- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.317
Evet net bir tarih belirlemedik şu yılın şu ayı diye zaten nesini farklı söylemişim anlamadım? Birkaç sene sonra düşünürüz dedik zaten üstünkörü konuşuldu dedim.
Evlendikten sonra 2-3 sene sonra yaparız 5-10 sene sonra yaparız bunlar tarih belirlemedir bence illa ay gün yıl belirlemeye gerek yok. Evet evlenirken yaşımız daha küçük olabiliyor ama sonuçta evlenmeden verilen sözlere göre hareket edip evleniyoruz
Bir kadın çok çocuk istese eşi 2-3 sene sonra yaparız deyip sonra o zamanlar gelince istemiyorum bilmiyorum dese ona da derdim eşin sana haksızlık yapıyor diye bu çocuk için değil bu arada başka şey için de olabilir.
Yani sizi bu kadar az tanıyan ben bile çocuğu en az 5-6 sene daha istemeyeceğinizi anladım. Eşiniz sizi daha iyi tanıdığı için bence 1-2 seneye ikna olmayacağınızı biliyor ondan bu gerginliği. Yani çocuğu çok isteyen biri için 10 sene evlilik uzun bir süre ne yalan söyleyeyim.
Edit: Bunları yazmayı unutmuşum. Çocuk kolay değil elbette ki hayatınızın odak noktası hep çocuk olacak. Bir değil 2 kişi olacak kafanızda hem kendinizi hem çocuğunuzu aynı anda düşünmeniz, organize etmeniz gerekecek. Kolay değil hiç kolay değil. Kendiniz düşersiniz kalkarsınız çocuğunuz dizi acısa ömrünüzden ömür gidecek. Ama düşüncelerinizi netleştirin ki bence siz çocuk yapmayı kesin ve net istemiyorsunuz. Sadece bunu dile getirince sonunun ayrılık olduğunu bildiğiniz için ılımlı düşünmek için zorluyorsunuz kendinizi. Ama bence her iki durumda da birine haksızlık olacak
Son düzenleme: