How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

iş çıkışı annemlere gidicem pazar akşamına kadar ordayım..zaten arayacağıda yok:43:

tatlımmm çok teşekkür ederimmmmmmmmmm....bence bu gece barış vesile olur:)))

bizm son ilişkilerde romantizmden eser yoktuuu:)))) ayak dik şöyle yap böyle yap..hep bebeği düşünüosun...doğmadan başladı telaşı:))))

amin canım.. amin.. Birde ALLAH kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın... tez zamanda kavuştursun...

aminn..valla ayrı kalmak sanki ençok kadınlara koyuyo:43:
oda benim kadar özleseydi arardı..nasıl bukadar duygularına hakim olabiliyo erkekler anlamıyorum:44:

Son düzenleme:
oda benim kadar özleseydi arardı..nasıl bukadar duygularına hakim olabiliyo erkekler anlamıyorum:44:

canım onada koyuyordurda erkekliğine toz kondurmuordur.. oda mutlaka üzülüyordur kim ister karısında ayrı olmak.. onada acı geliyordur.. inşallah inadını kırarda seni üzmeyi bırakır canım...

ceylinimm yaa hayırlı olsun hamileliğin canımm:)hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende kocayla barışırsam eğer bunlara dikkat ederim:)
reglden önce gelen sanırım yerleşme kanamasydı...:16:

yaa şu ayak dikme olayıı olmasa valla çoktan hamile kalırdım,çok sinir bişey yaa...:9:

negatif cıkıomuş yine:):) yine negatif cıkarsa kır o testi kırmızı cıbıkı al masakla parçalara ayır:):) pis yalancıııı ben hastaneden tasdikledim pozitifim işte de klozete at sifonu çek:):):) ziraaa kendisine cok kılım

Dimi doğru diosun,,demekki idrar testine çok güvenmemk gerek,Kendinizi takip edin ben onu yaptım ve hissettim,yüzünüz bile değişiyor.

benim şu anda karnımın altında regl ağrısı varrr iki gündür devam ediyor.
henüz ne baş dönmesi ne bulantı yaşamadım,sadece hep uykum var,gerçi hamile değilkende uykuyu severdim:)

canım su anda kasıklarımda adet sansıcı hissediorum tekrardan, haftasonu olabilirim. o yuzden bekleyeceğim.

benim mesela hiç kasık ağrım falan olmadı,göğüslerimdede hiç bir şişlik hassaslıkta olmadı,sadece gözlerim bulanık:)

ceylinimm yaa hayırlı olsun hamileliğin canımm:)hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende kocayla barışırsam eğer bunlara dikkat ederim:)
reglden önce gelen sanırım yerleşme kanamasydı...:16:

yaa şu ayak dikme olayıı olmasa valla çoktan hamile kalırdım,çok sinir bişey yaa...:9:

negatif cıkıomuş yine:):) yine negatif cıkarsa kır o testi kırmızı cıbıkı al masakla parçalara ayır:):) pis yalancıııı ben hastaneden tasdikledim pozitifim işte de klozete at sifonu çek:):):) ziraaa kendisine cok kılım

Dimi doğru diosun,,demekki idrar testine çok güvenmemk gerek,Kendinizi takip edin ben onu yaptım ve hissettim,yüzünüz bile değişiyor.

benim şu anda karnımın altında regl ağrısı varrr iki gündür devam ediyor.
henüz ne baş dönmesi ne bulantı yaşamadım,sadece hep uykum var,gerçi hamile değilkende uykuyu severdim:)

canım su anda kasıklarımda adet sansıcı hissediorum tekrardan, haftasonu olabilirim. o yuzden bekleyeceğim.

benim mesela hiç kasık ağrım falan olmadı,göğüslerimdede hiç bir şişlik hassaslıkta olmadı,sadece gözlerim bulanık:)

canım onada koyuyordurda erkekliğine toz kondurmuordur.. oda mutlaka üzülüyordur kim ister karısında ayrı olmak.. onada acı geliyordur.. inşallah inadını kırarda seni üzmeyi bırakır canım...

MART LİSTESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ....

Hamişlerimizi tebrik eder, bekleyenlere bol şans dileriz:)

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin26 = 24 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaseku = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfsfs = 21 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
sayee = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
canommmm = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

yasenyasar = 9 Mart
mononokez = 11 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
lkmnftm = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
YinNgYaNg = 25 Mart
nesedavut = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
9ay = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
belfü = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

ceylin2011
dilayy
srg
sevilco
alakadar
mcan84
dilekkk88 1 nisan
dundun 2 nisan
safizin 7 nisan
lalinda : 20 Nisan
2baa
irmegan
chanel88
jadore232
sema84
umuttt
ncinar
yaprak__
mavusbebek

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
belus = 24 Mart Nisana İnşallah..
pinarosm = 25 Mart Nisana İnşallah..
ayseem = 30 Mart Nisana İnşallah..
_Emosh_ = 21 Mart Nisana İnşallah..
güney = Nisana İnşallah..
glchn = Nisana İnşallah..
yasmminn = Nisana İnşallah..
canCicegim = Nisana İnşallah..
haver87 = 13 Mart Nisana İnşallah..
hazelrose = 24 Mart Nisana İnşallah..
Banu_K = 30 Mart Nisana İnşallah..
ozgezeren = 30 Mart Nisana İnşallah..

:nazar:
:(((( beni listeye almamıssın bıle saglık olsun....

ceylincimmm tebrik ederim canım.inşallah sağsalim kucağına alırsın.darısı diğer bacişlerimin başına inşallah Aminnnnnnnn..

dalinnn annem bu seferde dediğin gibi yapıcam:9:belki keramet zıplayıp banyoya gitmektedir..
1saat ayakları dikiyorum,bide öyle uyuyakalmıyım mı çok günahlık oluyomm yaa:26:

tatalım dur hemen uzulme daha varmı adetıne...yedır tabı ne kaybedersın bol bol yedır

yok benım daha devam edıyo sanırım dogurana kadarda surecekk

ewet kız ben ısımı bıtırınce zıpp damlıyorum ayaga hıc yatayım bekleyeyım yok bende kalkıyorum hemen banyoya gıdıyorumkı su spermlerıde oldurebılır.ama olan zaten bsoalma esnasında oluyo gıden o ılk 20 sanıyede gıdıyo zaten hıcc kasmayın kendınızı tatlıslr:16::16::16: kadının pozısyonu asla etkılemezmıs cunku spermler hep yukarı dogru gıderlermıs sen ayaga kalkınca asagı deıl :)))

onunki erkeklikte bizimkide kadınlık..bunun arası yokmu yaa...hep arayıp sormaktan bıktım ...
kızlar 20gündür tık yok yaa..hiç mi canı çekmeyooo karısını:(

Kızlar en önemli belirtim.salak şeylerde duygusala bağlayıp ağlamak istememdi.:9:

ayyy o bende hep var..nezaman evlendim böyle oldum ben:43:

hoşgeldin tatlım...
biliyonmu ceylin hamile:;))

ah canım kıyamam sana.. tatlım sende bi sorun varmıydı yani ilaç falan kullandınmı,,

hoşbulduk canım.evett gördüm güzel haberlerini aldımceylinin.darısı sizlerin başına inşallah.

dalinnn annem bu seferde dediğin gibi yapıcam:9:belki keramet zıplayıp banyoya gitmektedir..
1saat ayakları dikiyorum,bide öyle uyuyakalmıyım mı çok günahlık oluyomm yaa:26:

onunki erkeklikte bizimkide kadınlık..bunun arası yokmu yaa...hep arayıp sormaktan bıktım ...

çok kızdım kocana.. aaa afedersin canım ama senin bu kocan insanı çileden çıkartır..

ceylincimmm tebrik ederim canım.inşallah sağsalim kucağına alırsın.darısı diğer bacişlerimin başına inşallah Aminnnnnnnn..

Amin canımmmm ben Allaha öyle dua ettim isteyenlerde öyle etsin "hayırlı zamanda hayırlı evlat"

hoşgeldin tatlım...
biliyonmu ceylin hamile:;))

:17:

ah canım kıyamam sana.. tatlım sende bi sorun varmıydı yani ilaç falan kullandınmı,,

yinede devam ediyorr..az önce bebişimin ilk günlüğünü tutmaya başladım.hep hamile kalınca günlük tutucam demiştim şimdiden başladım:)))ben hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik asit almıştım 2 ay önce sonra kilo alıyorum diye bıraktım sanırım yine başlamam gerek:26:

allah hayırlısını versin

benim bu ay çok başladıııı,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:,:49:

çok kızdım kocana.. aaa afedersin canım ama senin bu kocan insanı çileden çıkartır..

çıkıyom zaten çileden...neyse bu sefer bende inadım inat diyorum..

bişi değil kin duyuyorum yaa..bunca zaman aramazmı sormazmı:( gerçi evi tam anlamıyla terkedeli 1hafta oluyor..
1gün görmeden duramazdık 1hafta oldu:43::43:

Back