Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy nasıl olmuşşşş canımmm geçmiş olsunnn merkürmü geri gidiyoooo nedirrr buuu yaaaaaaiyi sayılır.ablamda hastanede düşmüş kafayı kırmış.bugünlerde dikkat etmek lazım.herkesin başına bişey geliyo
daha iyiyim boya yaptım ders çalıştımmm birazzz işteee hem krem hemde ilaç iyi geldi sanırımmmmSen nasılsın Bi gelişme varmı?
:) benim ankaraya tayinim çıksın diye dua edelim o zaman.Keşke valla keşke komşum olsaydın.Ama burda yine komşu gibiyiz anlat dinlerimniye yakın değilizzz bizzz yaaaa çoğu konuda anlaşıyoruzzzz beraberr hep güzel vakitt geçiridikkkkk
yakın içten bi rakdaşa çok ihtiyacımmm varrrr
inşallahhhh vallla anlatıyorummm zatennn canımmm iyiki varsınnnnn:) benim ankaraya tayinim çıksın diye dua edelim o zaman.Keşke valla keşke komşum olsaydın.Ama burda yine komşu gibiyiz anlat dinlerim
Aksilik kol geziyo ben 1 hafta rapor alayım anaaaam! Bana bişey olmaz ama 9canlıyım.ayyyyy nasıl olmuşşşş canımmm geçmiş olsunnn merkürmü geri gidiyoooo nedirrr buuu yaaaaaa
aman sen dikkkat etttt
Raabim seni korusun canımmmm ablana sen mi bakacaksınnnn aynı şehirdemisinAksilik kol geziyo ben 1 hafta rapor alayım anaaaam! Bana bişey olmaz ama 9canlıyım.
1günde farkediyor derdi ablamda tabi yanık var yanıııık var.ders çalışmak için fırsat buldun herşeyde Bidaha iyiyim boya yaptım ders çalıştımmm birazzz işteee hem krem hemde ilaç iyi geldi sanırımmmm
yok sinirlenmem yok anam yanmayımmm bennn gene ders çalışırımmmm1günde farkediyor derdi ablamda tabi yanık var yanıııık var.ders çalışmak için fırsat buldun herşeyde Bihayır var diycem ama sinirlenme
dolaptaki dondurulmuş türlüyü yaptım bugün uğraşamadım yemekle.Sende makarna yap cezalandır.inşallahhhh vallla anlatıyorummm zatennn canımmm iyiki varsınnnnn
akşama menü ne ramazanda yemekten çok konuşuyordukkkkk![]()
Raabim seni korusun canımmmm ablana sen mi bakacaksınnnn aynı şehirdemisin
tamam hatırlatırım hastaneye gidicem yarın yine ama çok sık burda olamam.perdelerim öyle çok harika değil ama ben çok seviyorum yayarın evdeymiş eşimmm beraber yaparız dedimmm baklaımmmm
pek tembel oldummm bu aralarrr yaaaa yarın kaşma hatırlattta sana evimi n fotolarını atayımmm
bu arda sen atmadınnn perdelerini merak ediyorummmm ahhh şu enişteee bi loptop almadııı kiii yaaaaaa
dolaptaki dondurulmuş türlüyü yaptım bugün uğraşamadım yemekle.Sende makarna yap cezalandır.
istanbulda maalesef ben yanına gidemiycem.Allah ikinizi korusun bacım sağol.
tamam canımmmm önemli olan senin sevmen zatenn canınn benim perdeler hepsi bi farklıııtamam hatırlatırım hastaneye gidicem yarın yine ama çok sık burda olamam.perdelerim öyle çok harika değil ama ben çok seviyorum ya
canımmm şarzımmm bitiyorrr sonra girerimmm öptmmmmmtamam hatırlatırım hastaneye gidicem yarın yine ama çok sık burda olamam.perdelerim öyle çok harika değil ama ben çok seviyorum ya
çok güzel erişteyi çok severim.enişte yaşadı yineben dün çorba yaptımmm yanınada erişte varrrr yaaa ben çok iradesisizm bi diete yapmıyorummm nolacak bu halimmmm annemlerden tartı getirdimmm salonda duruyorrrr
bende severimmm kaynana güzell yapıyooo saolsunnn veriri banada satılanlarrr güzel olmuyorrr hem değişiklik oluyorr insan ne yemek yapacağını şaşıyorrrrrçok güzel erişteyi çok severim.enişte yaşadı yine
hazır eşinde evde yokken yemek yapmak zorunda değilken bugünlerde ver kilocukları.görüşürük canııımben dün çorba yaptımmm yanınada erişte varrrr yaaa ben çok iradesisizm bi diete yapmıyorummm nolacak bu halimmmm annemlerden tartı getirdimmm salonda duruyorrrr
makarnadan farkı yokki hazır eriştenin.benim eşimde mantı makarna gibi şeyleri hiç sevmez bende kendimi avutmak için hazır erişteyle idare ediyorum işte.bende severimmm kaynana güzell yapıyooo saolsunnn veriri banada satılanlarrr güzel olmuyorrr hem değişiklik oluyorr insan ne yemek yapacağını şaşıyorrrrr