- 28 Aralık 2023
- 6.687
- 19.948
- 168
- Konu Sahibi dolar milyoneri
1.000 aldım
Kalan 12.000
Kalan 12.000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim Allah razı olsun amin inşallah Rabbim bütün hastalara şifa versin içlerinde annem ve kayınpederin de dahil olmak üzeredolar milyoneri güzel arkadasım gecmiiş olsun denp ben Rabbim annene şifa versin
3000 aldım
Kalan 8000
1000 aldım1.000 aldım
Kalan 6.000
1000 aldım
Kalan 5.000
1.000 okudum
Kalan 4.000
Amin inşallah arkadaşlar Allah sizlerden ebeden razı olsun ayağınıza taş gözünüze yaş değmesinAllah Şafii ismiyle şifa versi, 500 okuyorum kalan 3500
Amin gülüm amin benimde meme ca şüphesi var bugun sonuclanacak bakalım Rabbim herkese şifa versinCanım benim Allah razı olsun amin inşallah Rabbim bütün hastalara şifa versin içlerinde annem ve kayınpederin de dahil olmak üzere![]()
İnşallah tertemiz çıkar bitanem Allah güzel haberlerimizi burda paylaşmayı nasip etsin, kolaylıkla güzellikle … nerde şifa bekleyen çaresiz kalan kulu varsa Rabbim Şafi ismiyle şifalandırsın selam ismiyle selamete erdirsinAmin gülüm amin benimde meme ca şüphesi var bugun sonuclanacak bakalım Rabbim herkese şifa versin
Kalan 3500 de aldım inşallah
Kalan 0
Allah senden de, hepimizden de razı olsunAmin inşallah arkadaşlar Allah sizlerden ebeden razı olsun ayağınıza taş gözünüze yaş değmesin