• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bence de canım mutlaka gıt bı doktora

biz fırsat bulduğumuz yeri kaçırmıyoruzz malum ilişkiyi can tutmak lazımmm... Bide eşim doğulu, doğulular çok düşkün oluyorrr

araba orman balkon vs uzar gider :)

ksssssssss:))))))))))) belus bak bakk mıllet evlere sıgmamıs engınlerı asmıs:):)
benım esımde doguludur, ama ormanda ısrar etse kafasına illaki bişi yer :))))))) ben rahat edemem konsantre olamam daha dogrusu:)))))))))))))))
afferim kıssss[/QUOTE]

Allahım ne safım valla yaa..Kendi kendime ne alaka dedim doğulu olmakla orman,araba ,balkol vs diye..Senin bu mesajından sonra jeton düştü bende...:1: Anlamamıştım yani kastedileni...

Ama bunun gerçekten doğulu olmakla bir alakası yok..Mesela gayet İzmirli olanlarda da olabiliyor bu fanteziler..

Son düzenleyen: Moderatör:
ksssssssss:))))))))))) belus bak bakk mıllet evlere sıgmamıs engınlerı asmıs:):)
benım esımde doguludur, ama ormanda ısrar etse kafasına illaki bişi yer :))))))) ben rahat edemem konsantre olamam daha dogrusu:)))))))))))))))
afferim kıssss

Allahım ne safım valla yaa..Kendi kendime ne alaka dedim doğulu olmakla orman,araba ,balkol vs diye..Senin bu mesajından sonra jeton düştü bende...:1: Anlamamıştım yani kastedileni...

Ama bunun gerçekten doğulu olmakla bir alakası yok..Mesela gayet İzmirli olanlarda da olabiliyor bu fanteziler..
[/QUOTE]

onlar biraz daha kalabalığı çocuğu severlerr benimm 8 TANE GÖRÜMCEM 3 kaynım var oğlumun 35 tane kuzeni var

onlar biraz daha kalabalığı çocuğu severlerr benimm 8 TANE GÖRÜMCEM 3 kaynım var oğlumun 35 tane kuzeni var[/QUOTE]

Ben fantezi kısmı için dedim canım :34:

onlar biraz daha kalabalığı çocuğu severlerr benimm 8 TANE GÖRÜMCEM 3 kaynım var oğlumun 35 tane kuzeni var

Ben fantezi kısmı için dedim canım :34:[/QUOTE]

onlar biraz daha kalabalığı çocuğu severlerr benimm 8 TANE GÖRÜMCEM 3 kaynım var oğlumun 35 tane kuzeni var[/QUOTE]

walla her iki kısım ıcın de yokum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

sunaardarcım kusura bakma şu an aklıma takıldı sormak istedim..Eşinin tarafı bu kadar çocuğa düşkün anlıyorum ya çocuk olmaması ya da diyelim ki geç olması durumunda tepkileri nasıl olur ? Çünkü herşey Allah'tan..Mesela aa o adamın / kadının çocuğu olmuyor ayrıl,boşan vs gibi söylentiler dolaşır mı ??? :26:

hahaha seni balkon güzeli seniii neler yapıyormuş

eski evde balkon vardı ama hem arka tarafa bakıodu karsıda pis pis manzaralar, hem de kebapçıların icinde oturdugumuz ıcın yaz-kıs kapı pencere acamıoduk. o yuzden bu evde cok heveslıyız balkon sefası yapıcaz dıe. masamı koyucaz tv yı cevircez bıze dogru balkonda yasıcaz:)))))))))))) ayyy yazık bize yaw sanki ilk defa balkon goruos:))))))))))))))[/QUOTE]
güle güle oturun bebeğimmmm allah içinize sindirsin
hahaha seni balkon güzeli seniii neler yapıyormuş

biz fırsat bulduğumuz yeri kaçırmıyoruzz malum ilişkiyi can tutmak lazımmm... Bide eşim doğulu, doğulular çok düşkün oluyorrr

araba orman balkon vs uzar gider :)[/QUOTE]
maşallah bacım çok aktifsin vallahi bende o popo yok malesef kii öyle bir iştah yok yani....
afferim kıssss

ben hiç hayır demem canım nerde nezaman ben hazırr....

bu ay ben çocuğu çok istedim....29 adet oldummm 7 gibi bittim ve 8 , 9 11 . 12 .14 . 16 . 18 . 20 . 22 hepsinde yapcaz dedim yaptıkk hiçç kırmadııı valla....

inşallah tutmuşturda onada performansının karşılığını vermişimdir:49::21::21::21::21::21:[/QUOTE]

inşallah tutmuştur bacım zaten senin ki tutmazsa benim ki hiç tutmaz hehehe helal olsun vallahi hayran kaldım enerjinize...

eski evde balkon vardı ama hem arka tarafa bakıodu karsıda pis pis manzaralar, hem de kebapçıların icinde oturdugumuz ıcın yaz-kıs kapı pencere acamıoduk. o yuzden bu evde cok heveslıyız balkon sefası yapıcaz dıe. masamı koyucaz tv yı cevircez bıze dogru balkonda yasıcaz:)))))))))))) ayyy yazık bize yaw sanki ilk defa balkon goruos:))))))))))))))
güle güle oturun bebeğimmmm allah içinize sindirsin

araba orman balkon vs uzar gider :)[/QUOTE]
maşallah bacım çok aktifsin vallahi bende o popo yok malesef kii öyle bir iştah yok yani....

ben hiç hayır demem canım nerde nezaman ben hazırr....

bu ay ben çocuğu çok istedim....29 adet oldummm 7 gibi bittim ve 8 , 9 11 . 12 .14 . 16 . 18 . 20 . 22 hepsinde yapcaz dedim yaptıkk hiçç kırmadııı valla....

inşallah tutmuşturda onada performansının karşılığını vermişimdir:49::21::21::21::21::21:[/QUOTE]

inşallah tutmuştur bacım zaten senin ki tutmazsa benim ki hiç tutmaz hehehe helal olsun vallahi hayran kaldım enerjinize...[/QUOTE]
Bizde de o popo ve iştah yok açıkçası..Her gün hergün bıkkınlık gelir bize....

her gun hergun bıkkınlık gelmez de bole mekanlar basar benı yani:):) grisi no problem

Biz her gün istekli olamıyoruz..Cinsellik pek 1.planda değil bizim ilişkimizde..Benim için de böyle eşim için de böyle...Mekana gelince bizi de aşar ama aşmayan tanıdıklarım var tabi :)

Biz her gün istekli olamıyoruz..Cinsellik pek 1.planda değil bizim ilişkimizde..Benim için de böyle eşim için de böyle...Mekana gelince bizi de aşar ama aşmayan tanıdıklarım var tabi :)
aslında çok heyecan verici olabilir denenebilir hahahaha
benim tanıdığımda yok. hımmm belki vardır ama bana solemıolardır:))))))))))

söz ben yaparsam söyleyecem sana özlemim....

benim tanıdığımda yok. hımmm belki vardır ama bana solemıolardır:))))))))))

Mümkün :))) Bana evlenmeden çoook yıllar önce söyleyen 1-2 tanıdığım olmuştu..Şu an evli olup ta görüştüğümüz ve bana biz şurda burda afedersiniz halvet oluyoruz diyen ahbaplarımız yok tabiiki :))

Tünaydıııııııııııııııııııııııııın:)))) Nasılsınız yavrular?:)) Ben temizliğe giriştim sabahtan, yarın görümcem gelecek bana bitireyim dedim işimi, bilgisayarı açınca yayıyorum kalıyor sonra bütün işler, evim misler gibi oldu bende koştum geldim yanınıza:))

banuuuumm selam. aynen valla ben de seni cok merak ettim. okudum gorusme detaylarini. ben olsam modern olani secerdim. ama ondan ekibin cok onemli. eger geyik yapan ve cok ciddiye almayan bir siifta olursan zor olabilir. derslere girip secmene izin vermeleri ne kadar guzel bir sey.

bu arada adet oldum sanip sadece akinti gorenler hamile cikiyor :) insallah sen de bu ay hamilesin canim. bir kac kisi daha senin icin oyle hisleri oldugunu yazmis. insallah dogrudur. atesine de baktim. o da iyi. son kritik gunlerdeyiz. hayirlisi olan olsun, bebesin gelmesi hayirli olsun :)

benim de atesim hala ayni. bu iyi bir sey. cok komik belirtilerim var. goguslerimden bir tanesi buyudu boyle bir sey olabilir mi :52: digeri de kasiniyor. bas agrisini zaten biliyorsun :) onun disinda bir seyim yok. hatta normalden daha iyiyim. FF'ye gore daha 2 gunum var. bekliyorum bakalim. yari n izmire gidecegim bu arada bir sey ister misin ? :)

Canım, geçmiş olsun öncelikle eşine, inşallah hemen toparlar kendini, mayısa kalırsan da kalırsın sağlık olsun dediğin gibi doğumgünü hediyesi sayarsın ama benim dileğim doğum gününe 3 aylık hamiş olman:) Hala umudum çok yüksek senden yana inşallah olur:))

Kurs için sanırım modern olanı seçeceğim, daha keyifli ve daha hızlı öğrenme şansım varmış. Dil olayını halledersen mesleki yeterliliğe sahipsin zaten hemen çalışmaya başlayabilirsin dedi görüştüğüm kadın sevindirik oldum:) Bakalım, yeni , uzun bir döneme giriyorum, herşey nasıl gelişecek göreceğim, tabii bebek olayı da işin içine girerse ne olacak bilmiyorum henüz:) o yüzden zamana bıraktım , öncelikle dil konusunu çözeyim, iş konusuna bebeğe göre karar vereceğim.. Benim ateş bugünde aynı, dünkü belirtiler de devam, bakalım, bir yandan içim gidiyor test yapsam mı diye ama tutuyorum kendimi:) İnşallah müjdeli bir ay olur bize nisan..

İzmiiiiiiir:)) Valla neler isterim aslında ama benim yerime kordonda bir dolan,havasını çek doya doya :) Sonrada dönünce anlat nasılmış izmirim diye:)

kızlar hepinize günaydın, dün kan testimi verdim ama sonucumu alamadım bugün saat 3 gibi vereceklermiş, bende iş çıkışı öğrenebilirim sanırım,
sizler nasılsınız,
banu canm görüşmeni yapmışsın hayırlısı olsun canım senin için :)),

canım nasılsın durumunu okudum inşallah değerin bugün yüzü geçmiştir ve sürekli katlar kendini tatlım :)))

çok sağol kuzum :)) :nazar: pembe akıntımın dışında akıntımın olduğu iki gün çok belim ağrıdı başkada bir belirti yok bende :))

Canommmmmm, tatlımmm çok sağol.. Valla sen hamişsin kuzu, 2 testtte yanılamaz diyorum ama yine de kan testi sonucunu bekliyorum heyecenla:))

özleeeemmmmm canımmmmm ayyy çok heyecanlı banuş ve sen hehehehe
sıra geldi bana düştünüzmü elim e
ben çok merak ediom test yapın ya :27: Heheyttttt

Ahahahahaha:)) kuzu daha var benim yarını da atlatayom bi sonra bakarız:))

Eki Görüntüle 377243

kızlar bir bakın ve yorum yapın dün gece topik okurkennn yapmayacağım öle dursun diye aldığın gebelik testini yaptımmmm ve bir kere baktım bir çok diye gittimde uyuya kalmışım sonra bir baktım ki bölee sizce hamilemiyim... çok net değil ama hafif var

Son adetim 29 şubattı gecen aya göre ayın 26 sında olmuş olmam gerekiyordu....:49: olabilirmiyim
Hayatım hamiş olabilirsin, kan testine gitmişsin zaten, inşallah çok güzel haberlerle dönersin:) Ayyy ne güzel bugün 2 hamiş ekleyeceğim listeye galiba:) ay hadi inşallah:)))

Banucum nasilsin tatlim son 2 gun her hangi bir belirti var mi sende?

Canımm, iyiyim hayatım.. Adet olacakmış gibiyim, sürekli hah geldi diyorum tuvalete koşuyorum ama akıntı var sadece.. kasıklarım karnım, belim ağrıyor çok, bir de su gibi olan idrarım dünden beri koyulaştı, sabah hele sanki kahverengi gibiydi.. Bakalım heyecanla beklemedeyim:)
Sen nasılsın? Kaçı gibi adet olman lazım?

Son düzenleme:
Canım kan testi yaptırdın mı ? Normalde kimyasal da olsa sonunda adet sökülüyor ama benimki ekstrem bir durum..Yani olmadım ama olabilirim de...[/QUOTEGEÇEN HAFTA PAZARTESİ YANİ 10 GÜN ÖNCE ORTA KULAK İLTİHABI NEDENİYLE DOKTORA GİTMİŞTİM,ANTİBİYOTİK ALMADAN ÖNCE KAN TESTİ YAPTIRMISTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI SONUÇ..AYY NE BİLEYİMM YA VALLA ÇOK SIKILDIM,EN AZINDAN ADET OLAYIM DİYORUM ARTIK ...

[/QUOTEGEÇEN HAFTA PAZARTESİ YANİ 10 GÜN ÖNCE ORTA KULAK İLTİHABI NEDENİYLE DOKTORA GİTMİŞTİM,ANTİBİYOTİK ALMADAN ÖNCE KAN TESTİ YAPTIRMISTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI SONUÇ..AYY NE BİLEYİMM YA VALLA ÇOK SIKILDIM,EN AZINDAN ADET OLAYIM DİYORUM ARTIK ...

Hayatım, gelmedi mi kırmızılar hala? denk gelemedik seninle bir türlü, bir doktora mı gitsen acaba diyorum? söktürücü falan verir en azından.. bu kadar gecikme yaşıyor muydun daha önceden?

Kızlar ya nedir bu balkon , orman olayı??? biri ev mi aldı noldu??
denemeleri artık umuma açık mı yapıyoruz anlamadım ki? kamu desteğiyle daha mı rahat hamiş kalınıyormuş, neymiş yahu biri anlatsın bana daaaaaaaaa:))))))))))))))))

Son düzenleme:
aslında çok heyecan verici olabilir denenebilir hahahaha

söz ben yaparsam söyleyecem sana özlemim....

hayır tülinn hayııırrrrrrr:))))

Mümkün :))) Bana evlenmeden çoook yıllar önce söyleyen 1-2 tanıdığım olmuştu..Şu an evli olup ta görüştüğümüz ve bana biz şurda burda afedersiniz halvet oluyoruz diyen ahbaplarımız yok tabiiki :))

:))))))))))))))))))))))))))) benımm delidolu bi kız arkadasım var ondan beklerım o olabılır:)

Hayatım, gelmedi mi kırmızılar hala? denk gelemedik seninle bir türlü, bir doktora mı gitsen acaba diyorum? söktürücü falan verir en azından.. bu kadar gecikme yaşıyor muydun daha önceden?

Kızlar ya nedir bu balkon , orman olayı??? biri ev mi aldı noldu??
denemeleri artık umuma açık mı yapıyoruz anlamadım ki? kamu desteğiyle daha mı rahat hamiş kalınıyormuş, neymiş yahu biri anlatsın bana daaaaaaaaa:))))))))))))))))

gelmedi Banucum hala bekliyorum ben:(( gidicem canım doktora hattta yarın sabah giderim çünkü bugün buradan ayrılmam zor..daha önce hiç böyle egcikme yaşamadım canım, o yüzden canım sıkkın ya.Birde geçen ay doktora gittim belki hatırlasrın,ve hic bir sorun yoktu...neyse hayırlısı canım..

Back