• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

teknik ??? anlayamadım ben arkadaşım :) yastık olayımı bilmediğim başka şeyler mi var diye merak ettim de

o da içine girer belki bilemiyorum soğan küründen bahsediyorlar, bal-tarçın-çörek otu, çeşitli otlar varmış adet düzenleyici falan bunlardan bahsettim ben daha hiç bişey denemedim 6 aydır deniyoruz olmadı artık eşime dedim sen kontrole git diye ben geçen ay gittim doktor 6 ay daha olmazsa gel şimdi bişey yapamam dedi. bakalım eşimde de bişey çıkmazsa bu yolları deneyeceğim.

hamile kalanlar olmayanlara yardımcı olur o zamanda ayağınızı bide şöyle kaldırmayı deneyin falan diye :))))
ewet bak bende öle bişi olursa anlatacam size ben sağa baktım ayağımı sola kaldırdım popomu 180 derece açıyla dik tuttum diye hahaha
:52::52::52::52: Umutsuzluk yokk yokk sabredeceğiz ve bekleyeceğiz demi. 12 gün gecikti adet o kadar umutlendım bugün adet oldum ama çokda üzülmedim yapacak bişey yok mart ayına sımsıkı sarılacağım inşallah umudum martta inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
bak hayal etmek ve sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok ağır bişi seni anlıyorum ama elden ne gelir ki kahredecez de kendimizi ne olacak gökten zembille bebek mi inecek leylekler halimize üzülüpte gece çatıya mı bırakacaklar...
canım senin ne kadar oldu denemelerin. Bugüne kadar bi teknik denedin mi.
9 aydır uğraşıyorum yavrum bende bekliyoruz bakalım 10. Ayda tutar belki diye...
tulıncııım cok pozitif gordum senı cok sevındım hep böyle olalım canım bu ay olmazsa bı dahakıne yani oh sefamız olsun :p

daraldım be tatlım içim karardıı bir ay bekledim dedim bak olacak bir ay oturdum karalar bağladım olmayacak, öyle düşün böyle düşün varmı başka bişi kendimi üzdüm eşimizi üzdüm annemi üzdüm ne oluyor kii,,, bende diyorum artık hersey olacağına varır olmazsa elbette üzülecem ama kendimi parçalamayacağım..

ewet bak bende öle bişi olursa anlatacam size ben sağa baktım ayağımı sola kaldırdım popomu 180 derece açıyla dik tuttum diye hahaha

bak hayal etmek ve sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok ağır bişi seni anlıyorum ama elden ne gelir ki kahredecez de kendimizi ne olacak gökten zembille bebek mi inecek leylekler halimize üzülüpte gece çatıya mı bırakacaklar...

9 aydır uğraşıyorum yavrum bende bekliyoruz bakalım 10. Ayda tutar belki diye...

daraldım be tatlım içim karardıı bir ay bekledim dedim bak olacak bir ay oturdum karalar bağladım olmayacak, öyle düşün böyle düşün varmı başka bişi kendimi üzdüm eşimizi üzdüm annemi üzdüm ne oluyor kii,,, bende diyorum artık hersey olacağına varır olmazsa elbette üzülecem ama kendimi parçalamayacağım..

en ıyısı canım en ıyısı..
ya su bırkac alıntıyı aynı sayfaya nasıl eklıyosunuz daha öncede sormustum ama söyleyen olmadı devlet sırrımı ne :52:
banada anlatın nooooolur:)

Aynen kızlar pozitif düşünüyoruz pozitif oluyo..
Bu arada gülden kaçar..
Yarın görüşmek üzere kendinize dikkat edin allaha emanet olun...

' pozitif düşün pozitif olsun ' süper. Bu akşam eve gideyim yatak odasında aynaya mutfaktada buzdolabına yazıp yapıştıracağım
bence süper bir fikir hepimiz yapabiliriz bunu renkli kağıtlara yazıp yapıştıralım sağa sola gördükçe gülümseriz
canım senin ne kadar oldu denemelerin. Bugüne kadar bi teknik denedin mi.

teknik anlamda tecrübe kazandım aylardır yap yap hahaha, tabi tedavi görüyorum canım ben ilaçla kalacam kalırsamda yumurtlayamıyorum da bu ay yolunda hersey denemelerde başarılı geçti eşim bu ay seyahate çıkmadı iyi değerlendirdik...

kızlar süpersiniz vallah bugün çok enerjiksiniz :)) :9:
ben sadece okuyabiliyorum işlerle uğraşmaktan hızınıza yetişemedin valllah bugün :9: :nazar:

merhaba arkadaşlar masallah ne güzel bir yoğunluk
listedeki herkesten güzel haberler gelir umarım. ben perşembe günü hsg çektireceğim
bu ay korunmayı bırakmak istiyorum.insallah doktor herşey yolunda der.
hapinize iyi akşamlar.harikasınız hepinizi pozitif görüyorum.:46:

o da içine girer belki bilemiyorum soğan küründen bahsediyorlar, bal-tarçın-çörek otu, çeşitli otlar varmış adet düzenleyici falan bunlardan bahsettim ben daha hiç bişey denemedim 6 aydır deniyoruz olmadı artık eşime dedim sen kontrole git diye ben geçen ay gittim doktor 6 ay daha olmazsa gel şimdi bişey yapamam dedi. bakalım eşimde de bişey çıkmazsa bu yolları deneyeceğim.

bilgim yok yanlış yönlendirmekte istemem ama bu forumda bal tarçın ve çörek otu ile ilgili bişeyler okumuştum birisi bazı şikayetlerinin olduğunu ve bu karışımın neden olabileceğini yazmıştı bende çörek otunun çok yararlı olduğunu ama fazlasının da bir o kadar zararlı okuduğunu okumuştum tabi internet ortamında bilgi kirliliği çok fazla neye inanacağımızı bizde şaşırıyoruz o nedenle güvenli kaynaklardan iyi araştırmalı.kısmet umarım hiçbişeye gerek duymadan tez zamanda Allah yüznünü güldürür:52:

bence süper bir fikir hepimiz yapabiliriz bunu renkli kağıtlara yazıp yapıştıralım sağa sola gördükçe gülümseriz

teknik anlamda tecrübe kazandım aylardır yap yap hahaha, tabi tedavi görüyorum canım ben ilaçla kalacam kalırsamda yumurtlayamıyorum da bu ay yolunda hersey denemelerde başarılı geçti eşim bu ay seyahate çıkmadı iyi değerlendirdik...

inşallah canım inşallah çalışmalarının karşılığını alırsın... benimde endişelendiğim konu yaa acaba bende de bişey var mı falan diye zaten polikistik over, yumurtlama tembelliği var bekarken adet gecikmesinde doktora gittiğimde öğrenmiştim şimdi ne durumda bilmiyorum doktorda çok etkilemez 1 yık kendiliğinden olmasını beleyin olmazsa tedavi ye başlanır dedi... ya daha erken neden bakmazlar kii

en ıyısı canım en ıyısı..
ya su bırkac alıntıyı aynı sayfaya nasıl eklıyosunuz daha öncede sormustum ama söyleyen olmadı devlet sırrımı ne :52:
banada anlatın nooooolur:)

canım niye devlet sırrı olsun yardımcı olurum inşallah :))

yorumları okuduğumuz sayfada alıntı ile cevaplanın yanında "+ diye bir buton vaar hangi alıntıları almak istiyorsa hepsine tek tek tıkla en son alıntı yapacağın yazıyada alıntı al butonuna tıklarsan yorum yapacağın sayfa açılır dene isterden bir kere :9:

bende bu ay bal corekotu tarcın kullandım ardındanda sogan kuru uyguluyorum ınsallah ıse yarar ama bal corekotunun hıc ararını duymamıstım ne gıbı zararları varmıs ki acebaa:26:

merhaba arkadaşlar masallah ne güzel bir yoğunluk
listedeki herkesten güzel haberler gelir umarım. Ben perşembe günü hsg çektireceğim
bu ay korunmayı bırakmak istiyorum.insallah doktor herşey yolunda der.
Hapinize iyi akşamlar.harikasınız hepinizi pozitif görüyorum.:46:

umarım gönlüne göre olur seninde hersey enerjik olmayana pozitif olmayana ceza veriyoruz ben sopayla koşturuyorum ondan korkuyorlar...:10:

bilgim yok yanlış yönlendirmekte istemem ama bu forumda bal tarçın ve çörek otu ile ilgili bişeyler okumuştum birisi bazı şikayetlerinin olduğunu ve bu karışımın neden olabileceğini yazmıştı bende çörek otunun çok yararlı olduğunu ama fazlasının da bir o kadar zararlı okuduğunu okumuştum tabi internet ortamında bilgi kirliliği çok fazla neye inanacağımızı bizde şaşırıyoruz o nedenle güvenli kaynaklardan iyi araştırmalı.kısmet umarım hiçbişeye gerek duymadan tez zamanda Allah yüznünü güldürür:52:

amin canım amin hepimizin inşallah yüzü güler mutlu haberler alırız..

inşallah canım inşallah çalışmalarının karşılığını alırsın... benimde endişelendiğim konu yaa acaba bende de bişey var mı falan diye zaten polikistik over, yumurtlama tembelliği var bekarken adet gecikmesinde doktora gittiğimde öğrenmiştim şimdi ne durumda bilmiyorum doktorda çok etkilemez 1 yık kendiliğinden olmasını beleyin olmazsa tedavi ye başlanır dedi... ya daha erken neden bakmazlar kii

canım niye devlet sırrı olsun yardımcı olurum inşallah :))

yorumları okuduğumuz sayfada alıntı ile cevaplanın yanında "+ diye bir buton vaar hangi alıntıları almak istiyorsa hepsine tek tek tıkla en son alıntı yapacağın yazıyada alıntı al butonuna tıklarsan yorum yapacağın sayfa açılır dene isterden bir kere :9:

ayy bu kadar basıtmıydı hıc mı merak etmemısım ya alıntıyla cevaplanın yanındakı kutucugu pfff cahilliğin halı baska oluyo yahu :52:

inşallah canım inşallah çalışmalarının karşılığını alırsın... Benimde endişelendiğim konu yaa acaba bende de bişey var mı falan diye zaten polikistik over, yumurtlama tembelliği var bekarken adet gecikmesinde doktora gittiğimde öğrenmiştim şimdi ne durumda bilmiyorum doktorda çok etkilemez 1 yık kendiliğinden olmasını beleyin olmazsa tedavi ye başlanır dedi... Ya daha erken neden bakmazlar kii

valla benim 6. Ayda başladı doktor nedenini bilemeyeceğim tabi...

Back
X