diyeeeebanyo olarak kullanmıyacaksın yani orayı öylemi?yazık değilmi?
ustalar bir süpürgeliği söktü yenisini çaktı.silikon macunluk yerleri yaptı.
evet ben 2defa yaptırdımmmmm canımmtüp bebek yaptiran varmı?
sonuç cnım tutumu 2 defasındaevet ben 2defa yaptırdımmmmm canımm
hayır malesefff tutmadı ikisidesonuç cnım tutumu 2 defasında
canm özel değilse rahatsızlığın nedr e hngı merkezlerde yaptınhayır malesefff tutmadı ikiside
bende poc varrr ilk tüpü centrumm tüp bebek merkeiznde yaptrdımm olmadııdıcanm özel değilse rahatsızlığın nedr e hngı merkezlerde yaptın
burdamısınnn bazen dakikalrca cvp olmuyooo sanırım tlfdan ancak görüyordunn msjlarıııtaş deseni yokmu şimdi bunlarda
evet düşünüyorum endometroisis hastasıyım tüplerım kapalı laparoskopi oldum gecen yıl doktor çtım dedı gebelık olmadiburdamısınnn bazen dakikalrca cvp olmuyooo sanırım tlfdan ancak görüyordunn msjlarııı
anladımm canımmm inşallah bir an önce olurrr doktr ve merkez çok önemliiiievet düşünüyorum endometroisis hastasıyım tüplerım kapalı laparoskopi oldum gecen yıl doktor çtım dedı gebelık olmadi
yok pcden yazıyom bu sayfayı bek kullanmıyorum o yuzdenburdamısınnn bazen dakikalrca cvp olmuyooo sanırım tlfdan ancak görüyordunn msjlarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?