• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

gülden kudurma geçen gün bi tanıdığın karısı erik aşermiş 3 tanesini 25 tl ye almışlarrr haberin olsun belkim canın çekmekten vazcayar heheheheheh

kız belus sen hamile olsan, aşersen paraya kıyıp bi şey almazsın.. inşallah kocan senin gibi değildir tosuncukk)))

evet evet ben eriği çok seviyom
hemen kocişi arıyayımda banada erik alsın hehehe:

evet tatlım ara alsın kocışin.. sen bakma belusa :())))

kız belus sen hamile olsan, aşersen paraya kıyıp bi şey almazsın.. inşallah kocan senin gibi değildir tosuncukk)))

evet tatlım ara alsın kocışin.. sen bakma belusa :())))

kız sen benim öle dediğime bakma ben boğazıma düşkünüm normal zamanda canımın istediğini yiyemeyince ölüom değilki hamileyken yemicem haaa çatlarım kızzzzzz

kız sen benim öle dediğime bakma ben boğazıma düşkünüm normal zamanda canımın istediğini yiyemeyince ölüom değilki hamileyken yemicem haaa çatlarım kızzzzzz

sen ole dedınde bakın aklıma ne geldı. ay usuldum yıne:(( canım annemmmm
benı dogurduktan sonra yatıo kadın hastanede, gelen giden yok babamı cıkarmıolar yukarı. ama annemın ıcı nasıl yanıomus var ya karsıdakı kadına kola doner getırmısler yalanıomus resmen. düşünsenize lohusa bu kadınnn. annem o olaydn sonra ne zaman bır hamıle zıyaretıne gıtse fanta ve doner getirio sanki onlarında canı cekıo gibi geliomus ona:):)

sen ole dedınde bakın aklıma ne geldı. ay usuldum yıne:(( canım annemmmm
benı dogurduktan sonra yatıo kadın hastanede, gelen giden yok babamı cıkarmıolar yukarı. ama annemın ıcı nasıl yanıomus var ya karsıdakı kadına kola doner getırmısler yalanıomus resmen. düşünsenize lohusa bu kadınnn. annem o olaydn sonra ne zaman bır hamıle zıyaretıne gıtse fanta ve doner getirio sanki onlarında canı cekıo gibi geliomus ona:):)

yazık kadına,, bak yıllar geçmiş yinede içinden çıkmamış..

kızlar cok yorgunum ıns hersey yolundadır gecmıse bakamadım.kan verdım tekrar sabah 8 de sonucları alıcam.dr 100 un uzerıne cıkmıssa normal saglıklı gıden gebelık dıcez dedı.ultrasonda kese goremedık ama gebelık var dedı.3000-5000 arasısnda gorebılırız dedı.sonuc 100 un uzerındeyse hergun 2 ye katlanır dedı ona gore gun verıcem o gun keseyı gormeye geleceksın dedı vsvsvss cooook yorgunum bıtıgımm

kızlar cok yorgunum ıns hersey yolundadır gecmıse bakamadım.kan verdım tekrar sabah 8 de sonucları alıcam.dr 100 un uzerıne cıkmıssa normal saglıklı gıden gebelık dıcez dedı.ultrasonda kese goremedık ama gebelık var dedı.3000-5000 arasısnda gorebılırız dedı.sonuc 100 un uzerındeyse hergun 2 ye katlanır dedı ona gore gun verıcem o gun keseyı gormeye geleceksın dedı vsvsvss cooook yorgunum bıtıgımm

Ben sana dememişmiydim kese göremezsiniz daha diyeee :))) Bence değerin katlanmıştır canım..:54:

canım inşallah kan değerlerin umduğunuzdan beklediğinizden daha yüksek cıkar canım.. yorgun olman normal tatlım.. Allah kolaylık versin canım benim..

Ben sana dememişmiydim kese göremezsiniz daha diyeee :))) Bence değerin katlanmıştır canım..:54:

off yorulduma rtık gıt gel gıt gel bu son gıdısımdır ıns kan ıcın valla delık desık oldu kolum netten baktım sonuclara ama daha cıkmamıs yarın sabah cıakr heralde yada gece falan baksam cıkmıs olurmu.emınım katlandıgından hatta deıl 100 bence en az 150 yı gecmıstır hatta 200 olmustur :))) ıyı dusunelım ıyı olsun demi :))))

ha bu arada kızlar dr ultrasonda bakalım dedıgı sey molar gebelık dıs gebelık vs varmı yokmu dıyeymıs.baktı ve herhangı bı mol gebelık ve dıs gebelık yok.hayırlı olsun dedı.

dr decavit verdı ama folık asıt vermemıs.ecazacıya sorudm ama yokj yazmamıs dedı bende kendım aldım folıcplus bı zararı olmaz heralde demı

off yorulduma rtık gıt gel gıt gel bu son gıdısımdır ıns kan ıcın valla delık desık oldu kolum netten baktım sonuclara ama daha cıkmamıs yarın sabah cıakr heralde yada gece falan baksam cıkmıs olurmu.emınım katlandıgından hatta deıl 100 bence en az 150 yı gecmıstır hatta 200 olmustur :))) ıyı dusunelım ıyı olsun demi :))))

Amin inşallah canım :) Ben hiç kolumdan kan vermiyorum..Çünkü damarlarım çok ince bulamıyorlar damarları..Mosmor oluyor,mahfediyorlar yani..Ayy olmadı bir daha falan derken sinirleirm bozuluyor..O yüzden elimi veriyorum..Elimin üzerinden kan alıyorlar daha garanti oluyor...

Back