• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar ben bu ay soğan suyu içmiştim 15gün arkasından hamile kaldım ,:nazar: :nazar:
sizlerde içebilirsiniz, en azından 1 kerelik sakıncası yoktur zaten bilginiz olsun :)))

ben o yastıkları falan geçen ay koydum canım.. olmadı bu ay artık kendi haline bıraktım herşeyi tatlım.. ayne o peçete olmasa heryer batcak.. sadece ben yapmıyormuşum iyi içim rahatladı:))) aslında ben ilişkiden kaçan bi insanım elimizden geldiğince yapmak gerekiyor aslında çocuk için değil insan kendi için yapmalı.. ilişkiye girdiğim geceler, ilişkiden sonra hemen uyuyorum eşim duşa giriyor ve ben uykuya çoktan dalmışım.. ne yanıma geldiğini duyuyorum nede başka bir ses sabaha kadar deliksiz uyku çekiyorm.. çok faydalı bu ilişki işi valla..:)))

:))))) gul_sen kopardın yıne benııı. Allah canını almasın, ilişkiye bakışi açısına bak:)

adamın pestilini bi çıkartayım bakalım.. çocuk için değil daha çok kendim için bunu yapmalıyım.. gelsin kocalar gelsin :)))) sabahlar olmasın aman :)))

aferein kıs sana senden bunları duymak cok guzel walla. accık belus da bole olsa:):)

kızlar hani burda emos_musti diye bir arkadaş vardı hatırladınızmı banu iyi bilir.. kız bu nerde bi ders programı yapmıştım kpss iiçin onami çalışıyor nedir..ama buraya girmesi için ona vakit bırakmıştım... eğer ders çalışıyorsa valla hatuna helal ossunnn:)))

hatırlıom ben onu. kocisine hamis haberini nasıl verem dıe soruodu:) evet yok buralarda uzun zamandır

kızlar ben bu ay soğan suyu içmiştim 15gün arkasından hamile kaldım ,:nazar: :nazar:
sizlerde içebilirsiniz, en azından 1 kerelik sakıncası yoktur zaten bilginiz olsun :)))

canımmm ben ıctım banu da ıctı, benım adetim 6 gun gectı ama fos cıktı yanı negatiff yani tek cıbık:)):):) şans yok anam bizde. nisan da devam yıne

tatlım bu adetimden önce ay içmiştim ama çalışma yapmadığımi için hamiş kalmadım.. bu ayda kısmet değilmiş olmadı ama.. en azından hamileliğe hazır bir rahim oluşturduğunu düşünüyorum canım...herkese tavsiye ederim...

:))))) gul_sen kopardın yıne benııı. Allah canını almasın, ilişkiye bakışi açısına bak:)

aferein kıs sana senden bunları duymak cok guzel walla. accık belus da bole olsa:):)

hatırlıom ben onu. kocisine hamis haberini nasıl verem dıe soruodu:) evet yok buralarda uzun zamandır

ama özlemcim öle valla bu ilişki işine artık sıcak bakıyorum... kendime geldim dün akşamdan sonra artık koca beni nasıl sarstıysa:))) benim koca spermlerine yol yordam anlatıyor... adam kafayı çok bozdu bu ay beni hamiş bırakcakmış.. ayy yerim ben bu adamımı:)))

inşallah iyidir emos musti aslında maili var mailmi atsam şu hatuna...

ama özlemcim öle valla bu ilişki işine artık sıcak bakıyorum... kendime geldim dün akşamdan sonra artık koca beni nasıl sarstıysa:))) benim koca spermlerine yol yordam anlatıyor... adam kafayı çok bozdu bu ay beni hamiş bırakcakmış.. ayy yerim ben bu adamımı:)))

birde belus nerde haberi olan varmı tatlım...

canımmm ben ıctım banu da ıctı, benım adetim 6 gun gectı ama fos cıktı yanı negatiff yani tek cıbık:)):):) şans yok anam bizde. nisan da devam yıne
öyle deme bebeğim inşallah hamileliğe hazırlık yapmıştır için ve nisanda hamiş kalırsın ,seb banu ve bu topikteki kızlar inşallah rabbim hepinizin yüzünü en kısa zaman da hatta nisan da güldürür, göbişinizi doldurur :)))

tatlım bu adetimden önce ay içmiştim ama çalışma yapmadığımi için hamiş kalmadım.. bu ayda kısmet değilmiş olmadı ama.. en azından hamileliğe hazır bir rahim oluşturduğunu düşünüyorum canım...herkese tavsiye ederim...

evet canım çok haklısın iyi yapmışsın, bende i.saraçoğluna sormuştum bende pko var çünkü eğer pko var ise ilk ay 15gün, diğer üç ay 10 ar gün uygulayın diye cavap yazmıştı,
istersen tekrar yapabilirsin tatlım :)))

adam napsın artık ipleri eline almıs:):)

arkadaslar bu sogan suyunu bende kullandim ama sankim ben bu ay yumurtlamadim yaaa hani akinti gelir ya yumurtlamada o gelmedi bende yokkk:53:ee ben sankimm daaaa mayisami kaldim nee:53:

arkadaslar bu sogan suyunu bende kullandim ama sankim ben bu ay yumurtlamadim yaaa hani akinti gelir ya yumurtlamada o gelmedi bende yokkk:53:ee ben sankimm daaaa mayisami kaldim nee:53:

birde belus nerde haberi olan varmı tatlım...

öyle deme bebeğim inşallah hamileliğe hazırlık yapmıştır için ve nisanda hamiş kalırsın ,seb banu ve bu topikteki kızlar inşallah rabbim hepinizin yüzünü en kısa zaman da hatta nisan da güldürür, göbişinizi doldurur :)))

evet canım çok haklısın iyi yapmışsın, bende i.saraçoğluna sormuştum bende pko var çünkü eğer pko var ise ilk ay 15gün, diğer üç ay 10 ar gün uygulayın diye cavap yazmıştı,

amın canım ınssssssssss

aslıdna yapsam fena olmaz 15 günden sonra ikinci aydakini yapmadım şimdi 10 kala b 5 gün yapsam olur herhalde dimi tatlım.

adam napsın artık ipleri eline almıs:):)

beni parmağının ucunda oynatıyor tosbam...ama bende vermem karşılığında iyi bir masaj istiyorum:)) karşılıksız verirmiyim hiç:))

canım 4 hafta bitti 5in içindeyim şuan da 10gün sonra çağırdı tekrardan grip geçtikten sonra gel dedi yani tatlım,
bu arada sen sayfaya yazıyazar ken alttaraftta bebek açıklaması yazıyor ya nasıl yaptın onu bana anlatırmısın? :))

tatlım ben anlatana kadar sen yapmışsın zaten pardon biraz geç yazdım hadi bakalım..

evet tatlım durmak yok şimdi kociş kendisi ayarlıyor,, birde yarın akşam yapcakmışız..:)))

olsun canım ya, eşşek değilse sorun yapmaz izin için patronun..

günaydın sfsfs, hayırlı cumalar tatlım.. Allahım inşallah dualarımızı kabul eder tatlım.. tahlillerini en yeni yaptıran hayalet casper canım o gelince soralım ona,,

aferin gülşencim durmak yok yola devam hehe:

tatlım ben anlatana kadar sen yapmışsın zaten pardon biraz geç yazdım hadi bakalım..

aferin gülşencim durmak yok yola devam hehe:

yok canım önemli değil bende senin yazının altındaki satırı okudum tıklayın yazıyordu denedim oldu canım, sen nasılsın varmı bi rahatsızlığın bulantı falan başladı mı?

aslıdna yapsam fena olmaz 15 günden sonra ikinci aydakini yapmadım şimdi 10 kala b 5 gün yapsam olur herhalde dimi tatlım.

beni parmağının ucunda oynatıyor tosbam...ama bende vermem karşılığında iyi bir masaj istiyorum:)) karşılıksız verirmiyim hiç:))

puhahaha masajın oncesindemi yaptırıon sonrasındamı)

Back