Anne olmak bambaska

bende duygulandım çok.anne olmak çok güzeldir eminim ben anne olmak için o kadar çaba sarfediyorumki bilemezsin.ördüğüm patikler.yelekler hepsi duruyor öylece.onları giyecek bir bebişim olsa senağlamasenağlama bana arkadaş sırdaş olsa..koskoca 6 yıl çok yoruldum çok yıprandım.bir tarafım hep eksik.bu ay tamam diyorum ama her ay aynı hep aynı.kimsenin kötülüğünü istemeyen ben,kimsenin kalbini kırmamak için kırılan ben ama demek haketmiyorum anneliği.senağlamayinede herşeyin hayırlısı rabbim elbet bir gün bizede nasip eder.kusura bakma canım duygulandım o yüzden yazmak ihtiyacı duydum..

Allahım;bu güzel yumuk yumuk eller gibi elleri tüm anne olmak isteyen hanımlara da nasib et.sana yalvarıyorum onlar da hayırlısıyle kendi yavruları kucaklarına alırlar inşallah.

Allahım;bu güzel yumuk yumuk eller gibi elleri tüm anne olmak isteyen hanımlara da nasib et.sana yalvarıyorum onlar da hayırlısıyle kendi yavruları kucaklarına alırlar inşallah.

zuzum bukadar icden bir dua bukadar iyi niyetlilik ve samimiyet sen cok harika bir insansin ya seni tanimayan pisman olur valla
paylasimin icin cok cok tsklera.s.

zuzum benim senin kalbinin güzelliği konularına da yansımış.ee ne demişler güzel bakan güzel görürmüş.

Bu benim canım anneme
Bu da kk daki tüm anne ve anne adaylarına(rabbim tüm arzu edenlere tattırır inşallah)

Anne olmak tarif edilmez yaşanır....gamyoncuiremsu

ana gibi yar bagdat gibi diyar olmazz...

aglarsa aman aglar gerisi yalan aglar.. demişler.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…