- Konu Sahibi incitanemtuana
-
allah herkese anne olmayı nasip etsin annecim seni çok seviyorum seni düşününce kalbim sızlıyor senden ayrı olmak çok zor ama sen sağ ol ben senin varlığını bildikçe oda yeter bana canım annem meleğim
Allahım nasip ederse anne olmaya son 7 gun kaldı Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu:asigim:
sagol paylasım için seninde anneler günün kutlu olsun fıstık
Duygulu ve içten paylaşımlarınız için
acaba bigün bende...................senağlamasenağlamasenağlama
allahin izniyle insallah olucaksin canim benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
caım incıtanem tuanan anne olmadım daha ama bı adım daha yaklastım sankı hele bunları gorup okudukca daha bı ıster oldum walla cnm inşallah olucak bı gun anne olmak cok guzel bı duygudur tabııkıde hele bu kadr bekledıkten sonra ...........
tum anne we anne adaylarının annler gununu kutluyorum bende senın gibi cnm we sadece annelerın annler gunu kutlu olsun demek yerıne anne we anne adaylarının annler gunu kutlu olsun demen benım we tum bekleyenlerın içini ısıtmıstır emınım kı canım benım ...............
inşallah canım benım ya dularında oldugumu bılıyorum we emın ol olucagına ınanıyorum belkıde zamanı war be canım napalım helesın aynı zaman da olmuyor kı allahın ıznıyle olucak haber werecegım sensın zaten tatlım benım .......şimdiden ne cok teyzesı oldu walla kk sayesınde :enbuyukkk:cimcimem benim allahin izniyle sende yasicaksin bu güzel duyguyu insallah ben tüm kalbimle inaniyorum meleginin müjdesini bana vericeksin ve bende en az senin kadar cok sevinicem emin ol teyzesi olucam ayol o minicik meleginin insallah:Saruboceq:a.s.:1hug:
inşallah canım benım ya dularında oldugumu bılıyorum we emın ol olucagına ınanıyorum belkıde zamanı war be canım napalım helesın aynı zaman da olmuyor kı allahın ıznıyle olucak haber werecegım sensın zaten tatlım benım .......şimdiden ne cok teyzesı oldu walla kk sayesınde :enbuyukkk:
Allah'ım bir gün bende anne olacakmıyımsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?