• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şnanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm ,iananmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm alllahımmmmmmçok mutluyu mmmmmmmmmmmm,,,ayyy nağsam işi gücü bıraktımmmmmmmmmm

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER..:nazar::nazar::nazar: Çok sevindim ceylincim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. her detayı da yazmışsın üşenmeden valla allah razı olsun, dua et bizim için de tatlım:) Valla çok mutlu oldum adına..:16::16:

:(((( beni listeye almamıssın bıle saglık olsun....

eceli tatlım, nisan değil mi senin bat? mart listesine o yüzden eklememişimdir.. Valla kötü bir niyetim yok, niye eklemiyeyim yoksa bacım:)

Nisan ayında beklediğin bat tarihini söyle nisan listesi yapmaya başlıyorum çünkü..Diğer kızlar, lafım size de, batlarınızı bildirin :)

Amin canımmmm ben Allaha öyle dua ettim isteyenlerde öyle etsin "hayırlı zamanda hayırlı evlat"

yinede devam ediyorr..az önce bebişimin ilk günlüğünü tutmaya başladım.hep hamile kalınca günlük tutucam demiştim şimdiden başladım:)))ben hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik asit almıştım 2 ay önce sonra kilo alıyorum diye bıraktım sanırım yine başlamam gerek:26:

benim bu ay çok başladıııı,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:

seninki hamileliktendir canım..şimdi hormonlar bi karıştı tabi,bebek geliyoo yaa:nazar::nazar::nazar:
yakın zamanda herşey yoluna girecek:13:
folikasidi doktorun zaten verecektir sana..daha gitmedinmi doktora?

Amin canımmmm ben Allaha öyle dua ettim isteyenlerde öyle etsin "hayırlı zamanda hayırlı evlat"

yinede devam ediyorr..az önce bebişimin ilk günlüğünü tutmaya başladım.hep hamile kalınca günlük tutucam demiştim şimdiden başladım:)))ben hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik asit almıştım 2 ay önce sonra kilo alıyorum diye bıraktım sanırım yine başlamam gerek:26:

benim bu ay çok başladıııı,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:

folic asite hemen başla tatlımm.sakın ihmal etme.

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER..:nazar::nazar::nazar: Çok sevindim ceylincim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. her detayı da yazmışsın üşenmeden valla allah razı olsun, dua et bizim için de tatlım:) Valla çok mutlu oldum adına..:16::16:

eceli tatlım, nisan değil mi senin bat? mart listesine o yüzden eklememişimdir.. Valla kötü bir niyetim yok, niye eklemiyeyim yoksa bacım:)

Nisan ayında beklediğin bat tarihini söyle nisan listesi yapmaya başlıyorum çünkü..Diğer kızlar, lafım size de, batlarınızı bildirin :)

ee hadi banu bacı benimkinide yaz..ya tutarsaa:)

bat:22 nisan

:34:

Son düzenleme:

canımmm çok sağollll rütbemiii artttır hemen:))))) aklıma ne gelirse yazacağım ben aylardır kim ne belirti yazmış yönetem yazmış aramaktan iflahım kesildiği için herkese yardımcı olmak istiyorum

seninki hamileliktendir canım..şimdi hormonlar bi karıştı tabi,bebek geliyoo yaa:nazar::nazar::nazar:
yakın zamanda herşey yoluna girecek:13:
folikasidi doktorun zaten verecektir sana..daha gitmedinmi doktora?

doktora hiç gitmedim haftaya giderim artık.evdeki folik asite devam edeyim

folic asite hemen başla tatlımm.sakın ihmal etme.
tamam canım

bnm o sersemlık hallerım uyku ve bas donmelerım vardıya folıc asıt sayesınde bayagı azaldı.

ozaman yaşasın folik asit:21:

beni nisana atma yaaa ben marttan umudumu daha kaybetmedım offf :(( 9 martta ılk adetım

ee hadi banu bacı benimkinide yaz..ya tutarsaa:)

bat:22 nisan

:34:

İnşallah tutar bacım, yazdım:) Nisan topiğinde yayınlıycam listeyi, pembemasalın topiği yine.. Onun eli uğurlu geliyor, açtığı topiklerden hem sayıca fazla hamiş çıkıyor..:)

Kızlar ben artık çıkıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim sizinle ve bebeğimle tanışalı saatler oluyor.Hepiniz çok şekersiniz.Umarım ben size uğur getiririm.Pazartesi görüşmek üzere:38:

ayyyy kızlar ne çok yazmışsınız baktım baktım ama hepsini okuyamadım. 1 gün giremedim pek bir birikmiş sayfalar.
ceylin hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla ve uğuruyla, hayrıyla gelsin annesinin babasının kucağına inşallah :nazar:
Banucum sen naptın bat zamanın gelmiş olmalı. inşallah gelmemiştirrrrrrrr :)

İnşallah tutar bacım, yazdım:) Nisan topiğinde yayınlıycam listeyi, pembemasalın topiği yine.. Onun eli uğurlu geliyor, açtığı topiklerden hem sayıca fazla hamiş çıkıyor..:)

umarım kendisi de bize nisan da guzel haber verir

Eceliiiiiiiiiii, kız martın 30 u bugün ??? 9 martı geçeli çok oldu bacım:) ayları mı karıştırdın acaba???:))))

bende onu dusunuorum kuzu yaa:)

Kızlar ben artık çıkıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim sizinle ve bebeğimle tanışalı saatler oluyor.Hepiniz çok şekersiniz.Umarım ben size uğur getiririm.Pazartesi görüşmek üzere:38:

görüşürüzz... bize de dua et bol bol

kızlar bi bakın heleee alooo

h.sonu diyelimki bizim erif aradı..konuşmak istedi(sanmıyorum ya)
napiyimm sizce...kızıp bağıracak değilim tabi ama nebiliyim...nasıl anlatayım ona kırıldığımı..
hele bu 1haftadır evi terketmesi çok koydu:43:

kızlar bi bakın heleee alooo

h.sonu diyelimki bizim erif aradı..konuşmak istedi(sanmıyorum ya)
napiyimm sizce...kızıp bağıracak değilim tabi ama nebiliyim...nasıl anlatayım ona kırıldığımı..
hele bu 1haftadır evi terketmesi çok koydu:43:

dolunaycım.işin ciddiyetini öncelikle anlatman lzım.sakince. eğer ararsa.ve tabiki ailesi ilede artık hiç birşeyin eskisi gibi olamayacağınıda konuşman gerekir.bana sorarsan içinde ne var ne yok dök tatlım.eğer kalırsa zaten senindir giderse de zaten senin olmamıştır.burda içini ferah tutması gerek biri vars oda sensin.vicdanın rahat için rahat.zaten gözlerinden herşeyi görürsün bacım.inşallah hakkınızda herşey hayırlı olur.

Back