yok daha çok var ayın 5inde bi kontrol daha yapacak o zaman belli olur dedi.canımmmm doktra gidiyormuşsuunnn hadi bakalımmm inşallah rahim hazırdırr bebişleri almayaaaaa
hemen yazz bana merak ediyorummmmm
silverdin tek başına yeter ağrıda kalmaz izde.evet canım silverdin yazdıııı hadi baklaım enişteden güzel süpriz bekliyorummm
ee doktr ne dedi baklaımmmm
güzeldi inşallah huyuda öyledir.sezarın hakkı sezara valla uzun selvi gibi kız yani.
sonra yalancı çıkacağıma herşeyi haykırdım ,5.kezde tüp yapıyorum dedim.
öyle tabi canımmm ama olsunnn da tüm millet bilsinnn ummrumda olmazzz gerçi halen bizim insanınımızın tüp ile ilgili efsaneleri varrr ama yok başkasından bilmem ne ee düğün ne zamna şimdi düğünde karnı burnıunda olcaksınnn:)yok daha çok var ayın 5inde bi kontrol daha yapacak o zaman belli olur dedi.
silverdin bide 2krem daha varrr zaten ağrı içinde ağrı kesici verdi bugünn evdemisinnnn bakalımmmmsilverdin tek başına yeter ağrıda kalmaz izde.
estrofem kullanıyorum,işte miktarını artırarak kullan bakıcaz dedi
pehhhhehehh çok güldüm valla karnım burnumdamı belki doğurmuş olurum.gelecek yaza olur dediler düğüne.öyle tabi canımmm ama olsunnn da tüm millet bilsinnn ummrumda olmazzz gerçi halen bizim insanınımızın tüp ile ilgili efsaneleri varrr ama yok başkasından bilmem ne ee düğün ne zamna şimdi düğünde karnı burnıunda olcaksınnn:)
önemli oan huyu teyzem eltisini çok sever kardeş gibilerdirr inşallah sizde öyle olursunuz
yok canımmm iyi olursa kendi bilirrr boşveeeerrr yaaa sen zayıfsınnn küçüçük karnın olurrrpehhhhehehh çok güldüm valla karnım burnumdamı belki doğurmuş olurum.gelecek yaza olur dediler düğüne.
İnşallah çingene çıkmaz kaderime küserim valla.
evet evdeyim bugün yarım gündü.bizimde battı ama yorgunum dinleneyim bakıcam artık.yarın eşimin babasıgil,kardeşleri falanda gelecek bide.sen yapma sakın biraz kirli kalsın nolacak.bir hafta bari iyileşmeyi bekle canım bacımsilverdin bide 2krem daha varrr zaten ağrı içinde ağrı kesici verdi bugünn evdemisinnnn bakalımmmm
evim çok kirliii eşime dedim pazar günü süpür diyeeee yapmadııı
bende okul için suntaları boyuyorummmm
AAMİİİİİİİİİİİİİİİİN!
zaten bende öyle yapıyorummm ama eşim le ogün tartıştık adama şurayı topla diyoruzzz ben yapacam diye siyanlara başlıyorrr sanki hergün yap diyoruzzzz eski babasınız zamanlarına gidiyorrrrevet evdeyim bugün yarım gündü.bizimde battı ama yorgunum dinleneyim bakıcam artık.yarın eşimin babasıgil,kardeşleri falanda gelecek bide.sen yapma sakın biraz kirli kalsın nolacak.bir hafta bari iyileşmeyi bekle canım bacım
sondaki çokkk tatlı yaaaa ahhhhh bizim ne zamna olacakkkk 5senedirrrr hergünnn bi mucize bekliyorummmm
AAMİİİİİİİİİİİİİİİİN!
çok istiyorum iyi anlaştığım bir eltim olsun yav.yok canımmm iyi olursa kendi bilirrr boşveeeerrr yaaa sen zayıfsınnn küçüçük karnın olurrr
öyle hamilelere bayılıyorummmm yada senin ikiz olurrr düğünde kucağınızde bebelerr halay çekersinizzz
bablar şöyle göğsünde taşıyorrr yaaa aynen öyleeee
bide beni düşün tostombalak olurummmm bennnnn:)
eşimin yeğeninin apandisiti patlamıştı onunla uğraştık.canımmmm burdamısınnnn
Babalarımızda annemiz hasta olunca elinden gelen her yardımı yapardı.iş bölümü düşünülürmü böyle zamanlarda.Ama temizlikte çok önemli değil üstünden atla geç pes edince kuzu kuzu yapar nasılsa.zaten bende öyle yapıyorummm ama eşim le ogün tartıştık adama şurayı topla diyoruzzz ben yapacam diye siyanlara başlıyorrr sanki hergün yap diyoruzzzz eski babasınız zamanlarına gidiyorrrr
erkek işi yapmaz mışşşşşş bende kızdımmm bağırdımmm eskiden deli gibi ağlardımm şimdi ise odaya geçtim yeni kitap almıştımm güzelce onu okudummmm artık böyleeee
çok istiyorum iyi anlaştığım bir eltim olsun yav.
sanada bebiş çok yakışır Allah izin verirse o günleride göreceğiz akça pakça çok güzel bebişlerin olacak.senin gibi güzel olsalar daha ne isterki insan.
eşimin yeğeninin apandisiti patlamıştı onunla uğraştık.
yarın evdeymiş eşimmm beraber yaparız dedimmm baklaımmmmBabalarımızda annemiz hasta olunca elinden gelen her yardımı yapardı.iş bölümü düşünülürmü böyle zamanlarda.Ama temizlikte çok önemli değil üstünden atla geç pes edince kuzu kuzu yapar nasılsa.
iyi sayılır.ablamda hastanede düşmüş kafayı kırmış.bugünlerde dikkat etmek lazım.herkesin başına bişey geliyoinşalllah kuzum ya ogünleride görürüzzz geçmiş olsunnn canımmm şimdi nasıllll
niye yakın değilizzz bizzz yaaaa çoğu konuda anlaşıyoruzzzz beraberr hep güzel vakitt geçiridikkkkkeşimin yeğeninin apandisiti patlamıştı onunla uğraştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?