• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ıyı gıdıyo sımdılık masallah dıyelım.valla otomatıge baglıyo ınsan.alısıyosun tempoya bı sureden sonra ama artık ew ısı konusudna yardım alma zamanı geldı.
pc benım devamlı acık masanın uzerınde duruyo arada bır bakıyorum kopamıyorum sızden.hem cocuklarla oynuyorum bır yandanda sızı takıp edıyorum.uyku saatınde uyku yemek saatınde yemek oyun saatınde oyun.cızgı fılm saatınde cızgı fılm :))))

planlı programlısın yanem iimiş

kız banuş özlem kafama vura vura akıllandırdınız beni hergece çalışıom kız ben kocaman ne zaman istese geri çevirmiom veriom vallahii heheheheheheh bu ayda tutturamazsam yane bilmiom artıkın

kız banuş özlem kafama vura vura akıllandırdınız beni hergece çalışıom kız ben kocaman ne zaman istese geri çevirmiom veriom vallahii heheheheheheh bu ayda tutturamazsam yane bilmiom artıkın

hadi bakalım beluşcumm inşallah senden hayırlı haberleri alıcaz :))

Vercen tabii bacım, kocadan esirgenmez günahtır:)))))

kuzummm koca ne zaman almak ısterse o zaman vermek lazım, sırt donup uyunmaz katiyyen. ii bari bi işe yaradı sana o kadar laf atmamız:):)

inşallah canım dün akşamda 4 gün sonunda ilişkiye girdim birde.. bu spermler inşallah bu defa doğru yolu bulmuşlardır canım:))

inşallah canım hayırlısıylaaaa

inşallah canım dün akşamda 4 gün sonunda ilişkiye girdim birde.. bu spermler inşallah bu defa doğru yolu bulmuşlardır canım:))

Gülsen, tarzın değişmiş kuzu, böyle bir çıtkırıldımlık çökmüş üzerine:))) bak kocişe yakın olmak yaramış demek sana..

tatlım Mart ayı bitince Nisan ayına geçicez.hamile olanlarımızda Nisan ayına geçicek.yani grubumuz aynı kalıcak.birbirimizden ayrılmak yokkk :)))
adresi vermeyi unutma olurmu tatlım :23::23:
allah kabul etsin canım.görüşürüz.iyi muhabbetler arkidişinle :))
amin cnm teşekkür ederim :16::16:
istanbul-kadıköydeyim şekerim.
bende istanbul zeytinburnu :34:
dalincimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yumurtalar aynı anda döllenince ikiz olmuyomu canımmm :26: benım digeri carsamba catladı anlamadım bu işi valla
yumurtanın ne zaman çatlıcanı nasıl anlıyorsunuz canım...
vermek vermek degil kuşum.. bebiş çalışmaları aynı şey işte :1: canım incir yemeyi unutma lütfenn bu ay bızım ayımız olsun :nazar:
incir ne işe yarıyordu :44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şnanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm ,iananmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm alllahımmmmmmçok mutluyu mmmmmmmmmmmm,,,ayyy nağsam işi gücü bıraktımmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyy çok tebrik ederim çok mutlu bir haberrr........ayyyy çok heyecanlandım Allahım bizlerede nasip ettt ...........................

sağol tatlım...ben geçen ay 29 unda regl olmuştum...bugün ayın 30 u pek geçmişte sayılmaz herhalde ,yada en fazla 1-2 gün geçmiştir.

inşallahh arkadaşımmm görürsünnn,bu arada ben geçen hafta idrar testi yaptımmmm negatif çıktı..kanda pozitif çıktıııı

sözümün arkasındayımmm canımmm hemen yazıyorum alta

çok sağol tatlım değerleri pek bilmiyorum oranlarını ama inşallah öyledir

tatlım geçen ay 29unda reql olmuşsun şimdi ayın 30u...bebiş takviminde 5 haftalık hamile olduqun yazıyor..bu nasıl oluyor...reql bittiqi günmü yumurtlayıp hamile kaldın :23::23:

Son düzenleme:
Tamam bi dahaki adet tarihin nedir bacım? nisana denk geliyorsa nisan listesine alıcam:) Yani hamiş haberini nisanda alacaksın sen, bu ay denemeler ok ama haberi nisan ayında öğreneceksin:)

Tamam bee anladık heraldem:)) ben ofluyum 12 den sonrasına kafam basar ahahahahahhah

kuzummm koca ne zaman almak ısterse o zaman vermek lazım, sırt donup uyunmaz katiyyen. ii bari bi işe yaradı sana o kadar laf atmamız:):)

inşallah canım hayırlısıylaaaa

kız karıncalar yiceğine kocişler yesin ayol toprak dolcek sona
Özleeeeeem ağlamak iistiyorum, biz beluşdan bunları duyacak mıydık , inanamıyorum:))) Aslanım beluşumm:))))

Tamam bee anladık heraldem:)) ben ofluyum 12 den sonrasına kafam basar ahahahahahhah

Ahahahahahahaha:)))) Baştan desene sen onu bana:))) O zaman sen gece yaz ben sabaha eklerim:))))))))))))

adresi vermeyi unutma olurmu tatlım :23::23:

amin cnm teşekkür ederim :16::16:

bende istanbul zeytinburnu :34:

yumurtanın ne zaman çatlıcanı nasıl anlıyorsunuz canım...

incir ne işe yarıyordu :44:

ayyyyyyyyyy çok tebrik ederim çok mutlu bir haberrr........ayyyy çok heyecanlandım Allahım bizlerede nasip ettt ...........................

tatlım geçen ay 29unda reql olmuşsun şimdi ayın 30u...bebiş takviminde 5 haftalık hamile olduqun yazıyor..bu nasıl oluyor...reql bittiqi günmü yumurtlayıp hamile kaldın :23::23:
tatlım selam.adres nisan yağğmurları gibi olan topic.bide hamile kaldığında en son adet olduğun tarihin ilk gününü doktorla hamilelğin balangıcı olarak kabul ediyolar.o yüzden hep 2 hafta fazla yazılıyo.

Back