- Konu Sahibi pembemasal
- #2.321
Hanımlar ben de martta adet olamayayım da bir an önce bebeğimi kucağıma alayım diye sıkıntıdan tırnaklarımı yiyip duruyorum strese girdim iyice...acaba stresten nasıl kurtulabilirim bazı arkadaşlar kafaya takınca olmuyor demişler....doğru mu gerçekten..Allah hepinize salih ve saliha anne babasına saygılı mümin evlatlar nasib eylesin.. Hepiniz çok iyi insanlarsınız..Kişi sözünden belli olur derler...Bana da bir iki kelime yazın kızlar...Ne olur size çok dua ederim.. 4-9 şubat arası adet gördüm. Ovulasyon testi aldım. en elverişli günleri ve diğer günleri bile ihmal etmeden çalıştık afedersiniz...Ama dualarla yaşayarak hepiniz gibi...Ama idrar testi yaptım 5 6 tane.. Hiçbiri pozitif sonuç vermedi..Kalçalarıma sancı giriyor ara sıra..Bir de çok uykum geliyor. Belki de tembelliktendir...Göğüslerime gelince hiçbir hassasiyet yok kenarlarının belirginleşmesini görmek istediğim için öyle geliyor...Psikolojim tamamen bozuldu...Ama her gün dualar, namazlar...İnanın herkese kendimden çok dua ediyorum..Kimin olursa olsun bir bebek çocuk görsem deli oluyorum...Allah herkese nasib etsin hayırlısından...Gebelik testinin üstüste negatif vermesi doğrudur dimi hanımlar? Ama bir arkadaş adetin geçmeden anlaşılmaz demişti...Neyse yorumlarınızı bekliyorum...Bende martta anne olmak istiyorum 1000 tane yasin -i şerif okuyacağım dedim eğer anne olursam...Herkesi öpüyorum...Allaha emanet olun..
canım öncelikle sitres yok bebiş var bunu sakın unutma..
sonra dualarını allahım kabul etsin ve hepimize hayırlı 1 evlat nasip etsin..
bak sende bizimle burda olmaya devam et herşey çok daha güzel geçecek göreceksin..
idrar testlerine gelince evet genelde adetin geçtikten sonra sonuç veriyolar oyüzden en güvenirliği kan testi şahsen ben artık asla idrar testi yapmam adetimmi geçti direk kan testini yaparım..