- 14 Temmuz 2021
- 93
- 177
- 43
- 56
- Konu Sahibi dolar milyoneri
2000 okudum
Kalan 40 000
Acil şifalar dilerim
Kalan 40 000
Acil şifalar dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000 okudum
Kalan 40 000
Acil şifalar dilerim
Allah ebeden razı olsunKalici sifalar versin rabbim annenizede tum hasta kullarinada 1000 okudum
KALAN:39.000
Amin inşallah canım Allah razı olsun . Rabbim senin de sıkıntılarını gidersin ferahlık versinRabbim şafi ismiyle tez vakitte kalıcı kolaylıkla şifalar versin inşallah
500 alıyorum
Kalan :29.500
Okuyabilirsem yine okuyup yazacağım
amin Allah razı olsun meyroşum senin de duaların kabul olsun inşallahRabbim hasarsız kalıcı şifa versin teyzemize…
1.000 okudum,
Kalan: 36.500
Allah razı olsun canım benim Rabbim senin de gizli açık ne duan dileğin varsa kolaylıkla kabul etsin amin500 aldım Kalan 36000
1.000 aldım1.000 aldım
Kalan 35.000
Allah razı olsun gönlünüzün muradını versin size de1.000 aldım
Kaldı 34.000
Annem geçen yaz beyne pıhtı atmıştı, şeker ve hipertansiyondan ötürü göz arkası damar ve kanla dolmuş. Pıhtı da atınca görmesi kaybıldu.
Bir yıldır iğne lazer uğraşıyoruz ama fayda etmedi sol göz hiç görmüyor sağ da anca evin içinde yürüyebilecek kadar görüyo eşyalardan destek alarak.
Pazartesi sol gözünden ameliyat olacak pazar hastaneye yatacagız. Öyle güzel bi ameliyat olsun ki gözlük kullanmasına gerek bile kalmasın, kolaylıkla güzellikle inşallah
Allah rızası için ya Şafii hatmi için yardımcı olur musunuz kimin duası kabul olur belli olmaz. Bu mesajı gören kardeşim ablam en azından bir tane bile olsa okur musun lütfen
Şimdiden herkesten Allah razı olsun Rabbim sizin de dualarınızı kabul etsin aminnn![]()
Allah razı olsun bitanem etiket de yapmışsın Rabbim de senin işlerini kolaylaştırsın yollarını açsın inşallah1.000 aldım
Kalan 32.000