- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
bacınm nasıl oldun o doktoru geberteceksin bari bi kabahat işledin söyle demi,,
ağzına geleni say gidince
canım çikonun resmini yükledim baktınmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacınm nasıl oldun o doktoru geberteceksin bari bi kabahat işledin söyle demi,,
ağzına geleni say gidince
yarın ben gerçekten kızacağım ona![]()
sorma canım bende başıma gelince öğrendimBencede canim ilkkez duydum boyle birseyi..
hayır görmedim hemen bakıyorummm![]()
Canim nasilain gec oldu ama iyisin dimi nasil gectivoperasyon sonuclar bellimi
gördümmm çokkk tatlı çiko yaaaaa
sev benim içinde
yarın ben gerçekten kızacağım ona![]()
mrh canım nasılsınnnn![]()
sorma canım bende başıma gelince öğrendim
pek fazla çektirmedi benim tüylü maymun,flaştan korkup kaçtı hep.yeşil bir hayalet gibi çıkıyordu tek bu düzgün çıktı
sevdirmiyo artık yanına yaklaşınca kaçıyo.kafeste yakalayıp mıncıklamıştım geçen hafta😁
Ben merak ettim ya bu hsg çeken doktor özelde miydi yoksa fakülte falan mı. Geçmiş olsun canm çok üzüldüm. Canımızı kimlere teslim ediyoruz ya..sorma ya insanın canının hiç kıymeti yokmu bunu ne bencillik anlamadım.
sağol canım iyiyim bende yarın doktora gitseydim ne yapılabilir öğrenseydim rahatlıycaktım.onu eşime havale etsem yeter burunlarından getirirde olay çıksın istemiyorum sadece varsa vicdanına bir iki kelimem var söylenecek.
sağol canım sanada geçmiş olsun,iyi eğlenceler
internette rahmi ters olanlarda nadirde olsa böyle Bi risk olabildiği yazıyordu.ondan olmuş olabilir bir başkasına Bi göstereyim.kizma sadece cnm kiyameti kopart.. zaten tonla sikintilarimiz var bir tanede onlar eklemesin.. sinir oldum yaa
hayvanlar korkar böyle şeylerden gended güzel çıkmışşş
yanında olsamda şu doktra beraber gitsekkkk![]()
Ben merak ettim ya bu hsg çeken doktor özelde miydi yoksa fakülte falan mı. Geçmiş olsun canm çok üzüldüm. Canımızı kimlere teslim ediyoruz ya..
internette rahmi ters olanlarda nadirde olsa böyle Bi risk olabildiği yazıyordu.ondan olmuş olabilir bir başkasına Bi göstereyim.
çok korktu bende daha çok alışsın diye sevmiştim.
doktor doğrularsa eşim zaten ayağa kaldırır orayı da.olay çıksın istemiyorum büyümesin hatasını telafi etsin sadece.
Tabii artık paramı aldım nasılsa dedi şimdi.. Yazık ya biz ne umutlarla gidiyoruz onların bizim canımızı hiçe saymaları için mi.. Eğer doktorumuza da güvenmiyeceksek kime güvenecez. Off çok üzüldüm hakkaten ya Allah bi dahada karşılaştırmasın hiçbirimizi bu tür olaylarla..özel hastane,çekende sözde çok iyi bir doktor.daha önce Ankara Üniversitesinde çektirmiştim çekim esnasında sıkıntı yaşamıştım ama sonrasında hiç bişey olmamıştı.
Ben merak ettim ya bu hsg çeken doktor özelde miydi yoksa fakülte falan mı. Geçmiş olsun canm çok üzüldüm. Canımızı kimlere teslim ediyoruz ya..
erkekler girince kötü oluyor tabi olaylar büyüyorrr gende sakin olun bacım olan oldu artık malesef gerkeni yapsın beceriksiz