• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlar ben artık çıkıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim sizinle ve bebeğimle tanışalı saatler oluyor.Hepiniz çok şekersiniz.Umarım ben size uğur getiririm.Pazartesi görüşmek üzere:38:

güle güle tatlım...yine görüşürüz inşallah...kendine ve yeğenimize iyi bak:):49::emir_bebek::nazar:

eşine söledinmi kız?

ayyyy kızlar ne çok yazmışsınız baktım baktım ama hepsini okuyamadım. 1 gün giremedim pek bir birikmiş sayfalar.
ceylin hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla ve uğuruyla, hayrıyla gelsin annesinin babasının kucağına inşallah :nazar:
Banucum sen naptın bat zamanın gelmiş olmalı. inşallah gelmemiştirrrrrrrr :)

Ne yazık ki geldi kırmızılar bana:( Nisana kısmet artık:)) Sen nasılsın?

umarım kendisi de bize nisan da guzel haber verir

bende onu dusunuorum kuzu yaa:)

görüşürüzz... bize de dua et bol bol

İnşallah, doktora gitmiş hormonlarda biraz sııntı varmış, ilaç vermiş bi de soğan kürüne başlayacak, inşallah kendi eli kendine uğurlu gelir bu sefer onu hamiş diye ekleriz nisan listesine:)

Eceli, bacım biz çıkamadık topikçe senin bat tarihi bilmecenin içinden, en son 9 martta mı adet oldun?

kızlar bi bakın heleee alooo

h.sonu diyelimki bizim erif aradı..konuşmak istedi(sanmıyorum ya)
napiyimm sizce...kızıp bağıracak değilim tabi ama nebiliyim...nasıl anlatayım ona kırıldığımı..
hele bu 1haftadır evi terketmesi çok koydu:43:

Ararsa konuş bence, konuşmadan çözülmez sorunlar..

dolunay cım oturup guzelce yuz yzue konusmak bnce en ıyısı bı cıkar yol aramak gerekır.suclayıcı olmak yerıne ıkı tarafında ılımlı olması lazım yuvanızı kurtarın mutlaka vardır bır sebebı

Ne yazık ki geldi kırmızılar bana:( Nisana kısmet artık:)) Sen nasılsın?

İnşallah, doktora gitmiş hormonlarda biraz sııntı varmış, ilaç vermiş bi de soğan kürüne başlayacak, inşallah kendi eli kendine uğurlu gelir bu sefer onu hamiş diye ekleriz nisan listesine:)

Eceli, bacım biz çıkamadık topikçe senin bat tarihi bilmecenin içinden, en son 9 martta mı adet oldun?

Ararsa konuş bence, konuşmadan çözülmez sorunlar..

amin canım walla ona da ayrı bi sevinirimm

Valla kurtaj oldum hala BAT ne neyı hesaplamam gerek anlamıyom mesela ne demem gerek?aydınlatsana dolunay şu uyuz banu bısı demıyo bana:)))

tatlım bat yani Beklenen Adet Tarihinin kısaltılması..
gerçi senin kürtaj varmış,belik adetin düzenini değiştirebilir?

en iyisi sen en son nezaman adet olduysan üstüne 28 gün koy ve o tarihi Banucuğuma söyle...

dolunaycım.işin ciddiyetini öncelikle anlatman lzım.sakince. eğer ararsa.ve tabiki ailesi ilede artık hiç birşeyin eskisi gibi olamayacağınıda konuşman gerekir.bana sorarsan içinde ne var ne yok dök tatlım.eğer kalırsa zaten senindir giderse de zaten senin olmamıştır.burda içini ferah tutması gerek biri vars oda sensin.vicdanın rahat için rahat.zaten gözlerinden herşeyi görürsün bacım.inşallah hakkınızda herşey hayırlı olur.

Hayaletim Casperimmm...ben zaten içi dışı biir biriyimdir..tüm sıkıntılarımı biliyor eşim ama işte çare üretmiyor:(

neyse hele bi arasında,cidden çok özledim yaa...kalbimi taş etti resmen...:43:

kızlaar şey şimdi bazılarımızın hani yumurtlama dönemi göğüsleri acıyor ya,, bu göğüs acısı yumurtlayıncamı yumurtlamadan öncemi acımaya başlıyor.. lütfen bişeyler yazın zaten önceki yazdığımıda kimse görmemiş:((((

kız dalin napıon nası gidio hamişlik
ay dalin bişi sorcam kız sen o iki çocukla evle nasıl başedion bide maaşallah ne zaman gelsem burdasın hayreet ediom formülü ne bunun maaşallah sana :nazar:

kızlaar şey şimdi bazılarımızın hani yumurtlama dönemi göğüsleri acıyor ya,, bu göğüs acısı yumurtlayıncamı yumurtlamadan öncemi acımaya başlıyor.. lütfen bişeyler yazın zaten önceki yazdığımıda kimse görmemiş:((((

gülşencim benim her zaman gööğüslerim ağrımıyodu yani.ama şimdide ağrımıyo.sadece arad bir göğüs uçlarım karıncalanıyo.

gülşencim benim her zaman gööğüslerim ağrımıyodu yani.ama şimdide ağrımıyo.sadece arad bir göğüs uçlarım karıncalanıyo.

tatlım dün ve önceki gün bu yumurta beyazı kıvamında akıntım oldu aynı uzayan şekilde.. bugünde göğüslerim felaket ağrıyor.. galiba ben yumurtladım:)))

hoşbulduk canlar ayrı ayrı öporum heinizi bitmedi işler merak ettim sizi özledim bakem dedim
varmı bi gelişme ?

slm millet napıonuz ne var ne yok

kız dalin napıon nası gidio hamişlik
ay dalin bişi sorcam kız sen o iki çocukla evle nasıl başedion bide maaşallah ne zaman gelsem burdasın hayreet ediom formülü ne bunun maaşallah sana :nazar:

ıyı gıdıyo sımdılık masallah dıyelım.valla otomatıge baglıyo ınsan.alısıyosun tempoya bı sureden sonra ama artık ew ısı konusudna yardım alma zamanı geldı.
pc benım devamlı acık masanın uzerınde duruyo arada bır bakıyorum kopamıyorum sızden.hem cocuklarla oynuyorum bır yandanda sızı takıp edıyorum.uyku saatınde uyku yemek saatınde yemek oyun saatınde oyun.cızgı fılm saatınde cızgı fılm :))))

yok kuzum çok yoğunum ne gezer bitmedide 5 dk bakem dedim

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin:))))

Eceli kuzum,kaç günde bir adet oluyorsun? söyle hesaplıyalım, Bat demek beklediğin adet tarihi demek, benim mesela 29 marttı geldi de kırmızılari yeni bat tarihim 25 nisan..

Back