kızlar iyi akşamlar...
bugün reglim bitiyor,artık çalışmalara başlayacağız yavaş yavaş.
ama benim biraz korkularım var.vajiyi yeneli çok yeni oldu,tekrar yapamazsam diye korkuyorum

(
bide bu vaji benim psikolojimi bozmuş galiba.sanki çocuğum olmayacakmış gibi geliyor,herşey çok zormuş gibi geliyor.bilmiyorum anlar mısınız beni ama içimde hep bi ''acaba'' var.
hani 5,5 seneden sonra yendim ya sanki çocuk içinde o kadar bekleyecekmişim gibi hissediyorum

(psikolojik yani.
Günaydın tatlım, öncelikle sil kafandan o olumsuz düşünceleri, senin yaşadığın bambaşka bir sorundu allaha şükür atlattın.. bebek için niye bekleyesin ki o kadar, sağlıklısın gençsin, olur inşallah en kısa zamanda.. ama sen kafana bu tarz düşünceleri sokarsan, kendini olumsuz etkiler, süreci uzatırsın.. Bu ay ki sloganımızı hatırla, pozitif düşünce bebiş getirir:) Bol şans tatlım, sıkma sakın canını..
tatlım galı ba hamılesın sen yıne de cok umutlanma bılıyosun sonu cok kotu oluyo ama hayıra yor ınsallah gonlundekı ve dıleklerımız yerıne gelıyo bana da bakılırsa hamılelılık belırtılerı tabı ama yınde tecrube sahıbı olan ınsanlar yorum yapmaları daha uygun aama bende ıcgudulerımle yola cıkarak soyluyorum ıns hamılesındır:))
İnşallah hayatım ya, ben de çok umutlandırmamaya çalışıyorum kendim, adet geçip testte pozitifi görene kadar , tüm bu ağrıların onlarca başka nedeni olabilir çünkü.. Elbette temennim hepimizin güzel sonuçlar alması ama insanın kendini aksi sonuçlara da hazır tutması lazım..
Arkadasim.
Esinin degisecegine falan inaniyorsan unut derim heleki 30undan sonra. Zaten insanlarin en buyuk sikintisi acaba degisir mi diye beklerken oluyor.
Bebek istiyorsun ama boyle sorunlu bir anne babanin cocugu da sorunlu olacak. Size yetiskin olarak cok birsey olmaz ama cocuklar inanilmaz inanilmaz etkileniyor ve hayatlarinda silip atamayacaklari izler ve travmalar olusuyor. Nerden mi biliyorsan diye sorarsan ben ogretmenim. Elimizden binlerce cocuk gelip geciyor.
Bence iyice dusunup evliligini ve devam edip etmemesi gerektiginin net kararini vermen gerekli. Ben hep derim mutlu olmak ne kadar dogalsa uzulmek de o kadar dogal. Evlenmek ne kadar dogalsa bosanmak da o kadar dogal.
Merak etme eger insanlar yasadiklari sikinti yada acilari o an yasamis gibi yasamaya devam etseydi herkes acidan olur giderdi.
kesinlikle katılıyorum sana.. ben de aynı şeyleri söylemeye çalışıyorum.. sağlıklı çocuklar, sağlıklı ve mutlu anne babalardan gelir, bunu da unutmamak lazım..
Arkadaşım reglime 2-3 gün kala fark ettim... Bu arada arkadaşlar. Bebeğimin kalbi çok küçük olduğu için kalp sesini duyamadık ama ses dalgalarını gördük... Allah'a çok şükür. Hepiniz için dua ettim bugün. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş olacaksınız arkadaşlar :=) Bulantısız bir şekilde inşallah
Amin hayatım.. Sağlıkla al bebeğini kucağına sen de inşallah:) sana mesaj attım ayrıca..
Ne kadar hareketli bir topic burası, ne güzel! herkese selamlar. Kızlar, hamile kalmak için, takvim sayma vs gibi seylerin yanında bence en önemli olan şey, pozitif olmak ve anne olacağımıza inanmak. Kafaya çok takmamaliyiz, ben puzzle yapıyorum akşamları. Acayip kafa dağıtıyor. Bir de esimin ve benim bu konuda sağlıklı oldugumuzu düşünüp Allah'a şükrediyorum. Böyle güzel güzel konuşuyorum ama adete yakın, başlıyor gerilmeler, acaba, acaba diye düşünmeler.... Heyecanlaniyorum hep. Mart için umutluyum ama, bakalım hayırlısı artık.
ahahahah:)) o puzzledan ben de aldım da,adet günü yaklaştıkça, evi yıkıp yeniden inşa etsem kar etmiyor valla, yine de düşünüyorum:)))
selam canım benimde beklediğim gün 29 şubat bakalım bu ay güzel bi haber alabilecekmiyim geçen ay çok üzülmüştüm

ama bu ay düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı.. Allahım hepimizede hayırlı, güzel, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün bu ay
İnşallah alırsın bebiş haberini bu ay tatılm..

sıkma kendini, hayırlısı olsun hepimiz için..
ben hamile olayımda tek mide bulantılarınada razıyım
kuzumm senin de az kaldı şafağa:) ilk haber senden gelecek, dilerim böyle cillop gibi nazar boncuklu hamiş yazarız isminin yanına:) nasılsın bu arada var mı bi belirti emare:)
günayyydııın arkadaşlarım :))))
bu bağımlılık çok faydalı ama hepimizin hayatında çevremizle konuşmak istemediğimiz farklı farklı sorunlar acılar oluyo bana burda yazmak çok iyi geliyo akşam evden açamadım acaba kızlar kaynatıyonmu hala d,ye içim gitti .ama işe gelince sabah biraz masamı toparlayıpta açayım dedim
buraya üye olduğumdan beri yazdığım en samimi en içten topic benim kk da çok kafam karışıyodu bu nedenle bir kaç arkadaşla anlaşıp face de arkadaş olup yazışmaya başlamıştım ama burası oldukça içten ve samimi geldi bana. çok sağolun :)))
valla sorma gitsin aynı hislerdeyim, bi heyecan bir merakla açıyorum hergün sayfayı..:) çok da keyifli ve samimi bir ortam, herkese çok teşekkür ederim ben de, bu ortamı yarattıkları ve bütün samimiyetleriyle yaklaştıkları için..
Merhaba hanimlar artik bu sayfada yogunlasmisiniz ben de burayay yaziyim dedim:) adet duzensizligi galiba benimkisi :S 11 ocak ta son adet ve hala yok yok yok tabi insallah sonucu bebisti:) Banucum sen nasilsin ne var ne yok senden?
ya ben endişeliyim senin için pembemasal ya, hani bebiştir inşallah diyorum hala ama bir yandan de değilse bir an önce başlasın adetin de düzene girsin yine diyorum.. ve elbette hayırlısı olsun arkadaşım, valla bana dert oldu senin durumun.. mavibatteniyenin güzel haberini aldık, seninkini de alırsak huzura erecekmişim gibi hissediyorum inan:) ben iyiyim, arada kasılmalar, aniden hareket edince gelen kramplar var ama bekliyorum, olumlu olumsuz sonuçlara hazırım.. martın başı olmazsa sonunu tutturucam inşallah:)))