- 30 Aralık 2012
- 1.273
- 485
- 123
Yok canım çok değil adet ağrısının biraz daha yoğun hali sadecehsg can yakıyomu cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım çok değil adet ağrısının biraz daha yoğun hali sadecehsg can yakıyomu cnm
iyi oluyo tabi yaramazlık yapıyo eğlendiriyo bizi.evde neşe oluyor tabii demi bi canlı bi ses bi soluk
erkekler girince kötü oluyor tabi olaylar büyüyorrr gende sakin olun bacım olan oldu artık malesef gerkeni yapsın beceriksiz
Tabii artık paramı aldım nasılsa dedi şimdi.. Yazık ya biz ne umutlarla gidiyoruz onların bizim canımızı hiçe saymaları için mi.. Eğer doktorumuza da güvenmiyeceksek kime güvenecez. Off çok üzüldüm hakkaten ya Allah bi dahada karşılaştırmasın hiçbirimizi bu tür olaylarla..
Yok canım çok değil adet ağrısının biraz daha yoğun hali sadeceSen çekmeyi düşünüyo musun?
En başta hsgden başlasın zaten. Tüpler açık mı kapalı mı öğrendikten sonra tedaviye başlarsın en azındanöbür aya tedaviye başlıcam dr.um ister heralde bnde çok korkuyorum bnm adetlerim hiç sancılı olmazki :2::2::2::2::2:
Tabii artık paramı aldım nasılsa dedi şimdi.. Yazık ya biz ne umutlarla gidiyoruz onların bizim canımızı hiçe saymaları için mi.. Eğer doktorumuza da güvenmiyeceksek kime güvenecez. Off çok üzüldüm hakkaten ya Allah bi dahada karşılaştırmasın hiçbirimizi bu tür olaylarla..
En başta hsgden başlasın zaten. Tüpler açık mı kapalı mı öğrendikten sonra tedaviye başlarsın en azından
Belki senin hiç ağrımaz canım.
Bilmiyorum ben güvenmiyorum onlarda insan sonuçta hata yapabilir ama sonuçları çok ağır.inşallah kimsenin başına gelmez.
Ben geçen yıl çekindim 400 dü şimdi bilmiyorum canım. İstersen anesteziyle bayıltıpta yapıyorlar canımuyuştrmuyomuki cnm ben korkarım
fiyatı ne kadar peki biliyomusn?
inş. cnm sanada geçmiş olsun inş. tez zamnda iyileşirsn dr.lara güvende yok artık ya![]()
Ben geçen yıl çekindim 400 dü şimdi bilmiyorum canım. İstersen anesteziyle bayıltıpta yapıyorlar canım
sağol canım Allahtan fark ettim,internetten bakmasaydım anlayamazdım Allah interneti icad edenden razı olsun.
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz.
Ben özele gittim canım. Devlette de çekinebiliyosun galiba ücret alıp almadıklarını bilmiyorum canımisterim tabi yoksa çekilemm zaten
ssk yada bağkur neden karşılamıyorki? acaba
Ben özele gittim canım. Devlette de çekinebiliyosun galiba ücret alıp almadıklarını bilmiyorum canım
Hayır canım o fakülteler için geçerli. Özeller hiç karşılamıyor. Tüp bebekte, aşılamada bile hepsini sen karşılıyorsun..anladım cnm özelde olsa yarısını karşılması lazım bnce ssk yada bağkurn saçma yani?
Hayır canım o fakülteler için geçerli. Özeller hiç karşılamıyor. Tüp bebekte, aşılamada bile hepsini sen karşılıyorsun..
Görüşürüz canım iyi gecelerrrhımmmmmmmmmm kötüymüş ozamn cnm
neyse ben çıktım iyi geceler sana cnm görüşürz öpüldn![]()
Çakşırın kökünü alıp kaynatmayı daha önce denedim canım bi kaç ay boyunca ama etkş etmedi bizdeşimdilik bilemiyorum bu yaz bir sürü işim var ama belki giderim.
telefonu elimde tutacak takatim yoktu ağrılardan,sanırım rahmimi delmiş doktor.filmime bakıp internetten araştırdım.bakalım bugün gitmezsem yarın başka bir doktora göstereceğim.zaten nerde olmayacak bir mucize varsa beni bulur.yalnız iyisi değil kötüsü.
çakşır kökünü alıp kendin yaparsan fiyatı daha uygun olur.
geçmiş olsun canım yaahsg çektirmiştim cuma günü,çekerken delinmiş.
sen nasılsın soramadım kaç gündür?
acaba yanlış kökünü verdiler,çok acı olmaması gerekiyor tadının.Çakşırın kökünü alıp kaynatmayı daha önce denedim canım bi kaç ay boyunca ama etkş etmedi bizde
geçmiş olsun canım yaanasıl oldu hiç böyle şey duymamıştım şimdi ne olacak hamile kalma oranını etkiler mi ,sakıncası varmı:26:
acaba yanlış kökünü verdiler,çok acı olmaması gerekiyor tadının.
bilmiyorum bugün hastaneye gidip öğreneceğim bakalım.