- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
- #14.361
saol canım sabah hemen gidip kan vardimmm.... sen doktora gidicektinnn ne olduuu
ogleden sorna 2 de gıderım yada 2 bucukta bakalım neler olacak belkıde keseyı gorur gelırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım sabah hemen gidip kan vardimmm.... sen doktora gidicektinnn ne olduuu
iyiyim bebeğim ne güzel haberler bunlar böyle çok sevindim....izmire geleceksin haa vallahi çok seveceksin emin ol...gaziemir biraz ters kalmış ama gezersiniz sizde zaten dimi ama...tulınım naber ızmırde havalar artık guzel olsun dun kocısten super bır haber aldım mayıs 19 da ızmırdeyız 20 gun kalacagız ben ızmıre gelmemıstım benım ıcın ılk olcak gazı emır neresı ıse oraya gelcegız ıste hem tatılde yapmıs oluruz bu sene gdıemıcektık esımın temmuz ayında yurt dısıda ıptal olmus walla dun super haberler aldım keyfım yerınde:)
bagımsız yattım:)))))))) accık sarılsydın bari:)
ogleden sorna 2 de gıderım yada 2 bucukta bakalım neler olacak belkıde keseyı gorur gelırım.
selamlar gunaydınlar tunaydınalr herkeseee gupgunaydınnnnnnnnnnn hava cok kapalı ama o kasvetlı halıyle bıle canımı sıkamadıgı ıcın bırazdan aglayabılır...nasılsınızzz yawrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evettttttttt bencede test yapın hadeee:)ozlem durumlar nasıl banuda gelsın de onun yıne gorusmesı mı vardı bugunde....
iyiyim bebeğim ne güzel haberler bunlar böyle çok sevindim....izmire geleceksin haa vallahi çok seveceksin emin ol...gaziemir biraz ters kalmış ama gezersiniz sizde zaten dimi ama...
accık sarıldım kızım ama ikimizde hararetliyiz biz biraz sarılıyoz sonra ayrılıyoz
iyi hadi kuzum hayırlı haberlerle gellll,,birsey söyleyeceğim 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayınız diyor ya sen 2 saat sonra bakmışsın..acaba tekrar bir test dahamı yapsan...kan verdim canım sabah erkenden gittimm nerdeyse sağlık ocağını ben açıcaktım çok heyecanlıyımmm....
:))))) yaz kıs yapıs yapıs yatamam bende:):)
iyiyim bebeğim ne güzel haberler bunlar böyle çok sevindim....izmire geleceksin haa vallahi çok seveceksin emin ol...gaziemir biraz ters kalmış ama gezersiniz sizde zaten dimi ama...
accık sarıldım kızım ama ikimizde hararetliyiz biz biraz sarılıyoz sonra ayrılıyoz
iyi hadi kuzum hayırlı haberlerle gellll,,birsey söyleyeceğim 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayınız diyor ya sen 2 saat sonra bakmışsın..acaba tekrar bir test dahamı yapsan...
aynen özlem dayanamıyorum yazın ben şeyi çok seviyorum yere ince birsey seriyporum yorgan tarzı bir yastık ve ben muhteşem oluyor
günaydın canım biz iyiyiz senden naber?
Canım kantesti yaptırmakla en iyisini yapmışsın peki neaman belli olacak sonuç?
Hemen paylaş bizimle..
tulınım naber ızmırde havalar artık guzel olsun dun kocısten super bır haber aldım mayıs 19 da ızmırdeyız 20 gun kalacagız ben ızmıre gelmemıstım benım ıcın ılk olcak gazı emır neresı ıse oraya gelcegız ıste hem tatılde yapmıs oluruz bu sene gdıemıcektık esımın temmuz ayında yurt dısıda ıptal olmus walla dun super haberler aldım keyfım yerınde:)
iyi diyeyim iyi olayım canım:)) asıl se naıslsın annecik :))
ben hala kırmızıları gormedim,ara ara regl olacakmışım gibi ağrım oluyor ama olamıyorum bir türlü,bugün 43.günüm
iyi hadi kuzum hayırlı haberlerle gellll,,birsey söyleyeceğim 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayınız diyor ya sen 2 saat sonra bakmışsın..acaba tekrar bir test dahamı yapsan...
belki erken çıkmıştır ama ben geç gördümm daha önceki hamileliklerimde de yapmıştım hiç onlarda böyle birşeyle karşılaşmadımmm ama haklıda olabilirsinn inşallah kanda hayırlı haberi alırımmmm....
iyi diyeyim iyi olayım canım:)) asıl se naıslsın annecik :))
ben hala kırmızıları gormedim,ara ara regl olacakmışım gibi ağrım oluyor ama olamıyorum bir türlü,bugün 43.günüm
tamam tamam yaparım bi ara catlamayın:) cok fazla alıstırmayın ama kendınızı:)
ana sağlıkda yaptırdım cuma dedi ama yarın belli olur geçen seferde öle olmuştu çünkü....
İnşallah güzel haberlerimi veririmm kızlaarrr....
eşimde çok istiyor bu seferrr
ocak ayındaki düşüğümde 4 arkadaş beraber hamile kalmıştık benimki düşmüştüü onların hepsi cinsiyetlerini öğrendilerr....
Günaydınlar..Dünden beri o kadar çok yazmışsınız ki pes ettim okuyamadım,bıraktım valla kızlar :))
Latacım İzmire gidecekseniz Konak,Kemeraltı,Alsancak,Bornova,Karşıyaka,Bostanlı vs ye de gidin..Gaziemir de pek gezecek bir yer bulamazsınız...
yap yapppppppp:
olsun canım hayırlı ve sağlıklı olsunda geç olsun ne yapalım...
hepimize hayırlısıyla gelsinn sağlık sıhatli güzel haberleri olan bir bebek olsunnn
bizimler içinde doya doya yaşayacağımız bir hamilelik olsunnn
yap yapppppppp:
lataaaaa:
haberlere çok sevindimmm:
yap yapppppppp:
hepimize hayırlısıyla gelsinn sağlık sıhatli güzel haberleri olan bir bebek olsunnn
bizimler içinde doya doya yaşayacağımız bir hamilelik olsunnn
atynen öyle canım aminnn:
hepimiz için inşallah...
ilk bahar sen artık bi doktora gitsen diyorum tatlım bu böyle nereye kadar dimi ama
biz iyiyiz mercimekle ne yapalım..
evett guldenım bende super olduuuu bıraz stresten uzak kalırız bebk ısıde gelısı guzel olur artık rahat rahat:))bılgısayrımıda gotrcem kocıs gelen kadar yazarım sızlerde o kurs ta ıken en odada ne yapacagım sızlerden ayrılammam walla:))mercımegım ne yapıyor...